HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE Luna în Taur aduce îndoieli Racilor. Capricornii, înconjurați de negativitate

DE Florentina Enache | Actualizat: 20.09.2024 - 10:20
HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE Luna în Taur aduce îndoieli Racilor. Capricornii, înconjurați de negativitate - Foto: Freepik (rol ilustrativ)
HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE Luna în Taur aduce îndoieli Racilor. Capricornii, înconjurați de negativitate - Foto: Freepik (rol ilustrativ)

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE Luna în Taur aduce îndoieli Racilor. Capricornii, înconjurați de negativitate.

SHARE

Horoscop 21 septembrie. Alertă lunară: evitați cumpărăturile sau deciziile importante între 11 și 12:30. După aceea, Luna trece din Berbec în Taur.

HOROSCOP 21 SEPTEMBRIE Luna în Taur aduce îndoieli Racilor. Capricornii, înconjurați de negativitate

Berbec

Aceasta este o zi delicată. S-ar putea să vă simțiți nesigur de afacerile dumneavoastră la locul de muncă.

Informațiile ar putea fi incorecte. Cineva v-ar putea înșela. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de chestiuni financiare legate de casă și familie, sunteți mult mai încrezător.

Citește și: HOROSCOP 20 SEPTEMBRIE Luna în Berbec aduce schimbări neașteptate Gemenilor. Taurii se îndrăgostesc

Taur

Astăzi Luna se află în semnul tău dansând frumos cu Mercur, ceea ce te face să te simți revigorat emoțional și alert mintal.

Cu toate acestea, problemele legate de dragoste, ieșirile sociale, relațiile cu copiii și tot ce ține de sport ar putea fi confuze, chiar demoralizante. Rămâi puternic.

Citește și: HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE Luna în Berbec aduce probleme Balanțelor. Scorpionii, rămas-bun de la cineva

Gemeni

Există diferite influențe care vă afectează astăzi. În particular, vă simțiți puternic. De fapt, vă simțiți entuziasmat de viață.

Cu toate acestea, relațiile cu părinții sau cu figurile de autoritate ar putea fi confuze. Poate că nu ești sigur cum să acționezi sau să reacționezi? Nu vă lăsați intimidat de nimeni.

Citește și: HOROSCOP Zodiile cărora le pune Dumnezeu mâna în cap până la final de septembrie. Vin zile grozave!

Rac

Deși relațiile dumneavoastră cu prietenii și membrii grupurilor sunt optimiste și pozitive, astăzi o comunicare din partea cuiva sau o veste v-ar putea da sentimente de îndoială.

S-ar putea să vă puneți la îndoială. Nu cedați în fața acestui lucru.

Leu

Faceți o impresie grozavă asupra celorlalți. Oamenii vă văd ca fiind energic și viu din punct de vedere intelectual!

Cu toate acestea, există o mare posibilitate de confuzie (și înșelăciune) cu privire la aspectele financiare. Acordați atenție facturilor și chitanțelor. Protejați-vă bunurile.

Fecioară

Aveți o dorință puternică de a explora alte tărâmuri și de a face ceva diferit astăzi. (Cel puțin, ți-ai dori să vorbești cu oameni interesanți și să înveți ceva nou).

Între timp, chiar dacă Soarele se află în semnul tău, i se opune Neptun, care te poate face să te simți obosit sau nesigur. Aveți grijă.

Balanță

Acesta este un moment bun pentru tine să cumperi articole pentru garderobă.

Este, de asemenea, un moment excelent pentru a purta discuții despre proprietatea comună, bunurile comune, impozitele, datoriile și averea și resursele partenerului dumneavoastră sau ale altei persoane. 

Cu toate acestea, ceva legat de sănătatea ta sau de locul tău de muncă te-ar putea deruta. Acest lucru este temporar.

Scorpion

Aceasta este o zi curioasă pentru că, deși conversațiile cu partenerii și prietenii apropiați vor fi vii și interactive, totuși, conversațiile cu grupurile, partenerii romantici sau copiii ar putea fi confuze, chiar demoralizante.

Descurcă-te cum poți mai bine.

Săgetător

Conversațiile cu părinții, șefii și figurile de autoritate sunt supuse confuziei și s-ar putea să considerați că aceste persoane nu vă tratează cum trebuie. 

Dacă bănuiți că se întâmplă ceva dubios, așa este! Nu fiți de acord cu nimic important dacă vă simțiți ezitant. Între timp, relațiile cu copiii, partenerii romantici și soții sunt puternice.

Capricorn

Aceasta este o zi excelentă pentru a socializa cu ceilalți. Bucurați-vă de evenimente sportive, ieșiri distractive, activități cu copiii și orice are legătură cu artele.

Cu toate acestea, o conversație cu cineva ar putea să vă demoralizeze. Nu lăsați să se întâmple acest lucru. Trebuie să crezi în tine și în abilitățile tale.

S-ar putea să fiți înconjurați de negativitate. Nu cădeți pradă acesteia.

Vărsător

Fiți prudent cu deciziile financiare astăzi. De fapt, amânați deciziile financiare importante pentru o dată ulterioară.

Confuzia, dezinformarea și minciunile te-ar putea costa bani. Poate că nu aveți dovezi? Poate că ceea ce credeți, de fapt, este greșit? În schimb, concentrează-te pe îmbunătățirile casnice și pe problemele de familie.

Pești

Fără îndoială, interacțiunile cu partenerii și prietenii apropiați sunt confuze astăzi. S-ar putea să vă simțiți dezamăgit, rănit, demoralizat.

Ar putea exista o neînțelegere. Din fericire, relațiile cu copiii și partenerii tăi romantici sunt puternice și clare. Nu lăsa pe nimeni să te rănească astăzi.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te