Ioniță de la Clejani, după arestarea lui Fulgy: El se crede în filmele americane. Așa se promovează

DE Alex Darvari | Actualizat: 12.07.2021 - 19:46
Ioniță de la Clejani, după arestarea lui Fulgy: El se crede în filmele americane / Pro Tv

Viorica și Ioniță de la Clejani au oferit prima reacție, după ce chiar Ioniță l-a dat pe mâna Poliției pe fiul lor, Fulgy. Acesta a fost duminică, 6 iunie, săltat de Poliție de la domiciliu și dus la secția 11.

SHARE

A doua zi, adică luni, 7 iunie, Ioniță și Viorica au venit în platoul lui Măruță să lanseze o piesă nouă. Nu au scăpat însă de subiectul zilei: scandalul în care e implicat fiul lor.

Citește și: Velea, atac la Măruță: A vorbit urât de nevasta mea, de Antonia. În 2012, m-a jignit și l-am înjurat
 
Ioniță de la Clejani a negat că și-ar fi turnat fiul la Poliție. “Nu a ajuns la Poliție. Poliția a venit acasă ca să ia o declarație. Nu am chemat eu Poliția. Fulgy și-a dorit să se vorbească despre el. El se inspiră de la artiștii din America și abordează felul lor de a se promova. Când a făcut muzică clasică, nimeni nu a întrebat de el. El are o emisiune online, iar când a văzut că face lucrurile astea… presa vorbește despre el. Fulgy este în conflict cu Poliția de câteva zile. Fulgy nu este internat. Locuiește singur.

Citește și: Fulgy a spus ce substanțe interzise ar fi luat la studioul lui Alex Velea. Gata cu viața de vedetă

Acesta e modelul de promovare pe care el și-l dorește. E major și nu pot să-l oblig să facă altceva. Fulgy este foarte talentat și este extrem de inteligent și frumos. El își dorește să devină amfitrion. Când începi să faci lucrurile astea ca și Kardashian, ca și Cardi B... Sâmbătă i-a luat permisul, duminică nu mai știu ce s-a întâmplat, aseară a dat o declarație, acum s-a oprit. Nu putem fi de acord cu toate lucrurile care se scriu în presă, dar nici nu putem să le spunem noi ce să facă. El urmează modelul Snoop Dogg”, a declarat Ioniță.


Ce spune Poliția: "A fost transportat la o unitate spitalicească"


Ioniță de la Clejani își apără acum fiul, deși în comunicatul oficial al Poliției scrie clar, negru pe alb, că tatăl ar fi sunat să-și reclame fiul. "În seara de 06 iunie 2021, la Secția 11 Poliție s-a prezentat un bărbat, care a sesizat faptul că fiul său îl amenință atât pe el  cât și pe alte persoane prin intermediul rețelelor de socializare, dar și că tânărul a afirmat că intenționează să își facă rău. Polițiștii l-au depistat și l-au condus la sediul subunității  pentru stabilirea situației de fapt și de drept. Având în vedere că tânărul a manifestat un comportament  recalcitrant și agresiv, pe parcursul interacțiunii, a fost transportat la o unitate spitalicească, pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul savârșirii infracțiunii de amenințare", se arată într-un comunicat al Poliţiei, potrivit click.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te