Marocanul care și-a ucis amicul și iubita cu 50 lovituri de cuțit și-a dat foc în închisoare la Iași

DE Alex Darvari | Actualizat: 11.05.2022 - 21:25
Marocanul care și-a ucis amicul și iubita cu 50 lovituri de cuțit și-a dat foc în închisoare la Iași

Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect al dublei crime de la Iași din luna decembrie, și-a dat foc în închisoare. Tânărul s-a autoincendiat în celula în care era încarcerat, iar acum se află în stare gravă.

SHARE

Studentul marocan care ar fi săvârșit crimele oribile din Iași, în luna decembrie a anului trecut, s-a autoincendiat în arest. Ahmed Sami El Bourkadi a decis să-și dea foc în celula în care se afla, iar potrivit unor surse ale Administrației Naționale a Penitenciarelor, tânărul a suferit arsuri destul de grave.

Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost găsit în cursul acestei zile în flăcări, iar acum celula în care a avut loc incidentul a fost sigilată pentru ca oamenii legii să facă cercetări la fața locului.

Ahmed Sami El Bourdaki este acuzat de omor și de furt în formă calificată, dar și de acees ilegal la un sistem informatic. La cinci luni de la săvârșirea crimelor de la Iași, principalul suspect al uciderii celor doi tineri a fost trimis în judecată.

Până în momentul de față, tânărul marocan susține că nu el se face însă vinovat de moartea studenților de la medicină care au fost omorâți cu sânge rece, după care incendiați în vila în care locuiau în chirie dintr-un cartier rezidențial din Iași, anunță spynews.ro.

Citește și: Detalii în crima de la Iași. Marocanul, drogat cu funny gas. Sânge pe sutienul victimei

Dovezile principale pe care procurorii ieşeni se bazează pentru a-l trimite după gratii pe viaţă pe studentul marocan Ahmed Sami el Bourkadi sunt petele de sânge ale lui găsite pe un maiou al lui Youssef Ajniyah, dar şi pe un sutien al iubitei lui, Vanessa Burlacu.

 
Cei doi au fost găsiţi morţi la mijlocul lunii decembrie, într-un imobil din zona Moara de Vânt, în complexul Roua: el avea 17 lovituri de cuţit pe corp, iar ea 33. Curios este că procurorii spun că ucigaşul, el Bourkadi, dar şi victima sa, Youssef Ajnyah, s-ar fi drogat cu protoxid de azot, un gaz ilariant folosit la umflarea baloanelor.

Citește și: Un soldat rus a fost lichidat în timp ce făcea un live pe Tik-Tok despre "succesele" sale în Ucraina

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.