HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE Luna în Berbec aduce probleme Balanțelor. Scorpionii, rămas-bun de la cineva

DE Florentina Enache | Actualizat: 18.09.2024 - 11:28
HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE Luna în Berbec aduce probleme Balanțelor. Scorpionii, rămas-bun de la cineva - Foto: Profimedia Images
HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE Luna în Berbec aduce probleme Balanțelor. Scorpionii, rămas-bun de la cineva - Foto: Profimedia Images

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE Luna în Berbec aduce probleme Balanțelor. Scorpionii, rămas-bun de la cineva.

SHARE

Horoscop 19 septembrie. Alertă lunară: Evitați cumpărăturile sau deciziile importante de la 11:30 la 13:00. După aceea, Luna se mută din Pești în Berbec.

HOROSCOP 19 SEPTEMBRIE Luna în Berbec aduce probleme Balanțelor. Scorpionii, rămas-bun de la cineva

Berbec

Veți fi productivi astăzi deoarece atât Soarele, cât și Mercur se află în Casa muncii, motivându-vă să faceți o treabă atentă și să fiți minuțioși în tot ceea ce faceți.

Abilitățile tale de a gândi critic sunt puternice, ceea ce înseamnă că nu vei trece cu vederea detaliile. Veți reuși!

Citește și: HOROSCOP 18 SEPTEMBRIE Eclipsa de Lună în Pești aduce tensiuni Fecioarelor. Leii, moment critic

Taur

Aceasta este o zi bună pentru a exersa o abilitate sau pentru a perfecționa o tehnică, repetând-o la nesfârșit până când te îmbunătățești, pentru că ai răbdare să faci asta.

Ești într-o stare de spirit serioasă, ești interesat de arte și deschis să comunici cu ceilalți. Ești o persoană serioasă.

Citește și: HOROSCOP 17 SEPTEMBRIE Luna în Pești dă oportunități Fecioarelor. Săgetătorii, discuții în familie

Gemeni

Aceasta este o zi potrivită pentru o discuție serioasă cu un membru al familiei, în special un părinte sau cineva mai în vârstă.

Ar putea fi vorba despre reparații casnice sau despre relațiile cu un părinte. Este o zi bună pentru această discuție, deoarece toată lumea este într-o stare de spirit sobră și caută rezultate practice.

Citește și: HOROSCOP Zodiile cărora le pune Dumnezeu mâna în cap până la final de septembrie. Vin zile grozave!

Rac

Aceasta este o zi bună pentru a studia, deoarece mintea ta este concentrată și nu vei trece cu vederea detaliile.

În plus, ai rezistența mintală necesară pentru a te ține de ceea ce încerci să înveți. Între timp, discuțiile cu frații, rudele și vecinii ar putea aduce soluții practice. Dă-ți silința!

Citește și: HOROSCOP 5 zodii care sunt întruchiparea ipocriziei. Mint mereu, manipulează, se folosesc de oameni

Leu

Dacă faci cumpărături astăzi, vei dori să achiziționezi articole practice, de lungă durată, deoarece ești foarte serios astăzi. Vei fi cumpătat cu banii.

Vei dori să economisești și să folosești banii în cele mai bune scopuri. Discuțiile financiare, de asemenea, vor fi prudente.

Fecioară

Guvernatorul tău Mercur este în conflict cu Saturn, ceea ce poate face ca relațiile cu ceilalți să fie dificile sau tensionate.

Acest lucru ar putea duce la sentimente de singurătate sau izolare. S-ar putea să trebuiască să vă luați rămas-bun de la cineva astăzi. Munca va fi satisfăcătoare.

Balanță

Aceasta este o zi excelentă pentru a face cercetări de orice fel.

Cu toate acestea, atunci când vine vorba despre relațiile dumneavoastră emoționale cu ceilalți, s-ar putea să vă simțiți singur sau izolat din anumite motive. Aceasta este o influență temporară, așa că nu lăsați acest lucru să vă deprime.

Concentrează-te pe a te organiza.

Scorpion

O conversație cu cineva mai în vârstă sau mai experimentat te-ar putea face să te simți desconsiderat sau mai puțin împlinit.

De asemenea, astăzi s-ar putea să părăsiți un grup sau să vă luați rămas-bun de la cineva. Viața ta are schimbări serioase astăzi.

Săgetător

Discuțiile cu șefii, părinții și figurile de autoritate (inclusiv poliția) vor fi serioase astăzi. (Posibil deprimante.)

Nu vă lăsați prinși în gândirea negativă. Priviți spre cer și amintiți-vă că o stare de spirit pozitivă este metoda cea mai rapidă pentru a găsi soluții.

Capricorn

Aceasta este o zi bună pentru a studia, deoarece aveți o excelentă putere de concentrare.

Mintea ta este concentrată și unidirecționată. Puteți folosi această energie mintală pentru a învăța ceva nou sau pentru a termina o lucrare importantă. De asemenea, v-ați putea ocupa de detaliile planificării unei călătorii.

Vărsător

Deși s-ar putea să vă simțiți descurajați în legătură cu chestiuni financiare, în special cu averea sau câștigurile altcuiva, aceasta este o zi bună pentru a încheia detaliile nerezolvate, deoarece veți continua să munciți până când veți găsi soluții practice la ceea ce vă preocupă.

Pești

Eforturile tale de a vorbi cu un partener sau un prieten apropiat ar putea fi dezamăgitoare.

Sau s-ar putea să te simți ignorat sau exclus. Aceasta este o situație temporară. Relaxați-vă. De asemenea, ați putea lucra în colaborare cu altcineva pentru a vă organiza mai bine.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te