Iluzie optică ”înfricoșătoare”. Ceea ce vezi prima dată dezvăluie totul despre tine. E adevărat?

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 18.08.2023 - 23:31
Ce vezi prima dată Foto: express.co.uk
Ce vezi mai întâi

O iluzie optică despre care utilizatorii platformelor de socializare spun că este înfricoșător de precisă a devenit virală. În funcție de ceea ce vezi pentru prima dată poți fi mulțumit de viața ta, muncitor sau nefericit.

SHARE

O iluzie optică i-a înspăimântat la propriu pe internauții care au acceptat provocarea. Acest test promite că poate determina dacă o persoană face totul pentru a obține performanțe sau este nefericită.

Testul distractiv de personalitate a surprins oamenii care spun că este „prea specific”, deoarece poate determina cât de bun sunteți în a ieși din situații limită sau ce probleme vă împiedică să vă atingeți obiectivele.

Iluzie optică ”înfricoșătoare”. Ceea ce vezi prima dată dezvăluie totul despre tine. E adevărat?

Acest joc de creieri floral a fost distribuit pentru prima dată într-un videoclip de Mia Yilin , un specialist în iluzii optice , și a șocat pe cei care au pe TikTok reușind să identifice cu exactitate personalitatea cuiva, precum și problemele legate de stilul de viață cu care se confruntă.

Un utilizator a comentat: „Îmi citește literalmente viața, acestea devin prea specifice”, în timp ce altcineva a scris: „Nu pot să cred că tot ce a spus ea este adevărat despre viața mea în acest moment. Este înfricoșător”.

Ce se întâmplă dacă vezi femeie

Telespectatorii care au văzut imediat o femeie înconjurată de plante și flori s-ar putea să se simtă puțin pierduți în viață. Lipsa lor de scop le face greu să se bucure de a fi în preajma celor dragi sau de a urmări ceea ce își doresc.

„Dacă ai văzut prima dată femeia, atunci nu ești foarte mulțumit de viața ta în ultima vreme. Te simți obosit și există anumite situații care te fac să te simți iritabil. Drept urmare, doriți să urmăriți o experiență de viață mai interesantă și mai ieșită”, a explicat  Mia Yilin.

Citește și: Iluzie optică. Poți găsi numărul 9228 în 18 secunde? Dacă reușești ai un IQ foarte mare

Cu toate acestea, cei care au văzut-o pe femeie s-ar putea să se confrunte în acest moment cu unele probleme, ceea ce face foarte dificilă stabilirea obiectivelor.  „Singura problemă este că te lupți cu anxietatea socială și îți este greu să strângi interes pentru viețile altora”, a subliniat expertul în iluzii optice.

Ce se întâmplă dacă vezi frunzele

Oamenii care au văzut pentru prima dată frunzele sunt probabil muncitori din greu, care sunt admirați de alții, dar întotdeauna simțiți că mai sunt multe de făcut.

Citește și: Iluzie optică. Ce vezi prima dată? Imaginea pe care o găsești spune totul despre tine

”Dacă ai văzut prima dată frunzele, atunci ești o persoană cu rezultate foarte bune în ochii celorlalți. Cu toate acestea, personal simți că ai putea face mult mai bine și te urăști pentru că nu te străduiești suficient”.

Presiunea de a face bine în viață te poate îngrijora, deoarece îți pasă foarte mult de ceea ce cred cei dragi despre tine.

„Suporți mult stres, pentru că mulți oameni au așteptări mari față de tine și nu vrei să-i dezamăgești”, a mai spus influencerița.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te