FOTO Polițistă, cercetată disciplinar pentru tatuaje. Trimisă la moarte într-o mașină cu defecțiuni

DE Alex Darvari | Actualizat: 19.09.2022 - 18:29
Andrada Voicu - FOTO: FB

Andrada Voicu lucra la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Iași. A devenit cunoscută în mediul online după ce a spart un tabu și anume - tatuajele într-o meserie foarte strictă.

SHARE

Tânăra polițistă a strâns sute de aprecieri pe Facebook, după ce a postat fotografii cu un nou tatuaj.

Citește și: Polițist, acuzat că și-a împins soția-colegă la sinucidere după ce și-a găsit o amantă: „Un înger”

„De fiecare dată când îți faci un tatuaj nou, apar cele două întrebări clasice: 1. Doare? 2. Ce semnifică? R1. Nu, conjones. Nu doare deloc. Se simte ca o atingere de fluturaș când acele îți străpung pielea de 100 de ori pe minut. Lol. R2. Semnifică faptul că l-am fucking vrut, așa că l-am făcut. Puuuup”, a scris pe Facebook Andrada Voicu.

„Important este felul în care îmi desfășor activitatea, nu un desen pe care îl port pe piele. Imbecil poți fi și cu tatuaje, dar și fără”, a punctat Andrada Voicu.

Citește și: 2 fetițe, schimbate la naștere acum 33 de ani: Au descoperit pe Facebook. Despăgubire de 1 milion €

Grav rănită

 Andrada Voicu a fost rănită grav, după ce a fost implicată într-un accident rutier, în timp ce se afla în misiune. Ea a acuzta faptul că accidentul s-a produs după ce a fost trimisă în misiune cu o mașină uzată.

„Mașinile morții. Cu astfel de autoturisme sunt trimiși unii polițiști la evenimente. Neinscripționate, cu semnale luminoase-acustice neomologate..

Cui îi pasă de faptul că stăm internați la ATI cu fracturi deschise, cu dureri sfâșietoare, cu hemoragii cerebrale, rugându-ne pentru viețile noastre și așteptând să treacă perioada critică, pentru a ști sigur că vom scăpa cu viață?”, spunea Andrada Voicu, la scurt timp după ce a fost implicată într-un accident rutier, în timpul serviciului”, a spus aceasta.

După accident, tânăra a fost îngrijită de partenerul de viață, tot polițist.

„După accidentul care m-a țintuit la pat, în timpul lunilor intregi în care m-a hrănit, m-a spălat, m-a schimbat, mi-a șters lacrimile și mi-a îngrijit rănile, nu a existat nici măcar o zi în care să nu-mi spună că se simte norocos pentru faptul că am rămas în viață și că indiferent ce se va întâmpla, îmi va fi alături până la final”, a scris pe FB.

Acesta e contextul în care tânăra a postat mesaje referitoare la problemele cu care se confruntă sistemul. Din acest motiv și pentru și-a arătat tatuajele în poze, a fost cercetată disciplinar de două ori.

Cercetată pentru tatuaje

„Despre cercetările disciplinare: pentru postarea în care am menționat despre accidentul cu rabla de serviciu... am fost găsită vinovată de: «comportare necorespunzătoare în societate, care aduce atingere onoarei (…) polițistului sau prestigiului instituției» și «încălcarea prevederilor referitoare la interdicțiile stabilite prin lege», motiv pentru care am fost sancționată cu «mustrare scrisă».

Bineînțeles, am contestat această mizerie de dispoziție, gândindu-mă că, la București, or fi oameni cu mai mult scaun la cap decât cei de la Iași. Contestația mi-a fost respinsă, însă. Cu siguranță, dacă aș fi contestat-o și în instanță, aș fi avut câștig de cauză, dar, fiindcă abia aflasem că sunt însărcinată, am simțit nevoia «să o las moartă în păpușoi», pentru binele meu și al copilului care era înăuntrul meu la momentul respectiv”, a spus polițista.

Accidentul polițistei a avut loc în anul 2020.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te