HOROSCOP Suntem în sezonul Fecioarei. Zodia dominată de Mercur e aici să curețe haosul lăsat de Leu

DE Elena Petrescu | Actualizat: 22.08.2024 - 07:42
HOROSCOP Suntem în sezonul Fecioarei. Zodia dominată de Mercur e aici să curețe haosul lăsat de Leu - Foto: Pixabay(imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP Suntem în sezonul Fecioarei. Zodia dominată de Mercur e aici să curețe haosul lăsat de Leu - Foto: Pixabay(imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP Suntem în sezonul Fecioarei. Zodia dominată de Mercur e aici să curețe haosul lăsat de Leu. Vara se apropie de sfârșit, e timpul să faci ordine în viața ta și să începi să tai lucruri de pe lista de lucruri de făcut. Soarele iese din Leu pe 22 august și intră în Fecioară

SHARE

HOROSCOP Suntem în sezonul Fecioarei. Zodia dominată de Mercur e aici să curețe haosul lăsat de Leu.

Vara se apropie de sfârșit, este timpul să faci ordine în viața ta și să începi să tai lucruri de pe lista de lucruri de făcut. Soarele iese din Leu pe 22 august și intră în semnul de pământ mutabil al Fecioarei.

HOROSCOP Suntem în sezonul Fecioarei. Zodia dominată de Mercur e aici să curețe haosul lăsat de Leu

Sezonul Fecioarei este aici, iar pentru următoarea lună nu cauți senzații tari, nu petreci toată noaptea și nu te îmbeți cu multă dragoste.

În schimb, stelele spun că este timpul să fii practic și să te întorci la muncă.

Semnele de pământ Fecioară, Taur și Capricorn prosperă în acest moment, în timp ce semnele mutabile Gemeni, Săgetător și Pești ar putea avea ceva de lucru suplimentar.

Citește și: HOROSCOP: Luna STURIONULUI, prima Super Lună plină în Vărsător din 2024, pune zodiile la locul lor

Sezonul Fecioarelor nu este cea mai interesantă perioadă a anului, dar este una necesară! Chiar dacă nu ești Fecioară sau chiar un semn de pământ, simți vibrațiile harnice, practice.

Acesta este momentul să te aduni. Sună un pic plictisitor, sigur, dar dacă te întorci la muncă după o vacanță de vară prelungită sau începi din nou cursurile, această energie poate fi utilă.

Atmosfera este excelentă pentru a studia, a învăța și a îți stabili o rutină.

Fecioara este semnul serviciilor și al sarcinilor, guvernat de cerebralul Mercur. Indiferent de semnul tău zodiacal, acum îți asumi o stare de spirit pragmatică.

Această luciditate îți permite să identifici problemele din viața ta, să îți dai seama exact ce nu este în regulă, să analizezi situația și să lucrezi la o soluție.

Fecioara este un semn de pământ, astfel încât aceste probleme există în principal în lumea materială - nu ești prea dornic să te concentrezi pe emoțiile tale, viața ta amoroasă sau creativitatea ta.

În schimb, faci ordine în spațiu, depui eforturi suplimentare la serviciu și înveți să îți gestionezi mai bine banii.

Citește și: HOROSCOP săptămâna 19-25 august: Apare șansa unui nou început când Mercur și Soarele se unesc în Leu

Fecioara guvernează, de asemenea, sănătatea și starea de bine, astfel încât dorința de îngrijire de sine devine mai puternică.

Dar, în același timp, te simți mai motivat să mănânci sănătos, să fii activ, să dormi suficient și să te vindeci.

Cu toate acestea, nu totul este ușor. Fecioara este cunoscută ca fiind o perfecționistă, așa că, dacă nu găsești o modalitate de a te ocupa de o problemă, ai putea începe să intri în panică.

Cea mai mare provocare a ta este să recunoști când să dai înapoi.

Nu există întotdeauna o modalitate „corectă” de a rezolva ceva, iar asta este în regulă! Perfecțiunea este inamicul „suficient de bun”, așa că trebuie să știi când să faci un pas înapoi.

Chiar dacă faci doar 50% din progresul pe care vrei să-l faci, atâta timp cât depui 100% din efort, te descurci de minune!

Citește și: HOROSCOP Cele 2 zodii care se lăfăie în bani până la final de an 2024. Astrele se aliniază pozitiv

Deși sezonul Fecioarei are mott-ul de „multă muncă, puțină distracție”, această perioadă a anului are potențialul de a te pregăti pentru următoarele 12 luni.

Obiceiurile proaste pe care le elimini acum vor rămâne eliminate, iar obiceiurile sănătoase pe care le stabilești au șanse să devină permanente.

Muncește și vei fi răsplătit, dar amintește-ți că este în regulă să iei și pauze. Poți face multe lucruri să se întâmple în această lună.

Canalizează-ți Fecioara interioară, ridică-ți fundul de pe canapea și treci la treabă!

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te