Jimmy Fallon, prezentatorul "The Tonight Show", confirmat cu COVID-19

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 04.01.2022 - 18:41
Jimmy Fallon, prezentatorul "The Tonight Show", confirmat cu COVID-19. / Foto: usatoday.com

Jimmy Fallon, prezentatorul popularei emisiuni de televiziune "The Tonight Show", a dezvăluit că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus în luna decembrie, informează site-ul revistei People.

SHARE

Prezentatorul TV, în vârstă de 47 de ani, a precizat într-un mesaj publicat luni pe Instagram că deşi este vaccinat inclusiv cu doza "booster" a primit un rezultat pozitiv la un test COVID-19 chiar înainte de Crăciun şi că a prezentat doar simptome uşoare.

"În prima zi din vacanţa noastră de sărbători am fost testat pozitiv cu COVID-19. Sunt vaccinat inclusiv cu doza 'booster', iar asta m-a făcut suficient de norocos ca să dezvolt doar simptome uşoare", a scris starul american în acel mesaj, însoţit de o fotografie ce îl prezintă în timp ce se afla singur într-o cameră de testare şi purtând o mască sanitară.

Citește și: Dacă Viviana Rădoi are BMW Alpina B7, Mirel Rădoi și-a luat Rolls-Royce Wraith de +300.000 €

"Le mulţumesc medicilor şi infirmierelor care lucrează din greu şi fără încetare pentru ca toată lumea să poată să se vaccineze. Îi mulţumesc postului NBC pentru că a luat foarte în serios protocoalele de testare şi face o treabă foarte bună", a adăugat Jimmy Fallon.

Jimmy Fallon a devenit astfel cea mai recentă celebritate din industria de divertisment care a contractat noul coronavirus, în contextul creşterii rapide a numărului de cazuri de COVID-19 în Statele Unite, în mare parte din cauza variantei extrem de contagioase Omicron.

Citește și: FOTO Bianca Drăgușanu, show lasciv toată noaptea, în Dubai, pe muzică orientală

Printre celelalte vedete care au fost testate pozitiv cu noul coronavirus în perioada recentă se numără actorii Hugh Jackman, Whoopi Goldberg, Debra Messing şi cântăreţii LL Cool J şi Jessie J.

Cu câteva săptămâni înainte să fie diagnosticat cu COVID-19, Jimmy Fallon a colaborat cu cântăreţele Megan Thee Stallion şi Ariana Grande pentru a lansa cântecul de Crăciun "It Was A... (Masked Christmas)".

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.