HOROSCOP 19 mai Duminică cu bani pentru Berbec. Atenție, Gemeni, Taur! Sunt oameni care vă vor răul

DE Alex Darvari | Actualizat: 18.05.2024 - 16:15
HOROSCOP 19 mai Duminică cu bani pentru Berbec. Atenție, Gemeni, Taur! Sunt oameni care vă vor răul - Foto: Freepik

HOROSCOP 19 mai Duminică cu bani pentru Berbec. Atenție, Gemeni, Taur! Sunt oameni care vă vor răul. Toate semnele sunt mai jos.

SHARE

HOROSCOP 19 mai Duminică cu bani pentru Berbec. Atenție, Gemeni, Taur! Sunt oameni care vă vor răul.

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile

Berbec 21 martie - 19 aprilie

O idee neobișnuită în ceea ce privește finanțele ar putea funcționa, cel puțin pentru moment. În timp ce Soarele vibrant și Jupiter abundent se întâlnesc în sectorul tău monetar, încrederea ta este sporită de influența lor. Este posibil ca și norocul tău să fie sporit, deși acest lucru este probabil puțin mai greu de stabilit. Orice ai decide să faci, este mai bine dacă nu te simți presat de altcineva. Recunoaște că îți asumi un risc și acceptă-ți responsabilitatea pentru rezultate, bune sau rele.

Citește și: HOROSCOP 2024 Care sunt zodiile norocoase anul viitor. Au succes pe toate planurile | Newsweek Romania

Taur 20 aprilie - 20 mai

Schimbările recente din viața personală nu vă pot zdruncina încrederea în sine în acest moment, chiar dacă a trebuit să dezamăgiți unele persoane pentru a vă construi cea mai bună cale de urmat.

Totuși, în acest moment, oricine nu vine alături de tine riscă să rămână în urmă. Pe măsură ce Soarele energic se conciliază cu exuberantul Jupiter în semnul tău, ești în dispoziția de a te extinde, nu de a te contracta. Nu este ceva personal - pur și simplu ai lucruri mai importante și mai bune de făcut decât să te ocupi de cei care te urăsc.

Gemeni, 21 mai - 20 iunie

O mare descoperire este posibilă în orice moment. Pe măsură ce Soarele iluminator se unește cu aventurosul Jupiter în a 12-a ta casă psihică, cunoașterea ar putea veni prin intuiție sau prin alte mijloace care nu sunt chiar raționale și logice.

Ai putea ezita să discuți acest tip de experiență cu alții, dar nu uita că poate deveni publică, fie că vrei sau nu acest lucru. Învățați să vă simțiți confortabil cu exprimarea - dacă obțineți rezultate impresionante, nu ar trebui să conteze atât de mult cum le-ați obținut.

Cineva cunoscut s-ar putea „să dea din casă.”

Rac 21 iunie - 22 iulie

Socializarea cu persoane din afara echipei tale obișnuite ar putea fi plină de satisfacții astăzi. Adevărat, acest lucru ar putea să nu-ți ofere toată siguranța emoțională pe care o dorești.

Cu toate acestea, uneori nu îți poți imagina noi posibilități până nu le vezi. O nouă cunoștință s-ar putea dovedi a satisface nevoi pe care nici măcar nu v-ați dat seama că le aveți. Chiar dacă afli ceea ce nu-ți dorești, tot poți ieși mai înțelept din întâlnire.

Leu 23 iulie - 22 august

Să mergi înainte spre un obiectiv important este posibil acum. Poate că o figură autoritară își va exprima dorința de a vă sprijini eforturile de a-l realiza. Ar fi frumos să ai parte doar de entuziasmul lor, dar nu greșești dacă vrei să afli detaliile practice ale oricărui sprijin financiar pe care îl menționează în treacăt.

Pe măsură ce Luna atentă se deplasează în sectorul tău de comunicare, pune întrebările necesare celui care vrea să îți dea un ajutor. Ai nevoie de adevăr, oricare ar fi el, pentru a merge mai departe.

Fecioară 23 august - 22 septembrie

O cantitate epuizantă de aventură ar putea fi chiar după colț. În timp ce planeta plăcerii Venus se aliază cu surprinzătorul Uranus în casa ta expansivă 9, ai putea da peste o oportunitate cu adevărat interesantă la care nu te așteptai.

Totuși, să te lași tras de altcineva de la o activitate la alta ar putea deveni în cele din urmă frustrant. Faptul de a avea o idee clară despre ceea ce vă puteți permite din punct de vedere financiar ar trebui să vă ajute să decideți când să vă opriți - alte constrângeri ar putea fi mai puțin prezente decât de obicei!

Balanță 23 septembrie - 22 octombrie

Să ai o zi bună din punct de vedere financiar este foarte posibil. În timp ce Soarele cald îl susține pe generosul Jupiter în casa ta lucrativă 8, ai putea primi un câștig neașteptat prin circumstanțe neobișnuite. Acest lucru ar putea fi total în afara controlului tău, ceea ce are potențialul de a fi mai mult decât puțin stresant.

Indiferent ce se întâmplă, nu uitați că puteți decide singur ce să faceți azi.

Scorpion 23 octombrie - 21 noiembrie

Un moment al adevărului într-o relație ar putea avea loc foarte curând. Este posibil să afli exact ce crede cineva despre tine - și poate că verdictul este mult mai bun decât ți-ai imaginat. S-ar putea să ai obiceiul de a păstra unele lucruri despre tine ascunse sau misterioase, dar oamenii sunt destul de perspicace uneori.

Asta nu este întotdeauna un lucru rău! Nu trebuie să te lauzi singur, dar simte-te liber să accepți orice laudă pe care o primești pentru calitățile tale pozitive.

Săgetător 22 noiembrie - 21 decembrie

Azi ai putea avea o zi deosebit de aglomerată. În timp ce norocosul Venus se întâlnește cu imprevizibilul Uranus în a 6-a ta Casă a rutinelor zilnice, respectarea îndeaproape a programului tău nu este probabilă.

Este posibil să ajungi să trebuiască să faci loc pentru treburi sau comisioane la care nu te așteptai. Din fericire, aceste adăugiri nu ar trebui să fie în totalitate rele. Ele pot implica oportunități de a socializa cu cunoștințe prietenoase sau de a întâlni oameni interesanți. 

Capricorn 22 decembrie - 19 ianuarie

Starea ta de spirit jucăușă și creativă ar putea fi mai productivă decât pare. Uneori, descoperirile importante vin atunci când nu le cauți. Ele sunt înclinate în mod special să curgă în calea ta, deoarece Venus, care este relaxată, cooperează cu revoluționarul Uranus în a 5-a ta Casă a plăcerii.

Ai putea să te scuturi de vocea criticului interior care spune că ar trebui să faci în mod constant ceva care să câștige respectul celorlalți.  Revendică-ți autoritatea meritată de a decide cum îți vei petrece timpul și ai șansa de a ajunge departe.

Vărsător 20 ianuarie - 18 februarie

Poate că pierdeți din vedere cheltuielile pe care le faceți pentru un proiect de îmbunătățire a locuinței care a crescut cu mult peste intenția inițială.

Confortul sporit pe care îl vei avea când vei termina ar putea merita cheltuielile suplimentare și probabil că vei găsi o modalitate de a-l face să funcționeze. Asta nu înseamnă că nu este un moment bun să vă așezați și să faceți un plan actualizat care să încorporeze cele mai recente informații. Urmează-ți fericirea, dar cunoaște-ți scopul final.

Pești 19 februarie - 20 martie

Pe măsură ce Soarele optimist se bucură de Jupiter deschizător de drumuri în a 3-a ta Casă a călătoriilor scurte, poți profita de o șansă de a ieși și de a te conecta cu alții, indiferent cât de nesemnificativă pare deschiderea.

Este ușor să te pierzi în mintea ta atunci când ești singur prea mult timp. Dacă ai ocazia să te deschizi altcuiva, s-ar putea să descoperi brusc părțile sale cele mai importante.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te