HOROSCOP 2 OCTOMBRIE Luna în Balanță îi face autoritari pe Săgetători. Leii, descurajați de cineva

DE Florentina Enache | Actualizat: 01.10.2024 - 07:27
HOROSCOP 2 OCTOMBRIE Luna în Balanță îi face autoritari pe Săgetători. Leii, descurajați de cineva - Foto: Freepik (rol ilustrativ)
HOROSCOP 2 OCTOMBRIE Luna în Balanță îi face autoritari pe Săgetători. Leii, descurajați de cineva - Foto: Freepik (rol ilustrativ)

HOROSCOP 2 OCTOMBRIE Luna în Balanță îi face pe Săgetători să fie autoritari. Leii, descurajați de cineva.

SHARE

Horoscop 2 octombrie. Alertă lunară: Nu există restricții la cumpărături sau decizii importante. Luna se află în Balanță.

Berbec

Aveți o energie puternică pentru această săptămână! În special, discuțiile cu partenerii, prietenii apropiați și membrii publicului larg vor fi semnificative. 

Aceasta este o zi excelentă pentru a reorganiza lucrurile acasă sau pentru a face îmbunătățiri casnice. (Nu irosiți această zi).

Citește și: HOROSCOP OCTOMBRIE. Pentru care zodii se nasc povești de iubire? Ce schimbări vor fi la muncă

Taur

Puteți face progrese într-o serie de domenii, în parte deoarece comunicările dumneavoastră cu ceilalți vor fi viguroase și concise.

Aceasta este o zi puternică pentru a vă ocupa de copii, precum și de proiecte creative. La locul de muncă, veți fi clar și la obiect!

Citește și: HOROSCOP săptămâna 30 septembrie–6 octombrie: astrele aduc zodiilor armonie și vindecare emoțională

Gemeni

Astăzi este o zi jucăușă; cu toate acestea, sunteți serios în ceea ce privește problemele financiare și modalitățile de a câștiga bani.

Discuțiile cu membrii familiei (poate o femeie) s-ar putea referi la finanțe. Nu fiți descurajat de negativismul cuiva. Între timp, acceptați invitațiile de a socializa! Bucurați-vă de sport și de momentele de distracție cu copiii.

Citește și: HOROSCOP 1 OCTOMBRIE Luna în Balanță aduce o zi romantică Peștilor. Vărsătorii își ating obiectivele

Rac

Astăzi, aveți energia de a munci și de a obține ceea ce vă doriți, deoarece Luna dansează cu înflăcăratul Marte în semnul dumneavoastră.

Discuțiile în familie vor fi energice, mai ales cu un părinte. Stai departe de subiectele controversate, cel puțin pentru astăzi. Este o zi în care muncești din greu/petreci din greu!

Leu

Astăzi vorbești cu multă seriozitate și faci o impresie puternică asupra celorlalți. Știi ce vrei să faci și ești ager mintal! 

Ai încredere în ideile tale de a face bani, chiar dacă cineva mai în vârstă (sau un expert financiar) te-ar putea descuraja. Călătoriile scurte te vor mulțumi.

Fecioară

Astăzi Luna și Marte vă oferă o sănătate emoțională și fizică puternică.

Fiți cu ochii deschiși la modalități de a vă îmbunătăți casa sau de a vă îmbogăți. De asemenea, veți fi puternici în discuțiile financiare, mai ales că dinamica de grup vă va sprijini.

Balanță

Astăzi Soarele este aliniat cu Mercur în semnul tău, ceea ce te face un comunicator eficient. Veți fi dornici să discutați cu mulți oameni.

De asemenea, veți fi interesați să inițiați și să începeți lucruri. Acesta este un mod puternic de a-ți începe săptămâna, deoarece ești motivat să rezolvi tot felul de probleme.

Scorpion

Atunci când aveți de-a face cu prieteni, grupuri și organizații, s-ar putea să vă asumați un rol de lider sau să conduceți lucrurile într-o nouă direcție.

Fiți răbdători cu copiii astăzi. La fel, fiți răbdători cu partenerii romantici. (Aceasta este o zi excelentă pentru a cumpăra articole de garderobă).

Săgetător

Fiți conștienți de faptul că unii oameni ar putea afla detalii despre viața dumneavoastră privată astăzi.

Între timp, alții te-ar putea vedea ca fiind agresiv sau autoritar. Cu siguranță, nu ți-e teamă să preiei conducerea, motiv pentru care vei fi încrezător și direct vorbind cu grupurile și prietenii.

Capricorn

Ești foarte vizibil astăzi! Oamenii observă că ești dispus să vorbești și să-ți expui opiniile.

Vei fi influent și atunci când vorbești cu partenerii și prietenii apropiați. Deloc surprinzător, te poți aștepta la opoziție când vine vorba despre subiecte controversate.

Vărsător

Astăzi ar putea apărea dispute cu privire la chestiuni financiare, responsabilități partajate, moșteniri și proprietăți comune.

Dacă da, ești într-o poziție avantajoasă pentru că ești puternic, convingător și totuși, diplomat. (Probabil veți obține ceea ce vă doriți.) De asemenea, veți munci din greu pentru a vă îmbunătăți casa și locul de muncă.

Pești

Pregătiți-vă să fiți tolerant în relațiile cu ceilalți astăzi, mai ales pentru că un partener sau un prieten apropiat ar avea multe opinii. 

Cu toate acestea, și tu ai opinii puternice, mai ales dacă discutați despre proprietatea comună sau despre responsabilități comune. Între timp, călătoriile de plăcere te așteaptă.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te