HOROSCOP Mesajul Universului către 4 zodii, pentru 26 iulie: alinierea Lună-Jupiter aduce beneficii

DE Elena Petrescu | Actualizat: 25.07.2024 - 21:53
HOROSCOP Mesajul Universului către 4 zodii, pentru 26 iulie: alinierea Lună-Jupiter aduce beneficii - Foto: Pixabay(imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP Mesajul Universului către 4 zodii, pentru 26 iulie: alinierea Lună-Jupiter aduce beneficii. Atunci când Luna se aliniază cu Jupiter, așa cum se întâmplă în această vineri, ne simțim plini de speranță în ceea ce privește lucrurile din viața noastră.

SHARE

Atunci când Luna se aliniază cu Jupiter, așa cum se întâmplă în această vineri, ne simțim plini de speranță în ceea ce privește lucrurile din viața noastră și, totuși, suntem deschiși la îndrumare. Optimismul există, dar direcția trebuie ușor forțată. 

HOROSCOP Mesajul Universului către 4 zodii, pentru 26 iulie: alinierea Lună-Jupiter aduce beneficii

Dacă suntem deschiși la sfaturile primite, s-ar putea să găsim ceea ce căutam. Alinierile Lună-Jupiter sunt întotdeauna pozitive și întotdeauna "deschid porțile" pentru mesajele universale.
Patru semne zodiacale vor auzi mesaje important pe care Universul are să li le transmită mâine, pe 26 iulie 2024.

1. Berbec

Universul încearcă să te facă să realizezi că este bine să verifici ce se întâmplă în interiorul tău. "Ce mai faci, Berbec?". Deși Universul nu îți pune această întrebare, te împinge să ți-o pui singur. Deci... cum te simți, Berbec? O duci bine sau este ceva ce trebuie să schimbi la viața ta?

Pentru că lucrezi cu energia Jupiter-Lună, îți vei găsi răspunsul, care va fi ușor accesibil. Acum, Universul îți spune să acționezi în consecință, să nu pierzi timpul, să nu mai zăbovești. Dacă în această căutare interioară găsești ceva care te atrage, atunci acționează în consecință. Repede, să ne mișcăm!

2. Leu

Acum că te afli în sezonul semnului tău de naștere, simți puterea de a fi Leu la intensitate maximă. Te simți deosebit de deschis la tot ceea ce îți iese în cale, mai ales dacă promite dragoste, romantism și fluturași în stomac. Acesta este sezonul tău de iubire, Leu, iar acest lucru te face fericit.

Vei fi într-o situație care te face să "auzi" lucruri. Deși aceste lucruri s-ar putea să nu fie cuvinte, în sine, nu vei putea scăpa de sentimentul că universul te-a ales pentru un mesaj important. Îl vei îmbrățișa cu inima deschisă.

Citește și: HOROSCOP 3 zodii a căror magie se va intensifica când Mercur va intra în Fecioară pe 25 iulie 2024

Universul vrea ca tu să fii atent la ceea ce te înconjoară. Deși nimic nu este atât de nepotrivit, aici trebuie să ai grijă de un lucru pe care fie ignori intenționat, fie pur și simplu nu îl vezi. Trebuie să-l conștientizezi dacă vrei ca această povară să dispară.

3. Săgetător

Atunci când primești un indiciu clar cu privire la ceea ce trebuie să reprezinte următoarea ta mișcare, nu va exista nicio îndoială cu privire la următoarea ta ea. Universul încearcă să îți spună ceva foarte important, Săgetătorule, și anume să îți asculți corpul și să îl tratezi bine.

Simți că ai fost într-o stare destul de rebelă și că episoadele acestea de rebeliune sfârșesc, de obicei, cu efecte negative asupra corpului tău. Energia lui Jupiter îți permite să vezi imaginea de ansamblu și, astfel, să îți salvezi viața.

Atunci când Universul intervine cu un "semn", depinde de noi să ținem cont de el, deoarece ni se dau instrucțiuni specifice despre cum să ne îmbunătățim viața. Vei vedea unul dintre aceste semne. Acesta îți va arăta că ceea ce trebuie să faci acum este să acorzi atenție sănătății tale și să onorezi corpul în care te afli.

4. Vărsător

Pentru că ești mereu deschis la mesajele primite de la Univers, s-ar putea să ți se pară greu să te concentrezi asupra unuia mare primit vineri.

Citește și: HOROSCOP: Soarele a intrat în ambițiosul și orgoliosul Leu. Drama din viețile zodiilor se amplifică

Ești obișnuit să descifrezi codurile Cosmosului, atât de mult încât nu ești întotdeauna sigur că Universul este cel care vorbește... sau tu însuți.
Vinerea aceasta vei recepționa mesajul, iar acesta cu siguranță nu vine din mintea ta. Acest lucru te face să asculți și să fii atent, Vărsătorule. Vei învăța în timpul acestui tranzit îndrăzneț al lui Jupiter că trebuie să gândești mai puțin și să fii mai deschis. Nu te pune în calea ta.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te