FOTO Soțul Monicăi Columbeanu pierde milioane în afaceri. Irinel bea la PET și ia cafea la tonomat

DE Alex Darvari | Actualizat: 20.05.2021 - 22:41

Soțul Monicăi Gabor încearcă să deschidă un restaurant chinezesc în cea mai scumpă zonă comercială din Beverly Hills. Dar, fără succes. În paralel, la București ex soțul Monică Columbeanu e falit, stă în chirie și conduce o mașină veche de 30 ani.

SHARE

Soțul Monicăi a investit milioane de euro în afaceri care nu s-au dovedit a fi unele tocmai reușite, cum ar fi brandul de băuturi Mr Pink.

Soțul Monicăi Columbeanu pierde milioane în afaceri. Irinel bea la „pet”

Iubitul Monicăi Gabor a fost afectat pe plan financiar de pandemie, în sensul că a fost nevoit să-și amâne planurile pentru aducerea în SUA al unui important lanț de restaurante chinezești. Dacă bucătăria chinezească este privită în general mai mult ca un soi de fast-food, nu este și cazul brandului Beijing Yan, descris de investitori ca fiind ”a group of very high end restaurants in China” (un grup ce restaurante extrem de selecte din China).

Proiectul este demarat încă din 2017, atunci când iubitul Monicăi Gabor a început să strângă autorizațiile necesare de la autoritățile locale și ar fi trebuit finalizat în 2019. Din păcate, lucrările s-au decalat și apoi a venit pandemia, care a închis temporar majoritatea localurilor din Statele Unite. Acesta ar putea fi reluat însă în curând, după ce măsurile de relaxare vor începe să-și facă simțită prezența iar oamenii vor putea din nou umple restarantele, scrie wowbiz.ro.

La București, fostul soț al Monicăi, Irinel trăieşte cu salariul minim pe economie şi plăteşte chirie la un apartament modest.

Citește și: Andra a plecat de la „Vocea României” după numai un sezon: „Mi s-a cerut să fiu rea”

Nu se gândea că de la statutul de milionar, care locuia la palat înconjurat de angajaţi, şi care avea o avere de 70 de milioane de euro, să ajungă la statutul de chiriaş.

Irinel a fost surprins îmbrăcat lejer cu o geacă din piele neagră, jeansi şi pantofi sport, dar şi cu accesoriul de bază la purtător, adică masca, Irinel s-a îndreptat spre maşină. Una veche. Anul trecut conducea Opel Astra, la mâna a doua, acum a trecut la un Mercedes gri metalizat, însă un model destul de vechi, iar pe partea dreaptă este şi lovit.

Citește și: FOTO Columbeanu a sărăcit. Stă în chirie, are mașină de 30 de ani, bea cafea la plic și bere la doză

Irinel a plecat cam nepregătit la cumpărături, iar în lipsa unei plase, fostul stăpân de la Izvorani şi-a îndesat doza de bere în buzunarul de la geacă, iar pliculeţele de cafea le-a ţinut în mână. 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.