HOROSCOP Zodiile care încep din plin luna ianuarie. Orice provocare poate fi depășită cu tact

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 04.01.2024 - 16:58
HOROSCOP Zodiile care încep din plin luna ianuarie. Orice provocare poate fi depășită cu tact Foto: Profimedia Images (fotografie cu caracter ilustrativ)

HOROSCOP Zodiile care încep din plin luna ianuarie. Orice provocare poate fi depășită cu tact de către oricine. Care sunt recomandările astrologilor pentru prima lună a anului.

SHARE

Zodiile care încep din plin luna ianuarie. Orice provocare poate fi depășită cu tact de către oricine. Care sunt recomandările astrologilor pentru prima lună a anului.

Berbec

O mare parte din vremea planetară a lunii ianuarie îți activează zona carierei și a recunoașterii.

Odată ce dinamicul Marte intră în ambițiosul Capricorn, căutarea ta de succes intră în viteză. Gândește-te la scară mare la ceea ce vrei să realizezi, pentru că Luna nouă în Capricorn îți va oferi o oportunitate de bun augur pentru avansare profesională.

Atunci când strălucitorul Mercur intră în Capricorn, a doua jumătate a lunii poate fi excelentă pentru discursuri și participarea la evenimente de profil înalt, interviuri cu VIP-uri sau lansarea de conținut legat de brandul sau afacerea ta.

HOROSCOP Zodiile care încep din plin luna ianuarie. Orice provocare poate fi depășită cu tact

Bineînțeles, sezonul Capricornului nu trebuie să se refere doar la urmărirea obiectivelor profesionale. Poate fi, de asemenea, o perioadă ideală pentru a-ți îmbrățișa rolul de lider, inspirându-i pe alții spre acțiune, speranță și măreție.

Când vine sezonul Vărsător, care include vizita puternicului Pluton în acest semn orientat spre comunitate, a-i ajuta pe alții te va ajuta și pe tine.

Între timp, ai putea ajunge să întâlnești și persoane influente care te-ar putea ajuta în dezvoltarea ta profesională, mai ales odată ce magneticul Venus ajunge în zona ta de carieră. 

În timpul Lunii pline din Leu, ai putea sărbători un record personal. Nu-i uitați pe cei care v-au ajutat să ajungeți acolo.

Taur

Pe măsură ce mai multe planete din Capricornul întreprinzător îți vizitează zona de expansiune, probabil că vei tânji după experiențe noi și interesante, mai ales cu Marte îndrăzneț în combinație.

Să te urci în următorul avion spre o destinație îndepărtată ar putea fi o modalitate de a te bucura de emoții.

Lansarea unui produs sau a unui podcast, sau obținerea publicării lucrărilor tale sau a unei expoziții ar putea fi un altul.

Priviți la Luna Nouă în Capricorn pentru ajutor în executarea planurilor. 

Intrarea lui Mercur în Capricorn poate fi ideală pentru a aplica pentru o bursă sau pentru un program de absolvire sau pentru a te înscrie la un curs de studiu sau de certificare.

Când Soarele încrezător și puternicul Pluton intră în Vărsător, activând zona carierei, te pot ajuta în a face o descoperire sau a te face cunoscut. S-ar putea să te decizi să urmezi o cale profesională cu totul nouă, una care să se alinieze mai bine cu pasiunile tale.

Pe măsură ce Venus, care caută plăcerea, călătorește prin Capricorn, propuneți-vă să vă reconectați cu dragostea voastră pentru învățare și explorare, chiar dacă asta înseamnă doar să adoptați o atitudine mai orientată spre viitor.

Emoțiile ar putea fi la cote înalte sub Luna plină în Leu înflăcărat. Fiți încrezători în stabilirea limitelor sau în solicitarea de sprijin.

Gemeni

Ar putea fi un început de lună mohorât, deoarece planetele din Capricornul cu greutate călătoresc prin zona ta de intimitate și transformare.

Poate că este timpul să pui capăt unei încurcături emoționale sau financiare care ți-a răpit liniștea sufletească sau sentimentul de valoare de sine. Luna nouă în Capricorn poate fi foarte utilă pentru a-ți recăpăta puterea.

Este, de asemenea, o lună utilă pentru a urmări orice obiective financiare pe care le-ai putea avea. Având în vedere că Mercur înțelept și Venus atractivă vizitează, de asemenea, Capricornul în această lună, acestea te pot ajuta să magnetizezi bani și resurse.

Dacă ești într-o relație serioasă, luna ianuarie va fi ideală pentru planificarea financiară cu partenerul sau soțul tău.

Când va sosi sezonul Vărsătorului, odată cu intrarea lui Pluton transformator în acest semn progresiv și inovator, s-ar putea să fiți gata pentru o nouă șansă în viață.

Deschideți-vă către noi posibilități. S-ar putea să fie nevoie să vă schimbați convingerile personale sau opiniile politice.

S-ar putea chiar să vă rezervați o călătorie care să vă schimbe viața. 

Dorința dvs. de experiențe semnificative va fi puternică. Oriunde vă simțiți chemat să mergeți, mergeți. Luna plină în îndrăznețul Leu ar putea oferi inspirație.

Rac

Lucrurile ar putea deveni puțin interesante în departamentul de relații, pe măsură ce Marte cel bătăios vizitează Capricornul, sectorul tău de parteneriat.

Este posibil ca oamenii să vă intre cu ușurință sub piele, ceea ce v-ar putea determina să stabiliți limite mai bune sau să îmbunătățiți modul în care gestionați conflictele sau problemele în cadrul unei conexiuni existente.

Dacă o relație a depășit punctul de neîntoarcere, Marte vă poate determina să tăiați legăturile.

Într-o notă mai ușoară, Luna Nouă în Capricorn este de bun augur pentru un proiect comun sau un parteneriat de afaceri.

În timp ce Mercur comunicativ și Venus colaborator vizitează Capricornul, poate fi un moment excelent pentru a semna contracte sau pentru a vă lua un angajament față de persoana pe care o iubiți.

Cântăreții singuri care caută dragostea ar putea întâlni un partener cu potențial pe termen lung. Pe măsură ce Soarele încrezător și Pluton regenerator intră în zona ta de renaștere și transformare, te pot ajuta să îți refaci creditul sau finanțele sau să faci schimbări profunde și profunde în viața ta.

Cu Luna plină în Leu, axată pe sine, care îți luminează sectorul banilor și al posesiunilor, s-ar putea să fii nevoit să tragi o linie în nisip cu cineva cu privire la ceea ce este al tău și ceea ce este al lor.

Leu

Energeticul Marte se alătură echipei Capricorn, activând zona ta de muncă și de bunăstare. Așteptați-vă să fiți o albină ocupată. Fiți atenți la epuizare, totuși.

Luna nouă în Capricorn este excelentă pentru a găsi un echilibru mai bun între a te ocupa de responsabilitățile tale zilnice și a avea grijă de tine.

Dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă, luna nouă vă poate ajuta în căutare. Așteptați până când Mercur cel vorbăreț ajunge în Capricorn pentru a începe să vă trimiteți CV-ul.

Între timp, vizita lui Venus în Capricorn poate fi ideală pentru a crea o rutină de wellness pe care o vei iubi.

Pe 20, Soarele ajunge în Vărsător, sectorul tău de relații, urmat de influentul Pluton în aceeași zi.

Împreună, aceste două forțe ar putea aduce un nou parteneriat puternic în viața ta, fie pentru afaceri, fie cu scopul de a te ajuta să te vindeci sau să îți realizezi întregul potențial.

Dacă ai avut de-a face cu cineva care îți depășește în mod constant limitele, sezonul Vărsătorului îți va da imboldul de care ai nevoie pentru a pune capăt acestei situații. O lună plină emoțională în semnul tău te poate împinge să te pui pe primul loc.

Fecioară

Pasiunea și joaca sunt mari pe agenda acestei luni, datorită planetelor din Capricornul luxuriant care vizitează zona ta de dragoste și creativitate. Sexy Marte urmărește să vă revigoreze libidoul, în timp ce seducătoarea și senzuala Venus crește vibrațiile romantice.

Fie că ești în căutarea unei legături pe termen lung sau a ceva ocazional, Luna nouă în Capricorn te poate ajuta să găsești perechea potrivită. Mercur cel vorbăreț te va ajuta, de asemenea, să te strecori sau să flirtezi pentru a obține o întâlnire.

Fecioarele cuplate pot profita la maximum de această energie, de asemenea, asociind distracția cu plăcerea și intimitatea.

Deși romantismul nu este singurul mod în care vă puteți bucura de această putere planetară. Poate că vrei să îți iei timp pentru a lua din nou contact cu propria senzualitate fără un partener. 

De asemenea, poți profita de actuala energie cosmică pentru a atinge noi culmi cu creativitatea ta sau pentru a-ți urmări pasiunea.

Având în vedere că sezonul Vărsătorului pune accentul pe sănătatea și bunăstarea ta, s-ar putea să trebuiască să te antrenezi să fii puțin mai egoist cu timpul și energia ta. O Lună plină epuizantă în energic Leu ar putea cere o pauză de care ai mare nevoie.

Balanță

Cu activul Marte care se mută în Capricorn și în sectorul tău de casă, este posibil să fii foarte ocupat cu obligațiile familiale sau să lucrezi la o serie de treburi casnice restante.

Profită de Luna nouă în Capricorn pentru a obține asistență în găsirea unei noi reședințe, rezolvarea unei probleme cu proprietarul, obținerea succesului în domeniul imobiliar sau efectuarea de îmbunătățiri la domiciliu.

Mercur în Capricorn va ajuta la deschiderea liniilor de comunicare și se va asigura că planurile decurg fără probleme. Profitați de șederea lui Venus în Capricorn pentru a vă aranja casa sau pentru a vă conecta cu fețe familiare.

De asemenea, puteți lucra cu puterea Lunii noi din această lună pentru a vă hrăni și a vă îngriji de bunăstarea emoțională.

Poate că ai nevoie să fii în propria ta bulă pentru o vreme, astfel încât să te poți centra din nou, sau poate ai nevoie ca familia sau colegii de cameră să se ocupe mai mult de tine.

Strânge la maldăre cât de multă energie poți, pentru că atunci când va sosi sezonul Vărsătorului, vei avea nevoie de ea pentru a te bucura de toată energia jucăușă, creativă și romantică pe care o va aduce.

Luna plină în Leu, iubitor de distracție, poate fi excelentă pentru distracția cu prietenii, atâta timp cât nu cheltuiți prea mult.

Scorpion

Sectorul dvs. de comunicare este în vervă, deoarece mai multe planete din Capricornul harnic se opresc pentru o vizită, ajutându-vă să vă transmiteți cuvintele și ideile către persoanele care au nevoie de ele.

Poți avea un impact puternic cu vocea sau viziunea ta. Marte încrezător, Mercur inteligent, Venus seducătoare și o lună nouă de bun augur în Capricorn vă pregătesc fiecare pentru succes în această lună, ceea ce face ca momentul să fie perfect pentru a lansa o propunere, pentru a vă marca afacerea, pentru a începe un buletin informativ sau pentru a vă îmbunătăți setul de abilități.

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile

S-ar putea fi inspirat să cunoști oameni noi, să te alături unei noi echipe sau să începi un proiect de cercetare sau ceva mai creativ.

Cu tot ceea ce vei avea de făcut în ianuarie, asigură-te că îți rezervi suficient timp pentru a te verifica pe tine și familia ta.

Pe măsură ce sezonul Vărsătorului îți activează zona ta de acasă, vei descoperi că dacă te odihnești suficient și dacă te lași iubit de ai tăi îți va oferi combustibilul de care ai nevoie pentru a-ți atinge obiectivele; mari și mici.

Luna plină în Leu îți poate aduce un moment binemeritat în lumina reflectoarelor. Nu lăsa frica de respingere să te rețină.

Săgetător

Intenționalitatea ar putea fi tema lunii, pe măsură ce planetele din Capricornul prudent vă împing să vă gândiți mai atent la modul în care vă petreceți timpul și banii.

Decisivul Marte este prima planetă la bătaie, împingându-vă să reduceți cheltuielile inutile. Cu Mercur analitic care se mută și el în Capricorn, ești încurajat să îți analizezi cu mare atenție extrasele de cont și bugetul.

S-ar putea să poți determina unde poți economisi mai mult și cheltui mai puțin. Să devii mai conștiincios cu privire la cine primește banii câștigați cu greu este, de asemenea, un avantaj.

Dacă sunteți în căutarea unui nou loc de muncă sau a unui flux de venit, Luna nouă în Capricorn vă poate ajuta. Cu Venus, axată pe valori, care vizitează de asemenea zona ta de bani, ar putea fi timpul să faci presiuni pentru un salariu mai bun.

Contați pe Soarele încrezător și pe influentul Pluton din Vărsător pentru a vă ajuta să vă ascuțiți abilitățile de negociere și de marketing.

În plus, s-ar putea să trebuiască să fiți mai exigent cu privire la angajamentele pe care le faceți, astfel încât să nu dați prea mult și să primiți înapoi prea puțin.

Luna plină în excesivul Leu ar putea oferi un memento puternic despre nevoia de odihnă și moderație.

Capricorn

Poți face niște salturi incredibile în această lună cu aproape jumătate din cosmos în echipa ta. Vor fi patru planete, plus Soarele vibrant și o Lună nouă puternică, toate vizitând Capricornul în ianuarie, permițându-vă să începeți anul în forță.

Cu aceste planete care îți activează zona imaginii de sine, acum este momentul să te expui cu îndrăzneală pe plan profesional, creativ sau cu toată inima. Dacă te simți pregătit să începi din nou și să urmezi o nouă cale sau pasiune, fă-o!

Așteaptă-te să te simți pe deplin în elementul tău.

Odată ce Soarele se mută în Vărsător independent, urmat de puternicul Pluton, zona ta de valoare de sine și de bani va fi activată.

Citește și: HOROSCOP Care sunt zodiile care vor avea noroc în 2024. Noul an vine cu schimbări importante

Îmbrățișează-ți individualitatea și darurile tale unice, pentru că ai putea ajunge să manifești niște oportunități uimitoare ca rezultat.

Cel puțin, pleci din această lună simțindu-te mai confortabil în pielea ta și apreciind cine ești - numai acest sentiment ar putea valora greutatea sa în aur.

Doar fii atentă să nu te lași prinsă în gândirea negativă atunci când Luna plină în Leu dramatic îți luminează temerile și nesiguranța.

Vărsător

Luna ianuarie s-ar putea simți leneșă. Asta pentru că vei avea o serie de planete care vor călători prin Capricorn, zona ta de odihnă și retragere.

În timp ce Marte este de obicei planeta care îți crește energia, s-ar putea să te simți obosit și flămând de somn cât timp este prin preajmă. Reglarea sistemului tău nervos și a obiceiurilor tale de somn poate atenua prezența perturbatoare a lui Marte.

Cu Mercur în amestec, mintea ta ar putea fi îngreunată de gânduri. Angajarea scrierii unui jurnal, a unei ieșiri creative sau a unor tehnici meditative ar putea aduce ușurare.

Luna nouă din Capricorn poate fi un moment ideal pentru a-ți reînvia practica spirituală, în timp ce senzuala Venus în Capricorn te invită să găsești plăcere în momentele de singurătate.

Când sosește sezonul aniversar, s-ar putea să te mănânce să faci o schimbare drastică în viața ta, pe măsură ce catharticul Pluto se mută din nou în semnul tău.

Pluton în Vărsător poate fi util pentru a vă exploata puterea personală și pentru a elibera forța interioară. Acesta este un eveniment planetar destul de îndelungat, așa că nu vă grăbiți să luați orice decizie majoră.

Între timp, faceți-vă timp să vă sărbătoriți. Cu toate acestea, sub Luna plină în Leu autoritar, ar putea fi necesară o verificare a ego-ului.

Pești

Este posibil să fiți în căutarea apartenenței și să căutați să construiți conexiuni cu ceilalți. În timp ce ideea de a cunoaște oameni noi și de a vă face noi prieteni poate fi descurajantă, curajosul Marte în Capricorn vă încurajează să fiți îndrăzneț și să faceți primul pas.

Prezentați-vă oamenilor, amestecați-vă și amestecați-vă. Alătură-te unui grup sau unei organizații care se adresează intereselor, pasiunilor sau obiectivelor tale.

Citește și: HOROSCOP al iubirii pentru 2024. Ce șanse ai să îți găsești dragostea? Ce pericole pândesc relațiile

Dacă a trecut ceva timp de când nu te-ai mai întâlnit cu prietenii, pune în calendar niște timp de calitate.

Mercur vorbăreț, Venus fermecătoare și o Lună nouă supraîncărcată în Capricorn vor pune în calea ta oamenii potriviți la momentul potrivit.

Planetele în Capricorn te pot motiva, de asemenea, să îți urmezi visele sau să faci o diferență în comunitatea ta.

Cu toate că atunci când Soarele se va muta în Vărsător, iubitor de libertate, zona ta de odihnă și singurătate, s-ar putea să trebuiască să găsești un echilibru mai sănătos între viața socială, ajutorarea celorlalți, urmărirea obiectivelor tale și îngrijirea de sine.

Pe măsură ce împuternicitul Pluton vizitează Vărsătorul, este posibil să descoperi un comportament de autosabotaj pe care trebuie să îl schimbi. În preajma Lunii pline în Leu lânced, ar putea fi necesar să adoptați o rutină zilnică mai eficientă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te