HOROSCOP 8 decembrie Ești pregătit să primești tot ce e mai bun în dragoste și bani? Astrele prezic

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 07.12.2023 - 15:36
HOROSCOP 8 decembrie Ești pregătit să primești tot ce e mai bun în dragoste și bani? Astrele prezic Foto: Freepik (fotografie cu caracter ilustrativ)

Ești pregătit să primești tot ce e mai bun în dragoste și bani? Astrele prezic o zi plină de realizări pentru toate semnele zodiacale.

SHARE

Ești pregătit să primești tot ce e mai bun în dragoste și bani? Astrele prezic o zi plină de realizări pentru toate semnele zodiacale. De unde vine norocul?

Horoscop Berbec 08 decembrie 2022

Ne-am prins, Berbec. Ești un profesionist în ceea ce faci și știi întotdeauna cum să faci față situațiilor de criză. Chiar acum, ai impresia că ai avansa cu viteza unui avion cu reacție dacă nu ar fi fost colegii tăi. 

Dar, chiar poți să faci totul de unul singur? Ceva la care să te gândești în timp ce îți sorbi ceaiul de dimineață, frumoaso.

Ceea ce ești îndrumată să te concentrezi în zilele următoare este să pui în aplicare un nou sistem, unul asupra căruia toată lumea pare să fie de acord

HOROSCOP 8 decembrie Ești pregătit să primești tot ce e mai bun în dragoste și bani? Astrele prezic 

Alternativ, dacă simți că a venit timpul să zbori singur, pune jos hârtia și începe să revizuiești scenariul vieții tale.

Sfat cosmic: Pune în aplicare un nou sistem.

Horoscop Taur 08 decembrie

Am înțeles, Taur. Te simți ca și cum ai fost pus la grea încercare anul acesta. Dar, nu face din tristețe și suferință o parte din povestea ta.

Vestea bună este că nimic nu este permanent. Ai puterea de a rescrie scenariul cu o mai mare conștientizare și ai instrumentele necesare pentru a chema mai multă pace, iubire, bucurie și armonie.

Stabilește-ți intențiile cu claritate, în timp ce îți dai permisiunea de a primi numeroasele binecuvântări pe care Spiritul vrea să ți le trimită în cale!

PS: Ceva ne spune că o uniune divină de suflet pereche ar putea fi în cărți pentru unii.

Sfat cosmic: Tu ești creatorul realității tale. Stabilește-ți intenția cu claritate.

Horoscop Gemeni 08 decembrie

Am înțeles, Gemeni. A fost un adevărat rollercoaster și nu ai chef să fii productiv. Partea bună este că nu trebuie să o faci. Onoră-ți nevoia de a te relaxa un pic.

Uită-te la filmul tău preferat pentru a 50-a oară, supradozează-te la un serial care nu reușește niciodată să-ți aducă un zâmbet pe față, practică o meditație ghidată/vizualizare, fă artă doar pentru tine, joacă-te cu cei mici din familie sau sună-ți cea mai bună prietenă.

Dacă asta îți readuce un sentiment de lejeritate în narațiune, înseamnă că ești pe drumul cel bun.

Sfat cosmic: Acordă-ți permisiunea de a te relaxa, boo.

Horoscopul Racului 08 decembrie

Astăzi, cărțile îți atrag atenția asupra unor convingeri conflictuale. De exemplu, dacă îți dorești mai mulți bani, dar cumva crezi că banii sunt rădăcina tuturor relelor, ai putea ajunge să creezi blocaje în propria ta viață.

 Dacă vrei să manifești o relație pe termen lung, dar continui să accepți firimituri de pâine, acțiunile tale ar putea transmite mesajul "sunt de acord să mă mulțumesc"

Citește și: HOROSCOP Cu ce surprize vine iarna pentru toate semnele zodiacale? Unele se bucură de dragoste 

Dar, tu meriți ce e mai bun, Rac. Meriți să-ți vezi visele și dorințele prinzând viață în fizic. Așa că, uită-te cu atenție la modul în care ai putea să te încurci în calea ta, în timp ce începi să smulgi buruienile din grădina ta.

Sfat cosmic: Înlocuiește convingerile conflictuale cu unele pozitive.

Horoscop Leu 08 decembrie

Păstrează lucrurile simple, Leu. Fii exigent cu privire la ceea ce permiți în cercul tău sacru.

Ca atare, ceea ce trăiești acum este o inspirație artistică de cel mai înalt nivel. Așadar, eliminați distragerile și acordați Muzei întreaga voastră atenție. Ceva ne spune că ce e mai bun urmează să vină!

Sfat cosmic: Fiți perspicace cu privire la ceea ce permiteți în cercul vostru sacru!

Horoscop Fecioară astăzi: 08 decembrie

Relaxează-te. Este deja al tău! Tot ce trebuie să faceți este să vă permiteți să primiți. Să vă dați permisiunea de a intra în câmpul energetic al miracolelor, Fecioară.

Pentru unii dintre voi, această lunare ar putea marca un nou capitol pe tărâmul iubirii. Dacă ai simțit sentimente cu cineva, scrie-i în loc să îi urmărești obsesiv postările.

Invitați-i la cină sau faceți baie de lună împreună în cel mai apropiat parc. Nu uitați să vă lăsați lista de verificare acasă și deschideți-vă la posibilitățile infinite a ceea ce puteți co-crea ca echipă.

Sfat cosmic: Lasă-ți lista de verificare acasă. Asta e tot!

Horoscop Balanță 08 decembrie

Există un sentiment de familiaritate care persistă în aer. Simți că îi cunoști; că i-ai cunoscut. Că ați mai avut anumite experiențe împreună, într-o altă dimensiune temporală și spațială.

Cuvânt pentru înțelepți: nu te reține să nu-ți exprimi ceea ce simți în acest moment. Onestitatea și vulnerabilitatea ta vor lucra în favoarea ta de data aceasta.

Citește și: Horoscop, 4 - 10 Decembrie. Care sunt zodiile norocoase la bani? 2 zodii cu probleme de sănătate

Sfat cosmic: Există un sentiment de familiaritate care persistă în aer.

Horoscop Scorpion 08 decembrie

Dar, ești un romantic de modă veche în inimă, Scorpionule. Nu înțelegi căile lumii moderne. Când găsești ceva bun, vrei să îl păstrezi.

Vrei să-l îngrijești cu grijă și să-l hrănești cu dragostea ta. Consideră acest lucru ca fiind cea mai mare putere a ta, frumoaso.

Ceea ce îți amintesc astăzi cărțile este că ai pus deja o fundație solidă în acest an și că ce e mai bun urmează să vină!

Sfat cosmic: Când găsești ceva bun, hrănește-l cu iubire.

Horoscop Săgetător 08 decembrie

Alertă de spoilere, Săgetător: aceasta este doar o avanpremieră. O previzualizare a ceea ce este posibil să experimentezi în anul următor.

În loc să mergi pe calea negării, adu darul conștientizării la masă. Începeți să recunoașteți tiparele care sunt în joc aici. Ceva ne spune că onorarea și acceptarea limitelor tale este o temă majoră pentru tine în acest moment!

Așadar, nu vă fie teamă să trageți linie acolo unde este necesar. Nu ezitați să spuneți "nu" atunci când ceva nu vă convine.

Sfat cosmic: Onorarea și acceptarea limitelor tale este o temă majoră chiar acum.

Horoscop Capricorn 08 decembrie

Tot ceea ce îți dorești de Crăciun sunt toate lucrurile bune pe care ți le oferă viața. 'Dorințele tale sunt poruncile mele!", este ceea ce Universul vrea să-ți spună la sfârșit de an.

Ceva ne spune că ești pregătit! Ești pregătit să chemi în viața ta mai multă iubire, mai multă bucurie, mai multă fericire, mai multă prosperitate

Citește și: HOROSCOP Cu ce surprize vine iarna pentru toate semnele zodiacale? Unele se bucură de dragoste  

Așadar, credeți în cel mai bun rezultat posibil și aveți încredere că Universul vă va întâlni acolo. Orice este posibil acum, Capricorn!

Sfat cosmic: Deschide-te la binecuvântările pe care ți le oferă viața.

Horoscop Vărsător 08 decembrie

Gândește-te la dragoste ca la o călătorie mai degrabă decât la o destinație. Nu trebuie să îți iasă bine din prima încercare.

Cu toții facem greșeli, Vărsătorule. Singurul lucru care contează este să fii sincer cu tine însuți în legătură cu ceea ce îți dorești și să fii dispus să muncești pentru asta într-un mod consecvent.

Ce nu vrei să nu vrei să faci: să-ți intelectualizezi emoțiile sau să respingi ceea ce simți în vreun fel. Meritați să vă fie satisfăcute nevoile. Deschideți-vă la neprevăzut.

Sfat cosmic: Acceptă-ți emoțiile în întregime.

Horoscop Pești 08 decembrie

Ce-ar fi dacă am spune că fiecare respingere este o redirecționare? Dacă am spune că stelele se realiniază pe cerul nopții pentru tine?

Ce-ar fi dacă am spune că pășești în câmpul energetic al miracolelor și că orice este posibil în acest moment?

Credeți în cel mai bun rezultat posibil și aveți încredere că Universul vă va întâlni acolo. Ceva ne spune că ghizii tăi spirituali îți dau toate semnele de care ai nevoie pentru a continua, frumosule!

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te