HOROSCOP 15 mai Peștii și Vărsătorul vânează bani. Balanța a e vulnerabilă. Leu rupe prietenii

DE Alexandra Lupascu | 14.05.2024 - 15:27
HOROSCOP 15 mai Peștii și Vărsătorul vânează bani. Balanța a e vulnerabilă. Leu rupe prietenii Foto: Freepik(fotografie cu caracter ilustrativ)

Ziua vă va aduce mai multe oportunități la serviciu sau o întâlnire romantică interesantă? Să vă decodificăm scenariul cosmic pentru ziua respectivă și să vedem la ce vă puteți aștepta astăzi.

SHARE

Alegerile pe care le faceți astăzi vor avea implicații de anvergură, așa că gândiți-vă cu înțelepciune și nu trageți concluzii.

Berbec
21 martie - 19 aprilie

Lăcomia ar putea fugi cu tine astăzi. Pe măsură ce Luna înfometată din casa a 5-a speculativă o provoacă pe Venus abundentă din zona ta financiară, faptul că ai la îndemână niște bani în plus te-ar putea inspira să te gândești să îi transformi în ceva mai mult.

HOROSCOP 15 mai Peștii și Vărsătorul vânează bani. Balanța a e vulnerabilă. Leu rupe prietenii

Sperați la o realizare care să vă ajute să păreți impresionant în fața celorlalți? Este de înțeles, dar ai grijă - hrănindu-ți nesiguranța te poate atrage în decizii proaste. Dă-ți la o parte ego-ul, apoi vezi ce mai are sens.

Taur
20 aprilie - 20 mai

S-ar putea să aveți nevoie să vă îndepărtați de ceilalți și să vă faceți propriile lucruri pentru o vreme. Deși s-ar putea să te îngrijorezi că dacă spui acest lucru în mod deschis îi va face pe oameni să aibă o părere proastă despre tine, atitudinea ta conflictuală va fi probabil evidentă dacă te forțezi să socializezi când pur și simplu nu te simți bine.

Pe măsură ce Luna dornică de confort se cuibărește în confortabila ta casă a 4-a, statul acasă poate fi minunat de hrănitor pentru tine.

Faceți tot ce este necesar pentru a vă restabili echilibrul interior.

Gemeni
21 mai - 20 iunie

Păstrarea secretelor ar putea fi dificilă pentru tine acum, așa că e mai bine să fii cât mai sinceră. Totuși, în timp ce Luna pasională din sectorul tău de comunicare se ia de Saturn cel represiv din zona ta de autoritate, ai putea avea motive întemeiate să te temi să te pui de partea greșită a unei persoane puternice.

Cheia pentru a merge mai departe ar putea implica clarificarea a ceea ce este în mod legitim povestea ta de spus.

Rac
21 iunie - 22 iulie

Ambiția ta s-ar putea să te diferențieze de prietenii tăi în acest moment. Aceștia și-ar putea dori să lași deoparte preocupările practice și să ieșiți împreună.

Pe de altă parte, în timp ce Luna nervoasă din zona banilor face trigon cu motivatul Marte din casa a X-a, orientată spre obiective, s-ar putea să simțiți un sentiment de urgență pentru a vă defini imaginea de ansamblu - și aveți șansa de a face progrese semnificative în acest sens.

Nimeni altcineva nu se poate preocupa cu adevărat de bunăstarea ta financiară în locul tău, așa că fă ceea ce trebuie să faci.

Rac
21 iunie - 22 iulie

Ambiția ta s-ar putea să te diferențieze de prietenii tăi în acest moment. Aceștia și-ar putea dori să lași deoparte preocupările practice și să ieșiți împreună.

Pe de altă parte, în timp ce Luna nervoasă din zona banilor face trigon cu motivatul Marte din casa a X-a, orientată spre obiective, s-ar putea să simțiți un sentiment de urgență pentru a vă defini imaginea de ansamblu - și aveți șansa de a face progrese semnificative în acest sens.

Nimeni altcineva nu se poate preocupa cu adevărat de bunăstarea ta financiară în locul tău, așa că fă ceea ce trebuie să faci.

Leu
23 iulie - 22 august

Să iei atitudine pentru convingerile tale ar putea părea necesar. Din nefericire, deoarece Luna emoțională din semnul tău intră în conflict cu Venus, în casa ta publică 10, s-ar putea să nu fii apreciat de toată lumea pentru această acțiune.

Citește și: HOROSCOP Previziunile astrelor pentru 2024. Cum va fi anul viitor pentru toate zodiile

Unele alianțe ale tale ar putea fi chiar perturbate. Chiar și așa, ar putea fi mai înțelept ca adevărul să iasă la iveală cât mai curând posibil.

Dacă o persoană sau o organizație cu care ești implicat chiar nu este compatibilă cu tine într-o problemă majoră, ia în considerare beneficiile.

Fecioară
23 august - 22 septembrie

S-ar putea să fii în prezent curios în legătură cu subiecte misterioase sau ascunse. Deși o parte din ceea ce găsești ar putea fi amuzant, explorările tale nu vor rămâne neapărat limitate la domeniul sigur al distracției și al jocurilor.

Atunci când Luna care se scufundă adânc în a 12-a ta Casă a secretelor o provoacă pe armonioasa Venus în sectorul filozofiei tale, ai putea descoperi informații care îți amenință angajamentul față de o viziune prețuită asupra lumii.

Probabil că nu trebuie să acționezi de urgență în acest sens, dar nu uita că adevărul nu se poate ascunde la nesfârșit, indiferent cine îl consideră supărător.

Balanță
23 septembrie - 22 octombrie

Socializarea pe scară largă ar putea fi în prezent plină de satisfacții pentru tine. Pe măsură ce Luna perceptivă din zona ta de relaționare se aliniază cu Marte asertiv în sectorul tău de parteneriat, ești echipat pentru a identifica pe cineva cu care ai vrea să te cunoști mai bine la o adunare mare.

Citește și: HOROSCOP În 2024 toate zodiile vor trece prin schimbări importante pe planul financiar și amoros

Chiar și așa, nu-ți dezvălui toate secretele prea curând! Divulgarea a ceva personal pentru a capta atenția unui nou partener ar putea avea succes pe moment, dar nu știi neapărat ce va mai face acea persoană cu informația. Joacă-te în siguranță deocamdată.

Scorpion
23 octombrie - 21 noiembrie

A avea totul s-ar putea să nu fie posibil astăzi, Scorpionule. Pe măsură ce Luna intuitivă din ambițioasa ta casă a 10-a susține dinamicul Marte în zona ta de productivitate, o privire asupra obiectivelor tale mai mari te poate motiva să muncești din greu pentru a le atinge.

Din nefericire, în timp ce te menții în sarcină, s-ar putea să fii nevoit să refuzi câteva oportunități de a te distra sau de a te conecta cu cei dragi.

Fii realist în privința limitelor tale deocamdată, dar ține cont că vei avea alte șanse de a prioritiza plăcerea.

Săgetător
22 noiembrie - 21 decembrie

Respectarea rutinei tale ar putea părea intolerabilă în această perioadă. În timp ce Luna spontană din Casa a 9-a expansivă stârnește plăcerea planetei Venus din Casa a 6-a a datoriei, s-ar putea să poți scăpa de renunțarea la una sau două responsabilități pentru a pleca într-o aventură interesantă.

Totuși, va trebui să rămâi atent la lucrurile de acasă - dacă există ceva de care nu te poți sustrage, probabil că este acolo. Dorințele tale contează, dar nevoia de a negocia cu realitatea este inevitabilă.

Capricorn
22 decembrie - 19 ianuarie

Angajamentul tău față de familie sau față de cei dragi ar putea fi în prezent mai puternic decât în mod normal. Cu toate acestea, pe măsură ce Luna grijulie din sectorul tău de intimitate îl tensionează pe Saturn reprimat în Casa a 3-a a comunicării, s-ar putea să te lupți pentru a-ți pune devotamentul în cuvinte.

Întreabă-te dacă a fi obsedat de lucruri care te deranjează este de fapt cea mai bună variantă. Aruncându-te în acțiuni liniștite ai putea realiza mai multe.

Vărsător
20 ianuarie - 18 februarie

Îngrijorările legate de bani și alte chestiuni practice ar putea să cântărească asupra unei relații apropiate a ta. Există posibilitatea ca tu să te resemnezi cu aceste lucruri pentru că îți sufocă legătura.

A vorbi despre diferitele probleme vă poate oferi o oportunitate reală de a le rezolva. Cum Luna devotată din zona ta de relații face trigon cu Marte decisiv din sectorul tău de comunicare, ești echipat pentru a căuta soluții realiste fără a călca în picioare sentimentele nimănui.

Pești
19 februarie - 20 martie

Dorința ta de a face mai mulți bani ți-ar putea stârni rapid emoțiile. În timp ce impresionabila Lună din casa a 6-a productivă îl stimulează pe competitivul Marte din casa a 2-a a resurselor, probabil că ești gata să te arunci până la capăt într-un efort curajos de a-ți îmbunătăți finanțele.

Nu este nimic rău dacă eviți discuțiile mărunte, pentru că ești cu ochii pe premiu. Acestea fiind spuse, odată ce ești pregătit pentru o pauză, o discuție plăcută îți poate oferi întinerirea de care ai nevoie!

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te