Jocuri de noroc în 2024: Mai simple, mai altfel, mai sociale

DE Adrian Costin | Actualizat: 28.12.2023 - 14:33
Imagine cu rol ilustrativ Foto: GPT-4 in-house

Platformele online au cunoscut o creștere importantă pe scara popularității, iar lucrul acesta se întâmplă datorită produselor pe care le oferă.

SHARE

În anul 2024 tendința este de a crea jocuri mult mai simple decât cele deja existente. Citește articolul și vei vedea ce înseamnă mai exact lucrul acesta și de ce totul va deveni mult mai simplu în ceea ce privește jocurile de noroc.

Formate noi

Prin apariția cazinourilor online totul a devenit mult mai ușor și mai diferit decât până atunci, dar cu toate acestea lucrurile au evoluat de la un an la altul. Dacă până acum industria s-a focusat pe sloturi și jocuri de masă, companiile dezvoltatoare de produse software au simțit că este loc de mai mult și promit să vină în întâmpinarea pasionaților de jocuri de noroc cu noi provocări.

Un semnal a fost deja dat când în gama de jocuri disponibile la casino Romania au apărut primele opțiuni diferite capabile să le ofere clienților și altceva decât deja celebrele jocuri de masi și păcănele.. Jucătorii au primit așa cum se cuvinte aceste jocuri, iar unul dintre aceste motive a fost simplitatea lor. Iată trei exemple de jocuri de noroc pe care le poți încerca în 2024.

Mai simple

Spribe este una dintre companiile care au dat lovitura prin lansarea Aviator. Lucrul acesta s-a întâmplat în anul 2019, iar nivelul de popularitate al jocului a ajuns într-un punct în care a devenit capul de listă al categoriei jocuri crash. Totul este foarte simplu, jucătorii sunt invitați să acționeze în timpul unei runde în care un avion decolează și poate oricând să se prăbușească. Nu știe nimeni momentul când se va întâmpla lucrul acesta, dar acesta este și farmecul pentru că intervine inspirația jucătorilor care trebuie să încaseze câștigul din acel moment al rundei.

Practic, Aviator înseamnă o pistă de unde un avion decolează în fiecare rundă, iar înainte de a se întâmpla lucrul acesta sunt efectuate pariuri. În acel moment, pe durata zborului fiecare secundă în care avionul stă în aer va face ca indicele de multiplicare al câștigului să crească, iar jucătorul să poată încasa recompensa din acel moment. O mică ezitare poate duce la prăbușirea avionului și încheierea rundei.

Mai altfel

Un alt joc diferit de cele deja existente este Star Guardians. La o primă vedere ar putea fi oricând confundat cu acele shootere care se bucură de mare succes în rândul pasionaților de jocuri pe calculator. Însă, de această dată este un joc de noroc pentru care s-au alocat fonduri record. Este vorba despre Butcher, Skyler și Keliot, cele trei caractere cu abilități deosebite pe care le pot alege jucătorii pentru a ucide diferite creaturi și într-un final să câștige în fața Reginei, creatura supremă.

În timpul acestei aventuri, pe ecranul de joc își pot face apariția cufere care ascund premii până la 10 X miza, amplificator sau o cheie. Cu ajutorul acelei chei se pot deschide cufere mai mari, în interiorul cărora stau premii cuprinse între 3 și 100 X miza, dar și amplificatori. În timpul caracteristicii jocului apar trei valuri cu Triton Larva, 10, 20 și 30 creaturi care odată ucise aduc recompense și muniție care poate fi folosită împotriva Reginei, la ultimul nivel.

Mai sociale

Livespins este un concept prin care jucătorii se alătura unei echipe a unui streamer pentru a avea o șansă în plus de a câștiga împreună. Dacă streamerul câștigă, atunci întreaga echipă pe care o reprezintă va fi și ea câștigătoare. Pentru ca lucrurile să fie și mai interactive, toți cei implicați pot discuta între ei datorită unei ferestre de chat.

Anul 2024 se vrea a fi unul special din toate punctele de vedere, iar în materie de jocuri de noroc sunt anunțate noi trenduri menite să-i surprindă până și pe jucători. Mai simple, distractive și sociale, produsele amenință poziția celorlalte jocuri de cazinou arhicunoscute.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te