HOROSCOP 28 noiembrie Este momentul pentru schimbări radicale. Doar riscând veți obține reușita

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 27.11.2023 - 17:05
HOROSCOP 28 noiembrie Este momentul pentru schimbări radicale. Doar riscând veți obține reușita Foto: Freepik (fotografie cu caracter ilsutrativ)
HOROSCOP 28 noiembrie Este momentul pentru schimbări radicale. Doar riscând veți obține reușita Foto: Freepik (fotografie cu caracter ilsutrativ)

Previziunile pentru ziua de 28 noiembrie vin cu anunțul unor noi schimbări radicale pentru anumite zodii. Doar riscând veți obține reușita.

SHARE

 

Săgetător 22 noiembrie - 21 decembrie

Oricât de nerăbdător ai fi să faci lucrurile să avanseze, încearcă să te așezi cu lucrurile în această săptămână.

Este posibil să cultivați o mai bună înțelegere și o relație mai bună cu ceea ce se întâmplă. Acest lucru vă va ajuta să identificați ce schimbări trebuie făcute și să cultivați un plan pentru a le face într-un mod realist. 

Apleacă-te spre ceea ce te face să te simți bine cu tine însuți și este aliniat cu valorile tale, Săgetătorule.

Capricorn 22 dec. - 19 ian.

Adoptarea unei abordări moderate și colaborative nu numai că vă va ajuta să vă îmbunătățiți relațiile, dar vă va ușura și drumul înainte.

Oricât de mult ai fi capabil să faci pe cont propriu, există mult mai multe lucruri pe care le poți realiza dacă te conectezi și creezi împreună cu alții. Nu trebuie să reinventezi roata, Capricorn.

Săptămâna aceasta, învață de la alții care au perspective, experiențe și seturi de abilități diferite de ale tale.

Vărsător 20 ianuarie - 18 februarie

Atunci când apar sentimente de dezamăgire sau frustrare, este important să găsești modalități de a le lăsa să curgă prin tine.

Acest lucru te va ajuta să faci față în loc să acționezi ca reacție la aceste emoții provocatoare.

Citește și: HOROSCOP, luna decembrie. Cine are parte de bani și noroc în dragoste. Care zodii sunt norocoase?

Prioritizează cultivarea non-atașamentului în această săptămână. Aplicați acest lucru la cele mai puternice emoții ale dvs., la dorința de a vedea dovezi sau dovezi și la relațiile dvs. în general.

Atunci când ai limite sănătoase în interiorul tău, devine mult mai ușor să navighezi eficient în viață, Vărsătorule.

Pești 19 februarie - 20 martie

Fă din limitele tale o prioritate absolută în această săptămână, Pești. În funcție de unde pornești, asta poate însemna că trebuie să identifici care sunt acestea, să le clarifici pentru ceilalți sau să faci tot posibilul să le menții.

Oricare ar fi cazul, este important să îți amintești că limitele tale nu sunt menite să te controleze sau să te limiteze pe tine sau pe alții.

Ele sunt un mod de a comunica unde vă aflați și ce puteți oferi și primi cu iubire.

Berbec 21 martie - 19 aprilie

Este timpul pentru a renunța, Berbec. Săptămâna aceasta ești menit să te sprijini pe cei mai apropiați oameni de tine.

Acordă-ți puțină grație - nu face totul de unul singur sau la 100%, 100% din timp. 

S-ar putea să te simți foarte vulnerabil să lași oamenii să intre, dar acesta este momentul să le permiți celor în care ai încredere și la care ții să aibă acces la tine, chiar și atunci când nu ești în cea mai bună formă.

Taur 20 aprilie - 20 mai

Există o mare vulnerabilitate în a-ți permite să tânjești după lucrurile care te vor face fericit.

Această săptămână este un moment puternic pentru a te alinia cu dorințele tale autentice de iubire, confort, conexiune și fericire - indiferent cât de vulnerabil te face să te simți. 

Explorați rezistența pe care mintea și inima voastră o au față de a trăi viața pe deplin și cu abundență.

Citește și: HOROSCOP Zodiile care își vor găsi sufletele pereche până de Crăciun. Norocul le ia prin surprindere 

Acestea sunt părți din tine care au nevoie de conștientizare și atenție iubitoare, Taur.

Gemeni 21 mai - 21 iunie

Luptele pentru putere care te-au fascinat și te-au stresat sunt cu adevărat necesare? Ai de ales în ceea ce privește modul în care te angajezi în fața provocărilor, iar săptămâna aceasta cea mai bună mișcare este să renunți la atașamentul de a te dovedi pe tine însuți.

Sarcina ta este să te prezinți cât mai autentic cu putință și să lași loc celorlalți să facă același lucru. De aici, relațiile tale se vor schimba în mod organic, așa cum le este menit.

Rac 22 iunie - 22 iulie

Cu planeta ta guvernatoare, Luna, plină din nou în această săptămână, este posibil să te simți destul de suprastimulat și emoțional.

Fă tot posibilul să prioritizezi să te împământenești aici și acum, copil al Lunii. Este probabil să te simți îngrijorată de ceea ce se poate sau nu se poate întâmpla în viitor, dar asta este o distragere a atenției de la această conjunctură prezentă.

Iar acest moment are mare nevoie de atenția ta. Nu permiteți anxietății să vă răpească acest moment.

Leu 23 iulie - 22 august

Te apropii de finalul unui ciclu important de dezvoltare, iar în cadrul acestuia, ai de făcut alegeri importante. Modul în care te prezinți și care dintre impulsurile tale te centrează sunt foarte importante, Leu.

Nu este momentul să permiți anxietăților sau apărărilor tale să îți motiveze acțiunile în relațiile tale. Fă tot posibilul să te aliniezi cu ceea ce contează cel mai mult pentru tine și ia decizii doar din acel loc.

Fecioară 23 august-22 septembrie

Nu este înțelept să îți asumi prea multe, Fecioară. Ține cont de propriile nevoi în responsabilitățile pe care ești dispus să ți le asumi în această săptămână.

Dacă nu ai spațiul de care ai nevoie, ai putea ajunge să te simți destul de copleșit, iar asta poate duce cu ușurință la sentimente de epuizare.

Acceptă-ți limitările - nu ca pe niște eșecuri sau neajunsuri personale, ci ca pe o modalitate de a îmbrățișa ceea ce îți protejează energia prețioasă.

Balanță 23 septembrie - 22 octombrie

Este important să vă supravegheați ego-ul - dacă este prea mare sau prea mic, este posibil să vă confruntați în această săptămână cu un sentiment de apartenență, defensivitate și o gândire bazată pe penurie.

Fă tot posibilul pentru a-ți alinia energia cu ceea ce este cel mai autentic pentru tine, chiar dacă asta înseamnă că nu te poți acomoda cu ceilalți.

Colaborați cu ceilalți din perspectiva respectului reciproc și a echității, iar dacă acest lucru nu este posibil, permiteți ca acest lucru să vă informeze și să vă ajusteze atât așteptările, cât și angajamentul.

Scorpion 23 octombrie - 21 noiembrie

Este important să fii direct, spre deosebire de confruntare, în această săptămână. În loc să faci presupuneri, pune întrebări și fii cu adevărat deschis să asculți răspunsurile, Scorpionule.

Dacă te apropii prea agresiv de oameni, vei sfârși prin a crea mai multe fricțiuni și confuzii decât ai început.

Chiar dacă nu îți place în mod special ceea ce au de spus oamenii, este important să faci tot posibilul să asculți cu inima deschisă în această săptămână.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te