HOROSCOP Întârzieri, restricții, probleme inutile până pe 15 septembrie. 4 zodii, sănătate șubredă

DE Elena Petrescu | Actualizat: 09.09.2024 - 15:24
HOROSCOP Întârzieri, restricții, probleme inutile până pe 15 septembrie. 4 zodii, sănătate șubredă - Foto: Freepik(imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP Întârzieri, restricții, probleme inutile până pe 15 septembrie. 4 zodii, sănătate șubredă - Foto: Freepik(imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP Întârzieri, restricții, probleme inutile până pe 15 septembrie. 4 zodii, sănătate șubredă - Foto: Freepik(imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP Întârzieri, restricții, probleme inutile până pe 15 septembrie. 4 zodii, sănătate șubredă - Foto: Freepik(imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP În horoscopul săptămânii 9-15 septembrie nativii se confruntă cu întârzieri, restricții, probleme inutile până pe 15 septembrie. 4 zodii, sănătate șubredă. Săptămâna 9-15 septembrie începe anevoios, dar se încheie într-o notă pozitivă.

SHARE

 Chiar dacă te poți confrunta cu unele sentimente ciudate și inconfortabile, descoperirea pe care o vei face la sfârșitul săptămânii va aduce o dulce ușurare.

HOROSCOP Întârzieri, restricții, probleme inutile până pe 15 septembrie. 4 zodii, sănătate șubredă

Din fericire, Mercur în Leu va fi în sextil cu Marte în Gemeni pe 11 septembrie, dându-ți ceva mai mult elan. Acest lucru te-ar putea reenergiza și te-ar putea ajuta să depășești ceea ce te-a ținut pe loc

 Ar putea aduce răspunsuri și rezultate după o lungă așteptare

 În momentul în care soarele în Fecioară se va întâlni cu Jupiter din Gemeni, pe 12 septembrie, te vei simți și mai inspirat să te răsfeți.

Atunci când soarele se freacă de Jupiter, se pot întâmpla tot felul de lucruri nebunești. Asigură-te doar că o iei încet și nu exagerezi cu distracția, dacă nu vrei să te confrunți cu inevitabila mahmureală.

Berbec

Săptămâna aceasta te va face puternic, iar baza financiară va fi și ea puternică pentru că Luna este de partea ta. Fluxul de bani și cooperarea vor fi, de asemenea, avantajate de astre.

Toate lucrările tale în așteptare vor fi finalizate.

După marți după-amiază, este posibil să pierzi controlul asupra felului în care te exprimi și să declanșezi ceva rău. Cheltuielile tale vor fi mari.

Timpul va fi din nou în favoarea ta începând de vineri după-amiază. Banii blocați vor fi ”eliberați” și s-ar putea să ai șansa de a pleca într-o călătorie până la sfârșitul săptămânii.

Taur

Săptămâna aceasta va trebui să te lupți pentru obiecte esențiale și bani, ceea ce te va supăra.

Adversarii tăi vor încerca să te domine. vei avea parte de ușurare începând de marți după-amiază.
Toate activitățile tale profesionale se vor desfășura în ritm alert și vei primi și bani.

Apoi, începând de vineri, situația va deveni din nou instabilă. Relațiile cu partenerii vor fi tensionate și nici familia nu te va sprijini.

Gemeni

Vor exista cheltuieli inutile și vor rămâne și tensiuni.Există șanse de finalizare a unor lucrări importante până marți.

Afluxul de bani va fi puternic. Vei reuși să obții de la alții lucrări făcute conform dorinței tale.
Vei obține rezultate bune în cazurile legate de tribunal.

Pot exista obstacole miercuri și joi. Există șanse de câștiguri monetare bruște în timpul weekendului. 

Sâmbătă va fi cea mai bună zi. De asemenea, fii pregătit, deoarece va exista șansa de a întâlni o persoană faimoasă.

Rac

Fii atenți la toate deciziile tale legate de bani. Nu te vei putea concentra asupra muncii și vei fi foarte atent la copiii tăi în această săptămână.

Citește și: HOROSCOP Zodiile cărora le pune Dumnezeu mâna în cap până la final de septembrie. Vin zile grozave!

Lucrurile vor redeveni favorabile începând de marți. Veniturile vor crește și vei avea parte de fericire alături de copiii tăi.

Există șanse să ai parte de unele beneficii speciale vineri și sâmbătă. Vei petrece timp de calitate cu familia ta. Vor exista, de asemenea, temeri și griji necunoscute.

Asigură-te că citești bine documentele necesare înainte de a le semna.

Leu

Este un moment bun pentru a realiza ceva important. Vei primi respect din partea colegilor. Vei primi sprijin din partea fraților.

Reușita copilului tău aduce bucurie tuturor celor din familie.
Vor exista șanse de creștere a averii. Miercuri și joi, ritmul de lucru va încetini.

Planurile noi vor avea rezultate bune în această săptămână. Vineri și sâmbătă vor fi, de asemenea, zile bune. Vei primi sprijin și cooperare în fiecare sarcină de care te apuci.

Fecioară

În această săptămână, adversarii pot încerca să te distragă de la obiectivul tău. Fii prudent și mergi înainte cu credință fermă. De asemenea, vei primi sprijinul familiei tale.

Toate planurile tale vor avea succes și curajul va crește. Veniturile vor rămâne mai bune decât în mod normal. Vineri și sâmbătă pot apărea probleme minore.

Veniturile vor fi mai mici spre weekend, iar grijile te pot înconjura. Pot apărea unele probleme mai vechi.

Balanță

În această săptămână multe lucruri vor fi în favoarea ta. Vei primi sprijin din toate părțile și vei primi vești bune. vei câștiga disputele, iar adversarii vor rămâne calmi.

De marți până vineri, vei avea șansa să stai cu familia pentru o perioadă lungă de timp. Vei primi sprijin și din partea copiilor.

Dacă activezi în domeniul politicii, atunci ai șansa să obții o poziție nouă.

Scorpion

Începutul săptămânii s-ar putea să ți se pară dificil. S-ar putea să te confrunți cu mai multe probleme și să câștigi mai puțin, cu întârzieri în activitatea ta.

Citește și: HOROSCOP Regele zodiacului: care e cel mai bun semn zodiacal? E loial, șarmant, blând și generos

Cu toate acestea, lucrurile vor începe să se îmbunătățească de marți. În această săptămână, grijile tale vor scădea, veniturile tale vor crește și te vei simți mai fericit. Joi, evită să fii prea încrezător. Până la sfârșitul săptămânii, situația ta financiară se va îmbunătăți.

Sâmbătă, o sarcină așteptată de mult timp ar putea fi în sfârșit îndeplinită, dar s-ar putea să ai probleme cu mașina, dacă ai una.

Săgetător

Săptămâna aceasta, norocul persoanelor din zodia Săgetător va fi în favoarea lor. Vei obține succes în fiecare sarcină și vei avea parte, de asemenea, cooperarea colegilor.

Va exista o creștere a câștigurilor.

Obstacolele în activitatea profesională vor lua sfârșit în cele din urmă. Vei avea rezultate pozitive în rezolvarea problemelor legate de împrumuturi.

Capricorn

Vei avea o săptămână plină de reușite profesionale, în ciuda faptului că nu faci foarte multe eforturi în acest sens. Totul vine natural, cu ușurință.

Acest lucru îți permite să te concentrezi mai mult asura vieții de familie.

Cine știe, poate chiar reușești să planifici o vacanță surpriză pentru cei dragi, până la sfârșitul săptămânii.

Vărsător

Vei rămâne concentrat asupra muncii și vei avea tot norocul de partea ta. Veniturile vor rămâne pe plus. Marți ar putea exista o creștere bruscă a volumului de muncă.

Te vei simți fericit, iar fluxul de bani va crește. Ziua de miercuri va fi dedicată activităților religioase, în timp ce ziua de joi te va ține extrem de ocupat.

Atât vineri, cât și sâmbătă, vei observa o creștere a câștigurilor financiare. Vei câștiga dispute și vei obține succes în toate domeniile.

În general, va fi o săptămână bună.

Pești

Peștii vor avea parte de provocări la locul de muncă. Vor exista îmbunătățiri începând de marți după-amiază. De miercuri situația va fi total în favoarea ta.

Veniturile vor crește și s-ar putea să fii atras spre lucrări care nu ar trebui neapărat făcute. Norocul îți va fi alături vineri.

Sâmbătă, vei primi sprijinul familiei și te vei îndrepta, în sfârșit, pe calea cea bună.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te