Ioana l-ar invita la nuntă pe Papadopol, fostul ei soț care a înșelat-o cu o colegă. Cine se opune

DE Alex Darvari | Actualizat: 03.07.2023 - 18:20
Ioana l-ar invita la nuntă pe Papadopol, fostul ei soț care a înșelat-o cu o colegă. - Foto: libertateapentrufemei.ro

Ioana Ginghină l-ar invita la nuntă pe Alexandru Papadopol, fostul ei soț care a înșelat-o cu o colegă. Ioana spune că și-a revenit complet abia la 5 ani de la divorț și că se va recăsători.

SHARE

Ioana Ginghină l-ar invita la nuntă pe Alexandru Papadopol, fostul ei soț care a înșelat-o cu o colegă în urmă cu cinci ani. NU va face asta din respect pentru viitorul ei soț care, probabil, „nu s-ar simți bine”.

„Nu îl invit pe fostul soț. Ideea este că eu nu am nicio problemă să vină Alexandru, dar mă gândesc că l-ar deranja pe Cristi. Eu nu aș accepta nicio fostă de-a lui, mă pun în pielea lui. De ce să vină? Am avut banchet la Ruxandra și ne-au chemat și pe noi, părinții, să facem o poză. 

Ioana l-ar invita la nuntă pe Papadopol, fostul ei soț care a înșelat-o cu o colegă

Am fost cu Alexandru, am făcut o poză toți trei și am zis că vreau și eu o poză singură, să o înrămez, și ar fi culmea să o înrămez cu toți trei. Am postat doar eu cu copilul, deși era și Alexandru acolo”, a declarat Ioana Ginghină, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe PRO TV.

Partenerul ei e gelos

Partenerul ei, Cristi Pitulice, a fost deranjat când Alexandru Papadopol îi trimitea atenții, după despărțire. „Să fim sinceri, dacă nu era Ruxandra, probabil că noi nu mai țineam legătura, de asta zic că n-ar avea ce să caute la nuntă.
Cristi nu a mai fost însurat.

Dar eu spun din experiență. Când Ruxandra mai ieșea și mai mânca cu tatăl ei prin oraș, când venea acasă, îmi aducea și mie și îmi spunea că «Ți-a trimis tata sushi». Se duceau undeva, venea iar și spunea: «Știe tata că ții post, dar ți-a trimis și ție ceva» și cumva tot veneau cadouri de la tata, de câte ori pleca Ruxi, și m-a întrebat într-o zi Cristi: «Măi, Ioana, ce părere ai avea dacă ar veni o fostă de a mea cu prăjituri pe la poartă, ce ai zice?»”, a povestit Ioana.

Ioana spune cum a reușit să treacă peste divorțul de Papadopol.

„Se spune că experiențele ne formează și ne transformă. După un divorț dureros, la 41 de ani, mi-am regăsit curajul de a începe de la capăt. Am transformat durerea în putere și m-am reconstruit pas cu pas, moment cu moment.

Acum, la aproape 46 de ani, mă aflu în pragul unei noi povești de dragoste și sunt mândră de femeia în care m-am transformat. Acesta este doar începutul. Am multe de împărtășit despre călătoria mea de renaștere și despre cum am învățat să mă pun pe primul loc”, a scris Ioana Ginghină pe Instagram.

Cum s-au despărțit

Actorul Alexandru Papadopol a divorțat, neașteptat, de Ioana Ginghină după 12 ani de relație, iar fosta soție a făcut lumină asupra momentului delicat prin care a trecut. Ioana spune că Papadopol a vrut să o nouă experiență și descrie termenii separării.

La un moment dat, Papadopol s-a îndrăgostit de soția lui Adrian Titieni și, în final, au format un cuplu. Papadopol a divorțat de Ioana, în timp ce Adriana a divorțat de Adrian Titieni.

Citește și: Papadopol, divorț după 12 ani pentru că „voia să fie cowboy”. Își suna fosta soție să îl consilieze

A fost la psiholog

Ioana a vorbit despre modul în care a aflat că e înșelată. Spune că noua iubită a soțului ei a vrut să afle că are o relație cu Papadopol.

„Nu mai era ce trebuie. Era o rutină, era un parteneriat. Azi, stau eu cu copilul, tu stai mâine. Femeile, când fac copiii, își dedică viața aproape total copilului și îl neglijează pe bărbat. Asta cred că s-a întâmplat. Ar fi trebuit să îmi comunice asta.

Prima dată au fost tensiuni, apoi discuții, apoi am zis să luăm o pauză și unul dintre noi, el, a plecat de acasă. 
Pe mine, Adriana Titieni mă aranjează - este mamă de copii, responsabilă. Dacă era una de 20 de ani, care voia numai petreceri, era o problemă. Eu sunt ok să las copilul la ea. Nu am vorbit niciodată cu ea. 

Am fost la psiholog și asta m-a ajutat. Îmi venea mereu să ies, să umplu golul, să cunosc și psihologul îmi zicea să mai stau. Și că trebuie să intru într-o nouă relație curată, fără sentimente de vinovăție. Mi-am luat o pauză în care m-am înconjurat de oamenii pe care îi iubesc.

Eu aveam niște semne, bănuiam. El deja plecase de acasă. Femeile tind să își marcheze teritoriul și atunci când o fac vor să afle cealaltă femeie. Am aflat văzând niște poze pe Facebook la Adriana și ea avea hainele fostului meu soț pe ea. Erau niște poze în care mi se cam spunea ce se întâmplă”, a spus Ioana, invitată fiind la emisiunea „La Măruță”.

Citește și: Papadopol dat de gol că își înșală soția după ce amanta s-a pozat pe FB în hainele lui. Intenționat?

 

 
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te