Mihaela Tatu s-a luptat cu depresia: „Am avut momente de confuzie și tristețe”. Când revine pe TV

DE Alex Darvari | Actualizat: 13.09.2021 - 14:08
Mihaela Tatu s-a luptat cu depresia. „Am avut momente de confuzie și tristețe”. Când revine pe TV / plyatech

Mihaela Tatu este una dintre cele mai cunoscute și iubite femei din România. Viața de după televiziune nu a fost deloc ușoară și a supus-o pe vedetă la multe încercări grele, pe care le-a depășit și a demonstrat că este cu adevărat “De 3x femeie”.

SHARE

Mihaela Tatu, luptă grea cu bolile


Mihaela Tatu este bine acum și s-a reprofilat. Ea este acum speaker motivațional, se implică mult în domeniul comunicării, are o mulțime de proiecte și este mulțumită de tot ce a realizat în noua etapă a vieții sale. Totuși, nu poate uita cât de greu i-a fost o bună perioadă de timp.

Citește și: FOTO Cătălin Botezatu a făcut-o praf pe Andreea Marin: Ieftin, obosit. Daniela Crudu e mai bine

 
A fost diagnosticată cu fibrom uterin cu o mărime de 11 cm și acesta a fost momentul în care a decis să se retragă. Pe lângă faptul că a avut nevoie de liniște, nu se mai simțea nici bine la TV și avea dureri.  A decis să se ocupe numai de propria persoană, urmând un regim strict pentru a ține sub control boala.

Ulterior, s-a operat și la genunchi și atunci chiar a fost nevoită să ia o pauză de la tot, să se vindece complet și să se recupereze. Nu mai putea iese din casă și avea mereu nevoie de ajutor.

Citește și: Bianca Drăgușanu, urmărită cu drona, gazată și jefuită de zeci de mii de euro în vacanță la Monaco

„Mi-am schimbat obiectivele. Lucru pe care îl fac constant. Să-ți găsești și să-ți definești sensul vieții, schimbându-l în raport cu ceea ce trăiești și în funcție de cum evoluează societatea. Și am mai avut momente de cumpănă, de confuzie sau de tristețe. Însă așa e în viață. Astea sunt situațiile care călesc, transforma, te fac să mergi înainte. Cred că e bine să trecem prin probleme, și nu peste ele.”, a mărturisit Mihaela Tatu.

Mai mult, ea s-a confruntat și cu depresia. Viața ei s-a schimbat complet după operații și a renunțat la multe lucruri care o făceau fericită. Mihaela Tatu a mărturisi că obiceiurile ei s-au schimbat și multe activități au dispărut complet don rutina ei, lucru ce a făcut-o să nu se simtă deloc bine și să clacheze în unele momente. Credința în Dumnezeu și ambiția au salvat-o pe prezentatoare.

Mihaela Tatu a dezvăluit pentru Ciao că a primit propuneri de la multe posturi de televiziune, dar nu a simțit că merită să le accepte. Spune că va refuza orice ofertă până în momentul în care va găsi un format care să îi placă și care să o reprezinte, pentru că nu poate să se implice în activități care nu o fac să se regăsească, arată unica.md.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te