Lăutarul care a scăpat de pușcărie deși a recunoscut că a făcut sex cu o minoră a devenit tată

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 29.09.2021 - 12:27
Lăutarul care a scăpat de pușcărie deși a recunoscut că a făcut sex cu o minoră a devenit tată. / Foto: spynews.ro

Sergiu Chițiși, lăutarul din Vâlcea care a scăpat fără o zi de pușcărie deși a recunoscut că a făcut sex cu o fată de 12 ani, și-a găsit jumătatea și a devenit la rândul său tată.

SHARE

Pe pagina sa de Facebook, artistul care a fost acuzat de act sexual cu o minoră de 12 ani și a scăpat de dosarul penal cu ajutorul unor procurori, deși a recunoscut fapta, a postat imagini cu femeia care îl face, mai nou, fericit. Aceasta pare că are deja buletin și, recent, i-a dăruit și un copil.

Sergiu Marian Chițiși, care a cântat pe scene alături de artişti de top, a fost declarat nevinovat, de trei ori la rând, de procurorii plătiţi să trimită infractori după gratii. Manelistul a fost acuzat că ar fi luat cu japca o fată de 12 ani, împreună cu un fotbalist – care, între timp, a decedat –, iar după ce ar fi ameninţat victima cu moartea, ar fi violat-o, scrie spynews.ro.

Citește și: Proxenetul Alex Bodi poate respira ușurat. Oana Marica, alias Bunesa, nu e pregătită să aibă copii

În cadrul anchetei, poliţiştii au „uitat” să efectueze cercetări la faţa locului, să ridice unele probe şi să audieze martori indicaţi de copila de 12 ani, întregul dosar părând un "cadou" pentru infractorii acuzați de viol. Aşa că, în 2017, procurorii au clasat dosarul. Avocatul fetei, Laurenţiu Cazan, angajat abia la finalul anchetei, după ce dosarul fusese "aranjat" de "oamenii legii", a atacat decizia Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea, iar judecătorii care au analizat probele i-au dat câştig de cauză. După ce au fost obligaţi să redeschidă dosarul, procurorii au "efectuat cercetări" şi l-au clasat din nou, după câteva luni. Şi de această dată, avocatul Laurenţiu Cazan a contestat ordonanţa de clasare, iar judecătorii i-au dat iarăşi dreptate şi au cerut ca violatorul Sergiu C. (între timp celălalt suspect murise, după ce i-a crăpat inima, la propriu) să fie cercetat pentru act sexual cu un minor.

Pentru că dosarul nu ajunsese în instanţă, spynews.ro a solicitat Parchetului Rm. Vâlcea să explice ce s-a întâmplat cu acesta, iar răspunsul transmis de apărătorii legii a fost de-a dreptul halucinant: dosarul a fost clasat din nou. De această dată, definitiv.

Citește și: FOTO Bianca Rus, de la obezitate la piele și os. A slăbit 70 de kilograme și are analizele praf

"Dezamăgiți de faptul că Parchetul a clasat pentru a treia oară dosarul, părinţii victimei au decis să renunţe la luptă şi nu m-au mai contactat, pentru a contesta decizia, în instanţă. Astfel, dosarul a fost clasat definitiv, în pofida tuturor probelor", a declarat Laurenţiu Cazan, avocatul fetiţei, pentru spynews.ro.

În 2017, Sergiu Marian C. a susţinut că se simte nevinovat, fiindcă minora cu care a făcut sex nu arăta la momentul respectiv de 12 ani, ci de 20. De asemenea, manelistul a explicat că, în opinia lui, dacă fata de 12 ani s-ar fi considerat victima unui abuz sexual, ar fi trebuit să anunţe poliţia imediat, nu după trei zile. "Se anunță poliția imediat, nu după 3 zile, să fim serioşi! Şi arăta de 20, nu de 12", a declarat manelistul, pentru spynews.ro, la momentul respectiv.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te