HOROSCOP 14 decembrie Care sunt zodiile pe care partenerul de viață le surprinde? Zi cu noroc

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 13.12.2023 - 16:47
HOROSCOP 14 decembrie Care sunt zodiile pe care partenerul de viață le surprinde? Zi cu noroc Foto: Freepik (fotografie cu caracter ilustrativ)

Care sunt zodiile pe care partenerul de viață le surprinde? Zi cu noroc pentru celelalte semne zodiacale.

SHARE

Care sunt zodiile pe care partenerul de viață le surprinde? Zi cu noroc pentru celelalte semne zodiacale.

Horoscop Berbec 14 decembrie

Să spui lucrurilor pe nume are avantajele sale. Pentru început, nu lasă loc de eroare. Dar, poate exista oare prea multă sinceritate? 

Ceva la care să te gândești în timp ce îți sorbi matcha latte, frumoaso. Acum nu este momentul să acționezi în mod egoist sau impulsiv.

Este momentul să-ți măsori cu atenție cuvintele, să vorbești cu tact și să-ți amintești importanța unei inimi pline de compasiune. 

PS: Cum ți-ar plăcea să fii tratat dacă ai fi în locul lor?

Sfat cosmic: Este momentul să vă măsurați cu atenție cuvintele, să vorbiți cu tact și să vă amintiți importanța unei inimi pline de compasiune.

Horoscop Taur 14 decembrie

Dar, călătoria este de la sine, prin sine, la sine, către sine. Nu-i așa că e minunat?! Săptămâna care urmează vă vedeți găsind un echilibru între material și spiritual, pe măsură ce începeți să descoperiți multe mistere interioare și exterioare.

HOROSCOP 14 decembrie Care sunt zodiile pe care partenerul de viață le surprinde? Zi cu noroc

Aveți încredere în ceea ce vi se dezvăluie în acest moment. Aveți încredere în ceea ce vi se arată și în toate modurile în care vi se cere să creșteți și să vă mișcați. Voi sunteți schimbarea, frumoaso, iar schimbarea începe cu voi.

Sfat cosmic: Gândiți-vă la acest moment ca la o perioadă de scufundare mai profundă în voi înșivă.

Horoscop Gemeni 14 decembrie

Solicitare de jurnal, Gemeni: cum pot accepta fiecare moment ca fiind darul care este cu adevărat? Nimic de modificat. Nimic de schimbat. 

Și, cel mai important, nimic de judecat sau de plâns. Totul este așa cum ar trebui să fie și totul este în ordine divină, frumos.

Așadar, treceți într-o stare de îngăduință și priviți cum miracolele încep să se desfășoare în jurul vostru ca un eveniment cotidian.

Sfat cosmic: Totul este așa cum ar trebui să fie și totul este perfect în acest moment.

Horoscop Rac 14 decembrie

Doar pentru că ceva (sau cineva) este bun pe hârtie, nu înseamnă că este bun pentru tine. Astăzi, ți se reamintește: vibrațiile nu mint. 

Așa că, ai încredere în vibrații, Rac. Dacă simți că ceva "nu este în regulă" sau că lucrurile nu mai sunt așa cum obișnuiau să fie, probabil că ai dreptate.

Amintește-ți că toată lumea crește diferit și într-un ritm diferit. Cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru tine în această perioadă este să onorezi direcția spre care te îndrumă busola ta interioară și să devii una cu vânturile schimbării.

Sfat cosmic: Încrede-te acolo spre care te îndreaptă busola ta interioară. Ai încredere în toate modurile în care ești chemat să crești și să te miști.

Horoscop Leu 14 decembrie

Cu toții vrem doar să iubim și să fim iubiți, Leu. Cu toții vrem doar să fim acceptați de celălalt pentru ceea ce suntem. 

Dar, problemele apar atunci când îi facem pe ceilalți responsabili pentru fericirea noastră. Atunci când refuzăm să ne așezăm la masă cu vidul interior sau să facem munca murdară de vindecare a rănilor deschise care ne țin blocați într-un cerc vicios.

S-ar putea ca acest lucru să fie adevărat și în cazul tău? S-ar putea ca nevoia ta de validare externă să fie motivul nefericirii tale? Nu uitați, nu există răspunsuri corecte sau greșite aici.

Citește și: HOROSCOP Cu ce surprize vine iarna pentru toate semnele zodiacale? Unele se bucură de dragoste  

Aceasta este pur și simplu o invitație pentru tine de a te așeza la masă cu umbrele tale și de a înțelege ce încearcă subconștientul tău să îți arate chiar acum.

Sfat cosmic: Este timpul să îți întorci privirea spre interior, frumoaso. Este timpul să asculți ce au de spus umbrele.

Horoscop Fecioară 14 decembrie

Conștiința ta se extinde, Fecioară, și la fel și înțelegerea ta despre sine. Recunoști că lumea este pur și simplu o oglindă.

Că energia pe care o emiți în cosmos este energia pe care o primești. Așadar, apelează la magul tău interior și scoate la iveală bagheta magică pe care o ascunzi. Este timpul să co-creăm magie. Este timpul să insuflați o nouă lume în existență.

Sfat cosmic: Este timpul să scoți bagheta magică, frumoaso.

Horoscop Balanță 14 decembrie

Balanță, ai o concentrare unică în acest moment, iar acesta este cel mai mare dar al tău. Știi ce vrei să realizezi și ești dispus să faci orice pentru a realiza obiectivele date.

Totuși, există un lucru care se numește "prea ambițios". Asigură-te doar că nu ajungi să îți compromiți obiectivele personale pentru că ești prea ocupată să fii acolo și să cucerești lumea.

Citește și: HOROSCOP, luna decembrie. Cine are parte de bani și noroc în dragoste. Care zodii sunt norocoase?  

În schimb, călătoriile, în special cele legate de muncă, ar putea fi în cărți pentru unii.

Sfat cosmic: Concentrarea cu o singură minte este cel mai mare dar al tău acum.

Horoscopul Scorpion 14 decembrie

Am înțeles, Scorpionule. Ai un mod de a fura lumina reflectoarelor fără să depui jumătate din efortul pe care îl fac ceilalți.

Este însă firesc ca aceștia să se simtă nesiguri în preajma ta din când în când și să recurgă și la vorbe pe la spate. Nu spunem asta pentru a te face să te simți negativ în vreun fel.

Pur și simplu vă reamintim că, atâta timp cât energia dumneavoastră este protejată, niciun rău nu vă poate veni în cale.

Acum, vizualizați un impermeabil auriu strălucitor în jurul vostru ca acest scut energetic. Imaginează-ți fiecare gând negativ trimis spre tine ca pe o picătură de ploaie care alunecă pe suprafața acestei bariere și își croiește drum înapoi spre Mama Pământ.

Ce gând eliberator, nu-i așa? Respiră, frumoaso, respiră. Sunteți susținuți și sunteți protejați.

Sfat cosmic: Ești ținută și ești protejată.

Horoscop Săgetător 14 decembrie

Este ziua în care trebuie să rămâi sexy și să te hidratezi! Ca să ieși în lume arătând ca o capcană a setei ce ești, ia un bol de popcorn și privește cum totul se va închega pentru tine în cel mai misterios mod!

Actuala colaborare cosmică aduce cu sine reminiscența că multe miracole se pun la cale în culise pentru tine și că dorințele tale vor prinde curând rădăcini în fizic.

Așadar, treci într-un spațiu al îngăduinței, Săgetătorule. Acesta este un moment în care trebuie să ai încredere în proces într-un mod în care nu ai mai avut-o până acum.

Sfat cosmic: Numără-ți binecuvântările.

Horoscopul Capricornului 14 decembrie

Vinde scoici la malul mării. Ne-ai auzit bine, Capricorn. Ea vinde scoici la malul mării. Spune asta cu voce tare o dată, chiar dacă soțul tău de la serviciu este ocupat să scrie la mașină lângă tine.

Acum spuneți asta mai tare decât ați spus-o prima dată, urmată de o duzină!!! V-ați distrat măcar puțin, nu-i așa? Și sperăm că ați reușit să vă întoarceți acea încruntare cu susul în jos.

Citește și: HOROSCOP Ce surprize sunt pregătite pentru zodiile de Pământ în acest sfârșit de săptămână? Noroc

Știm că a fost destul de greu în ultima vreme și că, probabil, nu veți găsi imediat soluții la acele necazuri de lungă durată.

Ceea ce poți face însă este să aduci jocul în poveste, să râzi un pic mai tare și să te asiguri că și cei din jurul tău își primesc doza zilnică de chicoteli!

Sfat cosmic: Râdeți un pic mai tare astăzi.

Horoscop Vărsător 14 decembrie

Atunci când ești un empatic-extraordinar, ai tendința de a absorbi emoțiile altora. Drept urmare, este greu de spus ce este al tău și ce este pur și simplu un produs secundar al mediului tău.

Dar, acesta nu este un avertisment de rău augur, Vărsătorule. De fapt, cărțile indică vremuri bune în viitor!

Asigură-te doar că găsești o modalitate de a te conecta cu ceilalți fără să preiei povara problemelor și a durerii lor.

Sfat cosmic: Sezonul sărbătorilor aduce cu sine reamintirea că limitele sunt imperative.

Horoscop Pești 14 decembrie

Dar, lumea te va împovăra întotdeauna cu opiniile lor. Lumea te va eticheta întotdeauna conform percepției lor și îți va spune că alegerile tale sunt prea îndrăznețe, prea radicale și poate prea egoiste.

Oare acest lucru ar putea fi adevărat și în cazul tău? Lași poveștile altora să-ți taie aripile, Pești? PS: Acesta este momentul să-ți revendici puterea și independența.

Sfat cosmic: Întinde-ți aripile și zboară, frumoaso.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te