HOROSCOP 26 MAI Pasiuni puternice pentru Capricorn și Balanță. Secrete ascunse Gemenilor

DE Alex Darvari | Actualizat: 25.05.2024 - 14:58
HOROSCOP 26 MAI Pasiuni puternice pentru Capricorn și Balanță. Secrete ascunse Gemenilor. - Foto: Freepik

HOROSCOP 26 MAI Pasiuni puternice pentru Capricorn și Balanță. Secrete ascunse Gemenilor. Toate detaliile unei zile de duminică pline de neprevăzut, mai jos.

SHARE

HOROSCOP 26 MAI Pasiuni puternice pentru Capricorn și Balanță. Secrete ascunse Gemenilor

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

S-ar putea să vă simțiți obsedat de a cumpăra ceva. "Trebuie să-l am!" Dacă acesta este cazul, vă rugăm să fiți atenți la restricțiile alertei lunare. În aceeași măsură, s-ar putea să vă simțiți la fel de hotărâți în legătură cu o idee de a face bani, sau de a lucra la locul de muncă.

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Astăzi aveți sentimente pasionale față de multe lucruri! Te vei simți pasionat de relațiile tale. De asemenea, vă veți simți intens pasionat și de multe alte probleme. Fiți conștienți de acest lucru în cazul în care vă veți pierde cu firea. Ușor o face.

Citește și: HOROSCOP Care sunt zodiile care vor avea noroc în 2024. Noul an vine cu schimbări importante

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Secretele sunt o temă puternică pentru ziua ta, dintr-un anumit motiv. S-ar putea să păstrați un secret față de cineva? Sau, eventual, credeți că cineva vă ascunde un secret?

HOROSCOP 26 MAI Pasiuni puternice pentru Capricorn și Balanță. Secrete ascunse Gemenilor

Evident, aventurile amoroase secrete vor fi la ordinea zilei. De fapt, vei avea sentimente puternice în legătură cu toate aspectele legate de intimitate.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Interacțiunile tale cu un prieten sau cu un membru al unui grup nu vor fi întâmplătoare astăzi. De fapt, ele ar putea fi destul de intense. S-ar putea să aveți sentimente puternice în legătură cu ceea ce spune sau face această persoană, sau s-ar putea să aveți sentimente puternice față de această persoană. Pentru unii dintre voi, o relație platonică va deveni romantică.

Leu (23 iulie-22 august)

S-ar putea să dezvoltați o pasiune puternică pentru un șef sau o persoană cu autoritate. Aproape că ai acel sentiment că așa a fost menit să fie - "scris în stele!". Nu te lăsa prea mult dus de val, pentru că multe persoane au sentimente intense, chiar obsesive, deoarece Venus este aliniat cu Pluton. Acest lucru este temporar.

Fecioară (23 aug. - 22 sept.)

Fiți prudent dacă sunteți implicat în discuții despre politică, religie, probleme rasiale sau ideologii, deoarece oamenii sunt înrădăcinați în punctul lor de vedere astăzi. Acest lucru înseamnă că nu pot asculta și cealaltă parte. Nu pot vedea dincolo de gard. S-ar putea ca și tu să te afli în această categorie. (Este o zi intensă).

Balanță (23 sept. - 22 oct.)

Dacă trebuie să decideți cum să împărțiți ceva sau să împărțiți o moștenire sau să vă ocupați de împrumuturi și ipoteci, veți avea sentimente puternice astăzi. Aveți un punct de vedere bine definit. Nu vă manifestați prea dur cu ceilalți. Fiți rezonabili. (Între timp, romantismul este pasional!)

Scorpion (23 oct. - 21 nov.)

Toate relațiile cu cei apropiați vor fi intense astăzi, pentru că pentru tine, totul contează. Problemele sunt albe și negre. Dar adevărul este că majoritatea problemelor sunt de fapt o scară gradată de gri. Nu vă faceți probleme de burtă. (Știi cine ești.)

Săgetător (22 nov. - 21 dec.)

Aceasta este o zi interesantă! S-ar putea să vă simțiți foarte puternic în legătură cu ceva care are legătură cu munca. Posibil ca o idilă legată de muncă să vă aibă în priză din punct de vedere emoțional? Sau aveți sentimente puternice față de un animal de companie prețios? Sentimentele sunt intense astăzi - chiar obsesive.

Capricorn (22 dec. - 19 ian.)

Pasiunea romantică va fi puternică astăzi. Fără îndoială. Cu toate acestea, aceeași pasiune ar putea fi exprimată prin intermediul artelor, sau al lumii divertismentului, sau al evenimentelor sportive interesante și bucurându-te de momente de joacă cu copiii.

Vărsător (20 ian. - 18 feb.)

S-ar putea să vă distrați acasă astăzi sau să faceți ceva pentru a vă înfrumuseța casa sau să cumpărați ceva atractiv pentru locul în care locuiți. Dacă este așa, foarte probabil, aveți sentimente foarte puternice cu privire la ceea ce doriți să realizați. Nu faceți cumpărături în timpul alertei lunare.

Pești (19 februarie - 20 martie)

O nouă relație ar putea începe cu cineva care este intens. S-ar putea să vă simțiți atras de această persoană aproape ca și cum ar fi predestinat. Indiferent de ceea ce faceți astăzi, s-ar putea să vă simțiți, de asemenea, obsedat să vă atingeți obiectivele. Liniștiți-vă.

Dacă ziua ta de naștere este astăzi

Actorul Cillian Murphy (1976) împarte ziua ta de naștere. Sunteți inteligent și plin de compasiune. Sunteți, de asemenea, multitalentat. Cu toate acestea, vă păziți intimitatea și sentimentele personale. Anul acesta este mai relaxat - un ritm mai blând. Luați-vă timp pentru a vă întineri și a vă reface energia. Concentrează-te pe relații și pe oamenii care te susțin. De ce să vă mulțumiți cu mai puțin?

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te