HOROSCOP 13 decembrie Care vor fi zodiile cu ghinion? Sănătatea ar trebui să fie pe primul plan

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 12.12.2023 - 14:52
HOROSCOP 13 decembrie Care vor fi zodiile cu ghinion? Sănătatea ar trebui să fie pe primul plan Foto: Pexels (fotografie cu caracter ilustrativ)

Care vor fi zodiile cu ghinion? Sănătatea ar trebui să fie pe primul plan pe data de 13 decembrie.

SHARE

Care vor fi zodiile cu ghinion? Sănătatea ar trebui să fie pe primul plan pe data de 13 decembrie., într-o zi plină de superstiții.

Horoscop Berbec 13 decembrie

Dar, este bun pentru intestinul tău? Astăzi, cărțile îți amintesc că intestinul este într-adevăr al doilea creier și merită dragostea, grija și atenția ta.

Așadar, fiți atenți la ceea ce consumați. Tăiați excesul de grăsimi și zahăr, eliminați cu totul mâncarea nesănătoasă și adăugați mai multe fructe, legume, nuci și leguminoase în dieta dvs

HOROSCOP 13 decembrie Care vor fi zodiile cu ghinion? Sănătatea ar trebui să fie pe primul plan 

Inutil să mai spun că adăugarea de probiotice și suplimente (conform recomandării medicului dumneavoastră) este un pas în direcția cea bună.

Sfat cosmic: Sănătatea și starea de bine sunt în centrul atenției.

Horoscop Taur 13 decembrie

Am înțeles, Taur. Încerci să le faci pe toate și să fii peste tot în același timp. Defectul din acest plan?

Există anumite proiecte personale care nu primesc timpul și atenția pe care le merită în acest moment. 

Cuvânt pentru înțelepți: a fi selectiv este un dar. Când vine vorba de chestiuni de suflet, ți se cere să fii atent atât la acțiunile, cât și la cuvintele lor.

Dacă te-au lăsat pe "citit" de prea multe ori sau "joacă deliberat la rece", sunt șanse mari să nu aibă chef să construiască o conexiune semnificativă cu tine.

Cel mai bine este să pășești cu prudență, sălbaticule, mai ales dacă aștepți mai mult de la această conexiune.

Sfat cosmic: fii selectiv cu timpul și energia ta.

Horoscop Gemeni 13 decembrie 2022

Am înțeles, Gemeni. Nimeni nu vrea să fie singur și cu toții ne dorim ca cineva pe care îl iubim să danseze dansul vieții alături de noi.

Dar, ce se întâmplă atunci când ne "mulțumim" de frica acestei singurătăți? Credem că știi deja răspunsul la această întrebare.

Cuvânt pentru înțelepți: lasă-ți deciziile să fie ghidate de iubire în cazul în care alegi să faci loc în viața ta pentru o anumită persoană.

Sfat cosmic: umple-ți mai întâi propria ta cupă.

Horoscop Rac 13 decembrie

Vrem să-ți dezvăluim un secret, Rac: suntem cu toții făcuți din iubire, tu și cu mine. Așa că, treci dincolo de diferențe și concentrează-te pe asemănări, pe interconexiuni, pe firele sacre care ne leagă în invizibil.

Acest lucru te va ajuta să aduci compasiunea înapoi în ecuație. Dar, asta nu înseamnă că sentimentele tale nu sunt valabile.

Tot ceea ce spunem este că acum este timpul să găsești o modalitate sănătoasă de a exprima tot ceea ce ai reprimat de-a lungul anilor, frumos.

Sfat cosmic: Cu toții suntem făcuți din iubire.

Horoscop Leu 13 decembrie

Dacă ar trebui să facem o listă a calităților tale, am începe cu inteligentă, impertinentă și de succes. Ca să rezumăm, practic ești la pachet, Leu, iar unii te-ar descrie chiar ca fiind "peste puterile lor".

Acest lucru ne aduce la cea mai importantă întrebare a conversației de astăzi: ce vezi tu când te uiți în oglindă, frumoaso? Ești cucerită de strălucirea reflexiei tale sau ai tendința de a te fixa pe defecte

Citește și: HOROSCOP Cu ce surprize vine iarna pentru toate semnele zodiacale? Unele se bucură de dragoste  

Este timpul să schimbăm narațiunea. Este timpul să afirmăm tot ceea ce este frumos, în interior și în exterior.

Amintindu-vă de propria valoare vă va ajuta să luați decizii care să vă servească binele cel mai înalt și cel mai mare, mai degrabă decât să vă mulțumiți cu ceea ce este disponibil acum.

Sfat cosmic: Nu ai venit aici ca să te mulțumești, tu, lucru sexy, superb și frumos.

Horoscop Fecioară 13 decembrie

Ne-am prins, Fecioară. Ți-ar fi plăcut ca ei să joace în echipa ta. Ți-ar fi plăcut ca lucrurile să funcționeze într-o anumită manieră.

Dar, ce obții cu adevărat repetând povestea de pierdere, tragedie și eșec? Adevărul este că lucrurile au ieșit așa cum au ieșit pentru că ți-a fost menit să înveți lecții importante pentru suflet prin aceste experiențe.

Acum este timpul să transformi amărăciunea într-un elixir dulce. Acum este timpul să crezi în cel mai bun rezultat posibil și să te aștepți ca Universul să te întâlnească acolo, frumosule.

Sfat cosmic: Vizualizează în schimb cel mai bun rezultat posibil!

Horoscop Balanță 13 decembrie

Iată adevărul, Balanță: stilul tău este inimitabil și la fel ești și tu. Este însă firesc să te afli la capătul invidiei. Este însă firesc să ai parte de oameni care încearcă să-ți plagieze munca sau să-ți copieze stilul.

Trage-le la răspundere pentru prostiile lor, dacă este necesar, dar nu lăsa comportamentul lor dubios să-ți afecteze în vreun fel starea de spirit

Citește și: HOROSCOP, luna decembrie. Cine are parte de bani și noroc în dragoste. Care zodii sunt norocoase?  

Oamenii vor fi întotdeauna capabili să deosebească originalul de fals. Oh, și încă un lucru! Uită-te bine la cercul tău social. Dacă ați adunat acele persoane care fac lingușeli, ar putea fi timpul să apăsați butonul de resetare.

Sfat cosmic: Uită-te bine la cercul tău social.

Horoscop Scorpion 13 decembrie

Vrem să-ți dezvăluim un secret, Scorpionule: planul universal este fără cusur și planul universal este fără plan. 

Acest plan lucrează în mod constant și continuu în favoarea ta, astfel încât să ai parte de cele mai fericite și fericite experiențe aici, pe pământ.

Acest lucru ne aduce la întrebarea: ce afirmi, frumosule? Cărui lucru îi dai putere atunci când te trezești dimineața și înainte de a adormi noaptea?

Doar un memento: ceea ce este al tău nu poate fi niciodată luat de la tine. Aveți încredere în sincronizarea tuturor lucrurilor din viața voastră.

Sfat cosmic: Planul divin lucrează în favoarea ta, tu, lucru sexy, superb și frumos

Horoscop Săgetător 13 decembrie

Energia Lunii în descreștere îți atrage atenția asupra a ceea ce este nevindecat în interior. Bagajul emoțional pe care îl cari de ceva vreme, Săgetătorule.

Ceea ce Spiritul îți amintește astăzi este că nu ești singur, niciodată singur. Așadar, așează-te lângă altarul tău, aprinde o lumânare și invocă-ți ghizii spirituali pentru a atenua greutatea sau pur și simplu fă o plimbare în sălbăticie.

De aici încolo va fi mai bine. De aici încolo devine mai bine, frumosule.

Sfat cosmic: Este timpul să eliberați bagajul emoțional.

Horoscopul Capricorn 13 decembrie

Nu contează ce spun sau nu spun oamenii. Nu contează dacă înțeleg sau nu înțeleg călătoria pe care ai întreprins-o.

Astăzi, ți se reamintește că cea mai bună modalitate de a slăbi este să renunți la povara așteptărilor celorlalți. Când vine vorba de activitățile profesionale, vi se reamintește importanța de a lucra inteligent (mai degrabă decât greu!).

Citește și: HOROSCOP Ce surprize sunt pregătite pentru zodiile de Pământ în acest sfârșit de săptămână? Noroc

Este timpul să readuci în ecuație atât bucuria, cât și lipsa de efort.

Sfat cosmic: Ce-ar fi dacă am spune că există o modalitate de a munci mai puțin și de a câștiga mai mult?

Horoscop Vărsător 13 decembrie

Vrem să-ți dezvăluim un secret, Vărsătorule: Universul vrea ce e mai bun și numai ce e mai bun pentru tine. Avem o bănuială că ești conștient de acest adevăr la nivel sufletesc.

Așadar, începe să crezi în miracole. Mai important, credeți în propria voastră putere de a manifesta aceste miracole ca un eveniment cotidian.

Ceva ne spune că vi se deschid uși de aur și că veți fi destul de ocupați în zilele următoare!

Sfat cosmic: Când marele plan se desfășoară în favoarea ta!

Horoscop Pești 13 decembrie

Fii direct. Fii sincer. Comunică ceea ce ai nevoie, ceea ce vrei, fără teama de cum vei fi perceput de celălalt.

Oh, și dacă îți faci griji că ești prea mult, fii prea mult! Lumea va trebui doar să se împace cu asta. 

Ca atare, cărțile îți amintesc și de necesitatea de a avea limite, atât fizice, cât și emoționale. Dacă simți că ai absorbit negativitatea de la alte persoane, curăță-ți câmpul energetic prin smudging cu salvie (sau pur și simplu aprinzând un agarbatti).

Cristalele vindecătoare precum turmalina, obsidianul mahon, ochiul de tigru și ametistul vă vor ajuta, de asemenea, în protecție.

Sfat cosmic: Comunică-ți adevărul într-o manieră onestă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te