Iluzie optică. Ce față crezi că este fericită? Răspunsul arată cât de creativ sau pragmatic ești

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 28.10.2023 - 08:30
Iluzie optică Foto: Newsweek/indiatimes.com

Fața despre care crezi că arată mai veselă va dezvălui trăsăturile tale ascunse de personalitate. Astfel, spune la ce te-ai gândit prima dată când ai văzut această iluzie optică?

SHARE

Azi vă propunem o iluzie optică mai edosebită. În funcție de ceea ce crezi despre aceste imagini arată caracterul tău. Cum ești, cerativ sau pragmatic?

Dacă accepți provocarea vei afla în curând.

Iluzie optică. Ce față crezi că este fericită? Răspunsul arată cât de creativ sau pragmatic ești

Avem două fețe în oglindă. Ambele par fericite. Dacă sunt privite cu atenție, percepția se schimbă. Astfel, trebuie să spui exact ce vezi prima dată, care ar putea fi fața cea mai fericită. 

 

Fața A

Dacă tu crezi că Fața A are o expresie mai fericită, atunci probabil că ai o înclinație a creierului stâng. Acest lucru sugerează că ai o abordare extrem de sistematică și pragmatică a vieții și a componentelor ei.

Citește și: Iluzie optică. Ceea ce vezi mai întâi îți arată o latură ascunsă a personalității tale

Raționalitatea depășește adesea emoțiile pentru tine, deoarece ai tendința de a prioritiza gândirea logică. Mai mult, ai un talent pentru analiza critică și îți face plăcere să iei în considerare diverse perspective pentru a vă asigura acuratețea concluziilor.

Fața B

Dacă simți că imaginea B arată mai fericită, atunci alegerea ta indică înclinația ta puternică către creativitate. A te exprima este o pasiune și ai tendința de a aborda lucrurile subiectiv.

Citește și: Iluzie optică. Ceea ce vezi prima dată îți dezvăluie partea interioară. Sunt lucruri de care nu știi

Mintea ta imaginativă este excepțională, căutând constant să inoveze și să transforme obișnuitul în ceva nou. Nu ești înclinat către o abordare de bază, simplă; în schimb, mintea ta seamănă cu o pânză vie și colorată, plină de posibilități.

Ce sunt iluziile optice

Iluziile optice servesc nu numai ca jocuri mintale plăcute, ci și ca instrumente pentru a pătrunde în minte, descoperind fațete ascunse ale personalității cuiva. Încearcă acest test de iluzie și descoperă trăsăturile ascunse ale personalității tale pe baza chipului care ți se pare mai fericit în imagine.

Citește și: Iluzia optică ce îți va ”prăji” creierul. Mulți au fost derutați după ce au văzut imaginile

Dacă nu sunteți familiarizat cu ele, iluziile optice sunt imagini perplexe concepute pentru a ne manipula percepția. Ele pot fi remarcabil de uluitoare, capabile să-și transforme forma pe baza percepției noastre de sine și viziunea asupra lumii.

Cercetătorii au dedicat timp semnificativ studierii iluziilor optice, încercând să înțeleagă influența profundă pe care o au asupra creierului nostru. În ciuda eforturilor lor, o explicație concludentă nu a fost găsită, lăsând nerezolvat misterul din jurul acestor iluzii .

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te