Greșeala pe care o fac viitoarele mămici când își aleg hainele. Ce materiale cauzează alergii?

DE Alexandra Lupascu | Actualizat: 12.03.2024 - 15:18
Greșeala pe care o fac viitoarele mămici când își aleg hainele. Ce materiale cauzează alergii? Foto: Pexels (fotografie cu caracter ilustrativ)

Este perioada în care viitoarele mirese își aleg rochiile pentru cea mai frumoasă zi din viața lor. Există anumite sfaturi de care acestea ar trebui să țină cont atunci când aleg modelul și materialul rochiei, mai ales când vine vorba despre miresele gravide.

SHARE

Un sfat foarte important pentru modelul rochiilor pentru femeile gravide este acela de a alege materiale naturale și de calitate pentru confecționarea rochiilor.

Acestea vor aduce un plus de confort, vor evita reacțiile alergice, pielea va putea respira mai ușor în diferite condiții meteorologice. 

Materialele naturale cele mai apreciate în cazul rochiilor pentru gravide sunt bumbacul, lână și mătasea.

Greșeala pe care o fac viitoarele mămici când își aleg hainele. Ce materiale cauzează alergii?

Varianta rochiilor având lungime medie este alegerea potrivită atunci când vorbim despre modelul de rochii adecvate pentru a merge la job sau pentru a participa la diferite evenimente.

Citește și: Tendințe 2023/24 - Cele mai la modă piese de încălțăminte pentru ea și pentru el

Aceste rochii înseamnă farmec și elegantă în cazul femeilor gravide. În cele din urmă alegerea unor rochii lungi este potrivită pentru diferite activități zilnice, dar chiar și la anumite petreceri sau sub formă rochiilor de seară.

Un al doilea spect care nu trebuie neglijat este lungimea rochiei. Pentru sezonul estival, atunci când temperaturile sunt foarte ridicate, rochiile scurte și rochiile cu talie înaltă sunt cele mai bune opțiuni.

Ține cont de lungimea rochiei pentru gravide

Primul sfat de care femeile gravide trebuie să țînă cont este acela de a opta pentru modelul de rochie pentru gravide care să se potrivească personalității acesteia

Citește și: Proverb românesc, inscripționat pe o poșetă de lux a Casei de modă Dior. Cum a ajuns acolo? 

În acest sens există rochiile mulate pe corp sau variantele largi pentru miresele care vor să se simtă confortabil în cea mai frumoasă zi. 

Deși în lunile de sarcina de multe ori se recomandă evitarea purtării hainelor foarte mulate și foarte strâmte, trebuie spus că există numeroase femei care doresc să își scoată în evidență formele în lunile de sarcina și chiar burtica.

Alege stilul potrivit personalității tale

Una dintre provocările majore pe care multe femei le experimentează în perioada de sarcina o reprezintă modificările de ordin fizic. 

Având în vedere faptul că vorbim despre o perioada relativ scurtă cea a sarcinii, este mai avantajos pentru femei că acestea să investească în rochii de foarte bună calitate și în care să se simtă confortabil și cât mai frumoase chiar și în lunile cu burtică.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te