HOROSCOP 22 ianuarie Săptămâna începe dificil pentru zodii. Trebuie să se gândească mai mult la ele

DE Alexandra Lupascu | 21.01.2024 - 15:28
HOROSCOP 22 ianuarie Săptămâna începe dificil pentru zodii. Trebuie să se gândească mai mult la ele Foto: Freepik (fotografie cu caracter ilustrativ)

Începutul de săptămână nu este cel mai roz pentru toți nativii motiv pentru care astrologii au o serie de sfaturi pentru a le depăși cât mai repede toate situațiile.

SHARE

Săptămâna începe dificil pentru zodii. Trebuie să se gândească mai mult la ele și să lase trecutul în urmă.

Berbec (20 martie – 19 aprilie)

În următoarele câteva zile, atât Soarele, cât și Pluto se mută în Vărsător, semn al inovației și al descoperirilor. Sunt șanse bune că te-ai gândit deja la schimbările pe care le vor aduce.

Cu toate acestea, alții nu vor fi pregătiți pentru aceste schimbări sau, într-adevăr, nu vor fi bineveniți. Cu cât le discuti mai mult, cu atât mai bine.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Actuala schimbare a focalizării planetare de la diverse aspecte practice la noi moduri de a face lucrurile poate părea neliniştitoare.

Schimbările bruște ale circumstanțelor te forțează să adopti o nouă abordare, posibil neliniștitoare, a planurilor de lungă durată.

Gemeni ( 21 mai – 20 iunie)

Ești prietenos și ai talentul de a veni cu soluții creative chiar și pentru situații foarte dificile.

HOROSCOP 22 ianuarie Săptămâna începe dificil pentru zodii. Trebuie să se gândească mai mult la ele

Fii precaut. Treaba este mult mai complicată decât pare în acest moment.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

În ultimele zile, ați văzut alții care se confruntă cu varietatea de suișuri și coborâșuri emoționale care vă sunt familiare, ca un semn sensibil de Apă.

Deși ai învățat din experiență că, în cele din urmă, acele drame vor trece, cei pe care încerci să-i consolezi ar putea să nu fie de acord. Nu te certa. Fii cât mai simpatic poți.

Citește și: HOROSCOP Care sunt zodiile care vor avea noroc în 2024. Noul an vine cu schimbări importante

Leu (23 iulie – 22 august)

Cu secole în urmă, într-o criză de iritare Leu, le-ai declarat altora că nu ești dispus să suporti anumite situații neliniștitoare și, în egală măsură, anumite persoane iritante. 

S-ar părea că destinul te-a auzit, pentru că au dispărut din viața ta. Reflectați la asta. Poate că este timpul să le cerem acelor persoane să se întoarcă.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Pentru că te gândești bine la lucruri când faci promisiuni, rareori te dai înapoi. Cu toate acestea, vă întrebați dacă nu v-ați gândit prea mult la anumite planuri și nu le-ați neglijat pe altele. Deși s-ar putea să fie adevărat, vremurile se schimbă, la fel și prioritățile tale.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

În ultimele confruntări cu privire la planurile existente și viitoare, te-ai chinuit să ții pasul cu schimbările, dar, în ciuda ritmului, ai reușit să faci asta.

Acum alții cer sfaturi. Secretul? Transformați aceasta într-o discuție de grup și asigurați-vă că cei care vă vor fi de ajutor sunt incluși în schimbul de idei.

Citește și: HOROSCOP Care sunt zodiile care vor avea noroc în 2024. Noul an vine cu schimbări importante

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu te consideri secretos până când realizezi că cei din jur, inclusiv cei mai apropiați, nu sunt adesea conștienți de schimbările pe care le-ai făcut. Este momentul în care trebuie să lucrezi doar pentru tine și să lași orice problemă în urmă.

Săgetător ( 22 noiembrie – 21 decembrie)

Pentru tine, schimbarea este incitantă. De fapt, ca semn de foc neliniștit, prosperi cu entuziasmul și potențialul de a explora ceea ce vine cu neașteptat. 

Cu toate acestea, chiar și tu te-ai putea simți copleșit de ceea ce se întâmplă. Alăturați-vă altora pentru a explora și a discuta despre ceea ce se întâmplă. 

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Există multe modalități de a-ți atinge obiectivele. Ca un Capricorn amănunțit și conștiincios, ai prefera să faci și să urmezi un plan. 

Cu toate acestea, așa cum destinul a arătat foarte clar, în acest moment vă aflați într-un ciclu de întorsături și evenimente neașteptate. În consecință, chiar și planurile simple se vor schimba și se vor schimba din nou.

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile 

Vărsător (20 ianuarie – 17 februarie)

Te pricepi la ignorarea situațiilor pe care nu le poți schimba. Deocamdată, concentrați-vă pe discuții practice. Potenţialele soluţii de brainstorming pot aştepta.

Pești (18 februarie – 19 martie)

De obicei, atunci când se ia o decizie de a aborda o situație provocatoare, indiferent de natura ei, odată ce este rezolvată, asta este.

 În acest moment, totuși, anumite persoane par să se bucure de dramele rezultate și fac tot ce le stă în putință pentru a le menține. Soluția? Înfruntă-le. Și cu cât mai devreme, cu atât mai bine.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te