HOROSCOP 17 mai Luna în Marte îi îndrumă pe Lei. Berbecii sunt dezamăgiți și Pești au bani

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 16.05.2024 - 15:57
HOROSCOP 17 mai Luna în Marte îi îndrumă pe Lei. Berbecii sunt dezamăgiți și Pești au bani Foto: Freepik (fotografie cu caracter ilustrativ)

Uneori viața ia o direcție pe care nu am anticipat-o. Pentru acele zile în care luarea deciziilor noastre este afectată, cel mai bine este să căutăm o îndrumare cerească.

SHARE

Energiile astrale dansează pe orbita ta, așa că asigură-te că folosești îndrumarea.

Berbec
21 martie - 19 aprilie

Corpul tău s-ar putea să nu se ridice la nivelul așteptărilor tale astăzi. Poate credeți că ar trebui să fiți capabil de anumite performanțe fizice care să vă facă să păreți impresionant.

HOROSCOP 17 mai Luna în Marte îi îndrumă pe Lei. Berbecii sunt dezamăgiți și Pești au bani

 În ciuda acestui fapt, pe măsură ce Luna este prezentă în Casa a 6-a a rutinei zilnice îl provoacă pe atleticul Marte din semnul tău. Probabil că vei obține doar rezultatele pe care le-ai câștigat în timp.

Dacă ești dezamăgit de rezultat, aceasta este o ocazie excelentă de a stabili un obicei reînnoit de exerciții fizice. Începeți cu ceea ce se va întâmpla în mod fiabil, nu cu ceea ce vă flatează ego-ul.

Taur
20 aprilie - 20 mai

Poate că îți dorești foarte mult să te exprimi în acest moment, dar ești conștientă că ar trebui să reții unele informații.

Dorința de a proteja sentimentele celorlalți este de înțeles. Totuși, în timp ce Luna emoțională din Casa a 5-a pasională intră în conflict cu Marte din Casa a 12-a a secretelor, adevăratele tale opinii sunt probabil mai evidente decât ai vrea să fie.

Agresivitatea pasivă are un mod de a otrăvi atmosfera, așa că ia în considerare ideea că un conflict deschis nu este singura ta opțiune rea.

Gemeni
21 mai - 20 iunie

Viața socială poate părea o povară în prezent. Prietenii tăi ar putea dori să ieși și să faci lucruri cu ei, dar poate că tu ești de fapt mai interesat să stai acasă.

Îngrijorările legate de ceea ce înseamnă acest conflict pentru tine pe termen lung ar putea fi cea mai rea parte a dilemei tale.

Aceasta nu este o declarație despre cum te vei simți pentru totdeauna - este doar despre ceea ce ai nevoie astăzi.

Rac
21 iunie - 22 iulie

Să fii atent cum vorbești despre un obiectiv important poate fi necesar în această perioadă. Aveți potențial multă energie pentru a vă încărca înainte.

Indiferent de capacitatea ta de a face față criticilor sau laudelor, va trebui să fii conștient că nu toți cei pe care îi întâlnești sunt calificați să ofere un feedback autentic și autoritar.

În timp ce Luna impresionabilă din sectorul tău de comunicare distrage atenția lui Marte concentrat în ambițioasa ta casă a 10-a, o remarcă neglijentă te poate da peste cap. Nu căutați opinii neinformate.

Leu
23 iulie - 22 august

Dorința ta de o aventură măreață s-ar putea prăbuși pe stâncile realității în orice moment. În timp ce Luna neliniștită din zona banilor ține în frâu arzătorul Marte din sectorul tău de călătorii, va trebui să recunoști când există limite la ceea ce îți poți permite.

Câteva constrângeri nu trebuie să fie sfârșitul poveștii! Chiar dacă nu obțineți tot ceea ce vă doriți, puteți finaliza ceva valoros!

Fecioară
23 august - 22 septembrie

Găsirea unui echilibru confortabil într-o relație în curs de dezvoltare poate fi dificilă astăzi. Cu Luna vulnerabilă în semnul tău, nevoia ta emoțională este potențial accentuată.

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile

Acest lucru te-ar putea face să interpretezi greșit o situație și să te adâncești în chestiuni sensibile pe care cealaltă persoană nu este pregătită să le abordeze cu tine.

Atunci când ai îndoieli, ia lucrurile mai încet decât crezi că trebuie - o conexiune care este cu adevărat menită să fie ar trebui să dureze suficient de mult timp pentru a te dezvălui într-un ritm relaxat.

Balanță
23 septembrie - 22 octombrie

S-ar putea să fii în conflict în ceea ce privește eforturile tale actuale de a construi o relație. Deși este posibil să fii entuziasmat de perspectivele tale, ai putea fi, de asemenea, îngrijorat că îți vei pierde intimitatea!

Dacă simți că cealaltă persoană te presează să împărtășești mai mult decât te simți confortabil, nu este un semn bun.

În contrast, așteptările tale sunt potențial o parte mai mare a problemei. Nu vi se cere să împărtășiți toate secretele pe care le dețineți dintr-o dată - sau, în majoritatea cazurilor, niciodată.

Scorpion
23 octombrie - 21 noiembrie

Să știi că un prieten are nevoie de tine îți poate flata ego-ul. Pe de altă parte, s-ar putea să vă fie greu să vă desprindeți de munca oficială - poate că sunteți cu adevărat pe val!

Pentru a decide cum să vă petreceți timpul astăzi, va trebui să vă dați seama ce este cel mai urgent. Te vei simți potențial resemnat pentru că ți-ai scos amicul dintr-o problemă pe care chiar ar putea să o rezolve fără tine.

Luați în considerare posibilitatea de a servi drept model mai degrabă decât ca un salvator.

Citește și: HOROSCOP În 2024 toate zodiile vor trece prin schimbări importante pe planul financiar și amoros

Săgetător
22 noiembrie - 21 decembrie

Preocupările legate de reputația dvs. ar putea să vă cântărească acum. Pe măsură ce Luna perspicace din casa a 10-a publică intră în conflict cu pasionalul Marte din Casa a 5-a a exprimării de sine, este posibil să fii foarte conștient că urmărirea dorințelor tale în vid nu este posibilă.

Este probabil ca și alte persoane să vadă ceea ce faci, formându-și ca răspuns opinii potențial conflictuale. Va trebui să fii realist în ambele sensuri - recunoaște potențialele efecte practice ale judecății lor, dar fă tot posibilul să nu le exagerezi.

Capricorn
22 decembrie - 19 ianuarie

Probabil că astăzi tânjești după stimulare - să decizi unde să o cauți ar putea fi partea cea mai dificilă. Cu Luna doritoare în Casa a 9-a a aventurii, ai putea fi tentat să mergi undeva în afara terenurilor tale obișnuite.

Acestea fiind spuse, poate că ești, de asemenea, conștient că ai putea realiza o mulțime de schimbări pozitive dacă ai rămâne acasă și ți-ai concentra eforturile acolo.

Să te ocupi de părți ale mediului tău apropiat pe care nu le vezi prea des are potențialul de a satisface ambele dorințe!

Vărsător
20 ianuarie - 18 februarie

Construirea unei intimități emoționale cu o persoană iubită ar putea părea urgentă în prezent. Din nefericire, pe măsură ce Luna înfometată din a 8-a ta Casă a Împărtășaniei îl stârnește pe insistent Marte în zona ta de conversație, interogarea prea agresivă a partenerului tău are potențialul de a-l pune în dificultate.

Este mai bine să dai loc conexiunii tale să se desfășoare în ritmul său natural, chiar dacă acest lucru pare frustrant de lent. Nu orice întrebare trebuie să primească un răspuns - poți învăța să trăiești cu o cantitate sănătoasă de mister.

Pești
19 februarie - 20 martie

Menținerea controlului asupra resurselor tale ar putea părea critică pentru tine acum. În timp ce Luna lipicioasă din sectorul relațiilor tale îl sâcâie pe individualistul Marte din a 2-a ta Casă a posesiunilor, motiv pentru care ai putea exploda dacă o altă persoană încearcă să-ți spună ce să faci cu banii sau bunurile tale. 

Este în regulă să-ți aperi teritoriul, dar asigură-te că nu contribui la o problemă în curs de desfășurare cerând ca toată lumea să se conformeze unor așteptări inconsistente.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te