FOTO Curtată de Giovani Becali și Botezatu, Dana Săvuică s-a întors la prima iubire din copilărie

DE Alin Crișan | Actualizat: 17.08.2022 - 21:28

Dana Săvuică, prima româncă pozată pentru Playboy, și-a ținut povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor, după divorțul de Răzvan Stanciu în 2016. A ales să iubească în liniște, alături de omul de care s-a îndrăgostit în urmă cu 30 de ani.

SHARE

Dana Săvuică și-a refăcut viața după divorțul de tatăl fiicei ei, omul de afaceri Răzvan Stanciu, și trăiește, în prezent, o frumoasă și discretă poveste de dragoste alături de un bărbat, pe care cu greu îl arată publicului.

Citește și: FOTO O șoferiță de 63 de ani nu a oprit la trecerea la nivel. Mașina a fost „pupată” de un automotor

"Suntem într-o relaţie de câţiva ani buni de zile, dar nu am vorbit de despre e. Sincer, nici nu vrea, pentru că nu e genul care să caute celebritatea, nu vrea să fie sub lumina reflectoarelor, nu e genul acela de bărbat care să devină şi el vedetă pe lângă persoana publică cu care a intrat în relaţie. E un tip cu picioarele pe pământ. Îl cunosc de aproape 30 de ani. Noi ne-am întâlnit prima oară când aveam 17 sau 18 ani, când trebuia să dau la facultate. Eram în clasa a 12-a şi mergeam la meditaţii la geografie. Am ajuns la profesoara aceea acasă şi am dat nas în nas. Şi ne-a plăcut unul de altul, dar eram prea tineri şi concentraţi pe a intra la facultate, după care el a plecat în America şi a rămas acolo, şi fiecare pe drumul lui. Ne-am revăzut după o perioadă şi cumva dintr-una în alta s-a închis cercul”, a spus Dana la Kanal D, potrivit okmagazine.ro

Citește și: VIDEO Moscova: Avion spion RAF trece frontiera Rusiei lângă zona de testare a rachetelor hipersonice

Dana Savuică a divorțat de soțul ei, Răzvan Stanciu, în 2016, pe cale amiabilă, la notar. Vedeta a declarat la acea vreme că i-a fost greu sa renunțe la căsnicia ce dura deja de 25 de ani.

Citește și: O „fabrică de bani și diplome” nu mai înscrie studenți. În 2008, avea 12.000.000 lei excedent

Dana Săvuică a recunoscut, în premieră, care au fost motivele pentru care a divorțat. Unul dintre ele a fost chiar infidelitatea soțului ei. „Gelozie, ceva probleme financiare, dar se rezolvau, și infidelitatea partenerului, acestea au fost motivele. Într-o relație, drumul e pe ambele sensuri și cu dus, și întors.”

Citește și: VIDEO Familie de bucureșteni: 14 ore cu un TICO, de 23 ani, pe GPL până în Kefalonia. Media: 80km/h

Dana Săvuică a făcut și dezvăluiri incitante privind bărbații celebri de la care a primit avansuri de-a lungul timpului. “Adrian Enache, Giovani Becali și Cătălin Botezatu mi-au făcut avansuri”, a mai dezvăluit Dana. 
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.