HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE Balanțele sunt surprinse de un prieten. Vărsătorii au discuții aprinse

DE Florentina Enache | Actualizat: 07.09.2024 - 09:03
HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE Balanțele sunt surprinse de un prieten. Vărsătorii au discuții aprinse - Foto: Profimediaimages.ro (Imagine cu rol ilustrativ)
HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE Balanțele sunt surprinse de un prieten. Vărsătorii au discuții aprinse - Foto: Profimediaimages.ro (Imagine cu rol ilustrativ)

HOROSCOP 8 SEPTEMBRIE Balanțele sunt surprinse de un prieten. Vărsătorii au discuții aprinse.

SHARE

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Părinții ar trebui să fie foarte vigilenți pentru că aceasta este o perioadă predispusă la accidente pentru copiii dumneavoastră. Între timp, ocaziile sociale ar putea fi anulate, amânate sau schimbate. Sau ar putea apărea o invitație neașteptată care să vă surprindă. Verifică de două ori planurile de vacanță, pentru că totul este hazardat.

Citește și: HOROSCOP În ce zodii se află nativii născuți să conducă lumea. Au ADN de Alpha, lideri pe viață!

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Aparatele electrocasnice mici s-ar putea defecta în această perioadă, sau ar putea apărea mici spargeri. Sunt posibile certuri în familie. S-ar putea să trebuiască brusc să faceți reparații acasă sau reparațiile ar putea fi oprite din cauza unui lucru neașteptat. Acceptați limitele cu care trebuie să lucrați și faceți tot posibilul.

Citește și: HOROSCOP Top 5 zodii binecuvântate de astre în săptămâna 2-8 septembrie. Le merge ca pe roate totul!

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Mercur este în conflict cu imprevizibilul Uranus. Aceasta este o zi predispusă la accidente, așa că fiți atenți la tot ceea ce spuneți și faceți. Cu toate acestea, ați putea avea niște epifanii geniale; sau ați putea face o gafă atunci când vorbiți cu cineva. Călătoriile scurte ar putea fi anulate. Sunt probabile întârzieri cu privire la anumite lucruri.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Fiți cu ochii pe finanțele și bunurile dumneavoastră deoarece lucrurile sunt imprevizibile în această săptămână, culminând astăzi. S-ar putea să găsiți bani, s-ar putea să pierdeți bani. Protejați ceea ce dețineți împotriva pierderii, furtului sau deteriorării. Fii răbdător cu membrii familiei. S-ar putea să fiți gelos astăzi.

Leu (23 iulie-22 august)

Fiți prudent - aceasta este o zi predispusă la accidente. Vă simțiți agitat, chiar impulsiv. Prin urmare, păzește-te de reacțiile impulsive pentru că ai putea face sau spune ceva ce vei regreta mai târziu. Sentimentele de independență te fac rebel și dornic să ai dreptul la cuvânt.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Aceasta este o zi agitată pentru tine și s-ar putea să nu știi de ce. Luptele pentru putere cu privire la chestiuni financiare sau ceva ce îți aparține te-ar putea supăra. Poate că aspectele financiare vă sunt ascunse sau sunt secrete? Gelozia ar putea fi chiar un factor atunci când vine vorba de bani și posesiuni. Păzește-ți spatele.

Balanță (23 sept.-22 oct.)

S-ar putea să fii surprins de ceva ce spune sau face un prieten. Sau poate ești surprins de un grup? Sau ați putea întâlni un adevărat personaj astăzi. Cu toate acestea, ziua de astăzi are provocările ei, ceea ce înseamnă că va trebui să dați dovadă de grație sub presiune.

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Păstrați distanța față de părinți, șefi și poliție, deoarece aceștia ar putea face ceva care să vă prindă nepregătiți. La rândul tău, s-ar putea să te simți sfidător sau rebel în legătură cu ceva ce face cineva cu autoritate. Aveți sentimente puternice cu privire la politică și religie.

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Ceva din mass-media s-ar putea să vă surprindă astăzi. Sau poate, planurile de călătorie vor fi anulate sau schimbate. (Verificați de două ori toate detaliile.) De asemenea, programele universitare s-ar putea schimba. Fiți vocea rațiunii, pentru că oamenii vă respectă și vă admiră.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Împrieteniți-vă cu contul dumneavoastră bancar, astfel încât să știți ce se întâmplă, deoarece problemele legate de proprietatea comună, bănci, taxe și moșteniri sunt imprevizibile astăzi. Acestea ar putea fi vești bune - sau nu. Dacă sunteți atenți și vigilenți, ați putea evita pierderi financiare.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

Evitați subiectele controversate astăzi, în special cu prietenii apropiați și partenerii, deoarece sunt posibile discuții aprinse. Nu aveți nevoie de așa ceva. Cu toate acestea, s-ar putea să atrageți pe cineva care are opinii diferite sau este neobișnuit într-un fel. S-ar putea să vă prindă nepregătiți.

Pești (19 feb. - 20 martie)

Astăzi rutina dumneavoastră de lucru va fi întreruptă. Aparatele mici s-ar putea defecta acasă sau defecțiunile de calculator, programările anulate, corespondența întârziată și dificultățile cu colegii de muncă ar putea fi o provocare pentru tine. Sau poate, vor apărea accidente și vești surpriză care au legătură cu sănătatea. Fiți vigilenți cu privire la animalul dumneavoastră de companie.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te