Liniile din palmă îți arată destinul. Unde este poziționată cea care îți dezvăluie dacă vei fi bogat

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 25.08.2023 - 09:02
Liniile din palmă spun totul despre o persoană Foto: captură Youtube/eustiutv
liniile din palmă Foto: TikTok/@Mia_yilin
Linia Inimii Foto: Tik Tok @Mia_yilin
Linia Capului Foto: Tik Tok @Mia_yilin

Liniile din palma ta spun totul despre tine. trebuie doar să știi cum să le citești. Una dintre ele îți va arăta dacă vei fi bogat, alta dacă vei avea succes în carieră. Altele îți vor dezvălui câți copii vei avea sau dacă trăiești mult.

SHARE

Liniile din palmă spun totul despre un individ. Ca și amprentele, nici liniile din palmele unei persoane nu seamănă cu cele ale altei persoane. 

Specialiștii în chiromanție spun că pot vedea destinul unei persoane în funcție de aceste linii.

Liniile din palmă îți arată destinul. Unde este poziționată cea care îți dezvăluie dacă vei fi bogat

Chiar dacă nu suntem cu toții experți în cititul în palme, sigur ne-a arătat cineva unde sunt liniile care ne interesează cel mai mult. 

Astfel putem desluși cu ușurință care este linia banilor, cea a vieții, a familiei, etc. Toate acestea îți dezvăluie destinul.

Una dintre cele mai căutate este linia inimii. Aceasta poate da detalii despre viața amoroasă a unei persoane. 

Este o linie care începe sub degetul mic și traversează palma spre degetul mijlociu sau arătător. O linie scurtă a inimii semnifică puterea și încăpățânarea în caracterul cuiva. Este un indiciu al unei tendințe de izolare, spun specialiștii în kiromanție.

În schimb, dacă linia vieții se extinde cu generozitate și atinge perimetrele opuse ale palmei, arată  independența și tenacitatea, stând ferm în fața adversității.

Citește și: Numerologul Mihai Voropchievici, adevărul despre cele șase linii din palmă care îți ghidează viața

O altă linie foarte interesantă este cea a capului.

Linia capului îți poate spune ce șanse ai în viață să te dezvolți, să înveți și să ai succes. Ea indică nu doar abilitatea ta de a te descurca în situațiile extreme, dar și capacitatea de memorare, stăpânirea de sine și atitudinea față de cei din jur.

Cu cât este mai subțire și mai adâncă, cu atât ești mai inteligentă și mai descurcăreață. Dar, dacă linia capului este întreruptă de diverse bucle, zale, linii sau bifurcații, trebuie să descoperi semnificația lor mai jos.

Dacă linia capului ajunge foarte aproape de marginea palmei, ai o gândire clară, ești responsabilă și foarte atentă cu cei din jur.

Dacă linia capului este medie, adică se oprește aproximativ la jumătatea palmei, ai o inteligență creativă și sclipitoare și abilități deosebite, care te pun într-o lumină favorabilă.

Citește și: „Metoda horoscopului”, strategie de predare într-un proiect cu finanțare de la Ministerul Educației

Dacă linia capului este scurtă și se termină până la mijlocul palmei, ești impulsivă, dezordonată, ușor leneșă și destul de înceată când vine vorba de responsabilități dificile la serviciu. Dar marele tău atu este că găsești mereu soluții inedite la problemele cu care te confrunți și știi cum să drămuiești banii, scrie libertateapentrufemei.ro.

Alte linii importante sunt linia vieții, linia destinului și linia banilor

Linia vieţii porneşte de sub degetul arătător. Tinde să se termine spre încheietura palmei. Poate să aibă, în funcţie de individ, lungimi diferite şi grosimi diferite. Dacă este groasă şi conturată eşti plin de zel şi ai un spirit rezistent. Sunt şi lini puţin conturate.

Linia slabă este persoana care este mai puţin rezistentă la stres. Se poate confrunta şi cu probleme de sănătate. Sunt multe palme în care linia vieţii se uneşte cu linia capului. Aici, vei simţi lipsă de încredere şi negativitate. Capul este cel care te dirijează. Sunt lini care nu se uneşte cu linia capului. Aceştia sunt liberi. Sunt ei cu ei şi sunt bine. 

Linia banilor apare sub degetul inerar. Poate fi lunga sau să fie marcată cu câteva linii. Nicio linie, banii nu sunt o prioritate. Nu eşti om materialist. Dacă e la baza degetului inelar te vei bucura de o moştenire, conform Antena 3.

Linia destinului poţi să o ai sau nu. Ea străbate palma în două. Poate să fie puţin deplasată. Sunt lucruri care sunt bătute în cuie. Dacă este îngroşată, viaţa ta se va dezvolta foarte mult. Tot ce îţi doreşti se va îndeplini şi va fi cu reuşită. Dacă nu ai nicio linie sau e foarte subţire. Vei fi o fire independentă. Faci ce vrei tu. Eşti liber cugetător. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te