FOTO Gheorghe Zamfir despre iubita cu 44 de ani mai tânără: „A fost trimisă de Dumnezeu pentru mine”

DE Alex Darvari | Actualizat: 14.04.2021 - 18:01

La cei 80 de ani, Gheorghe Zamfir se declară împlinit și fericit. Viața marelui naist se desfășoară într-un mod firesc, dar plăcut, alături de soția sa.

SHARE

De aproape 13 ani, Gheorghe Zamfir și Nicoleta Beca formează un cuplu și potrivit declarațiilor marelui artist, soția sa e un înger trimis de Dumnezeu. 

Citește și: Premierul Cîțu l-a demis pe ministrul Sănătății, Voiculescu. Dan Barna, interimar. Ce face USRPLUS?

În 2015, Gheorghe Zamfir și Nicoleta Beca deveneau în mod oficial o familie și învățau să se bucure unul de prezența celuilalt. S-au văzut pentru prima dată în 2008, pe platourile de filmare ale unei emisiuni TV, doar că la vremea respectivă, artistul era căsătorit cu Marie Noelle, de care a divorțat cu scandal în 2015.

Citește și: Andreea Marin: Nu m-am măritat a treia oară ca să mă răzbun pe Ștefan Bănică. Am făcut o greșeală

„Dacă nu ar fi fost ea, eu nu ajungem azi la 80 de ani. Ea este o misionară alături de Gheorghe Zamfir. Ea a fost trimisă de Dumnezeu pentru mine. Să mă oblojească, să aibă grijă de mine. E un înger” a declarat artistul într-un interviu realizat de Iuliana Tudor la TVR 1. Sursa AICI

Gheorghe Zamfir, căsătorit cu o femeie cu 44 de ani mai tânără


Imediat cum s-a pronunțat divorțul dintre artist și Marie Noelle, Gheorghe Zamfir a ajuns, din nou, în fața ofițerului de stare civilă, iar, ulterior, în fața altarului.

„O vârstă rotundă, 80, doar un număr! Unii ar spune că e mult, poate, dar dragostea de neamul meu și de muzica acestuia nu are vârstă! Dumnezeu mi-a dat un țel și un drum și slavă Lui am reușit, cu umilul meu talent și o imensă cantitate de muncă și dăruire totală, să-i împlinesc vrerea! Sper să mi se mai îngăduie să vă împărtășesc din toate darurile și harurile mele și pentru asta doar să mă iubiți! Eu vă iubesc imens! Vă mulțumesc pentru bucuria de a-mi fi alături, de o viață!”, a scris, luna aceasta artistul pe FB.

Citește și: Andreea Marin șterge cu buretele primele trei căsnicii. Vrea să devină mamă la 46 de ani

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.