FOTO Dana Săvuică, Adina Halas și Carmen Brumă, la plajă, împreună, pe „insula eternei primăveri”

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 15.07.2021 - 16:01
Dana Săvuică, Adina Halas și Carmen Brumă, la plajă, împreună, pe „insula eternei primăveri”. / Foto: okmagazine.ro
Dana Săvuică, Adina Halas și Carmen Brumă, la plajă, împreună, pe „insula eternei primăveri”. / Foto: okmagazine.ro

Pe Adina Halas şi Carmen Brumă le leagă o prietenie de-o viaţă şi obişnuiesc să plece în vacanţă împreună. Dar de data aceasta, în Madeira, pe „insula eternei primăveri”, li s-a alăturat şi Dana Săvuică, decana de vârstă care le concurează la capitolul siluetă şi senzualitate.

SHARE

Printre alte activități, „cele trei graţii” şi-au unduit trupurile asemenea unor zeiţe ale mării pe un iaht care a străbătut apele Oceanului Atlantic, o plimbare care le-a dăruit şi privelişti pe măsură: apariţia surpriză a unui banc de delfini, dar şi a unei balene în largul coastei madeirene – doar acolo s-au filmat multe scene din filmul "Moby Dick", din 1956, cu Gregory Peck, relatează okmagazine.ro.

Citește și: FOTO Cum arată fiica Loredanei Groza, Elena Boncea, la 23 de ani? S-a „tunat” și ea?

Apoi, au luat la pas oraşul Funchal, capitala insulei Madeira, şi s-au lăsat fermecate de arhitectura şi cultura locului, de mixul dintre natură şi istorie, de culorile şi energia pe care o emană.

„Nu am ratat Mercado dos Lavradores, piaţa de fructe, unde am gustat dintr-o multitudine de minunăţii, de la maracuja, cunoscut mai degrabă la noi sub denumirea de fructul pasiunii, altoite cu banane, lămâie, etc, la diverse variante de mango, pataya şi alte fructe ale căror nume l-am auzit pentru prima dată.

Citește și: FOTO Tom Cruise are o nouă iubită. A cucerit-o în „Misiune Imposibilă” 7

Am descoperit apoi Rua de Santa Maria din oraşul vechi, o stradă îngustă care datează din 1430, plină de viaţă şi culoare, cunoscută pentru uşile colorate, vopsite manual şi cafenelele şi restaurantele întâlnite la tot pasul. Este un must see dacă ajungeţi în partea locului. La prânz am încercat o băutură specific madeirană, care se numeşte Poncha şi este făcută cu rom şi lămâie, dar pot fi adăugate după preferinţă o varietate de alte fructe, cum ar fi fructul pasiunii, în cazul meu”, a postat Adina Halas pe rețelele de socializare.

Carmen Brumă, cunoscută pentru dietele ei, s-a lăsat în voia simţurilor şi s-a delectat cu o reţetă tradiţională de ton prospăt în sos de vin şi nişte biscuiţi specifici zonei. 

„Întotdeauna fac mişcare în vacanţă, mănânc alimentele periculoase pentru siluetă în prima parte a zilei, iar masa de seară conţine alimente uşoare şi puţini carbohidraţi”, a comentat Brumă, potrivit okmagazine.ro.

Per total, „cele trei grații” au avut parte de experienţe variate, gusturi inedite şi o vacanţă de neuitat.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te