FOTO Cum arată, azi, divele anilor '80. Angela Similea, Dida Drăgan, Corina Chiriac, pe aceeși scenă

DE Alex Darvari | Actualizat: 19.03.2023 - 20:07
Cum arată, azi, divele anilor '80 - Foto: Facebook/ Casa de Cultură Chiajna
Cum arată, azi, divele anilor '80 - Foto: Facebook/ Casa de Cultură Chiajna

Angela Similea și-a făcut apariția pe o scenă după mulți ani și după ce anunțase că se retrage din viața artistică. Alături de marea artistă, pe aceeași scenă, s-au aflat , Corina Chiriac, Dida Dragan, Marina Voica, Stela Enache.

SHARE

Angela Similea a urcat, din nou, pe scenă cu prilejul unui eveniment artistic care a avut ,loc zilele trecute. Cu toate acestea, ea nu a 

Reuniunea artistelor din „Generația de Aur” a fost prieljuită de inaugurarea Casei de cultură “Doamna Chiajna”.
„Au fost premiate nume mari ale României, care ne-au marcat existența, ani la rând, pe șcenele din țara noastră: Angela Similea, Corina Chiriac, Dida Dragan, Marina Voica, Stela Enache, Octavian Ursulescu, Adrian Daminescu. Un premiu la fel de special primind și Alina Dumitru, pentru activitatea sportivă și nu în ultimul rând, doamna învățătoare Maria Velicu, pentru întreaga sa activitate pedagogică, ea îndrumând generații de elevi ale comunei Chiajna.

Citește și: De ce ajunge Tudor Gheorghe de două ori pe an la Techirghiol. „Nu îmi permit să leșin pe scenă”


Privirile tuturor au fost încântate de vizionarea documentarului despre comuna noastră, care ne-a facut să ne simțim, din nou, mândri că suntem chiejneni.


Domnul Octavian Ursulescu a fost cel care a întreținut atmosfera cu prezentarea evenimentului, susținut, pe alocuri, de domnul Primar Mircea Minea, în spiritul său caracteristic. Mărțișorul-surpriză oferit doamnelor și domnișoarelor a fost concertul lui Ovidiu Komornyik, care, la sfârșit a fost aplaudat la scenă deschisă”, au anunțat organizatorii.

De ce s-a retras Angela

În ultimele două decenii Angela Similea a apărut destul de rar pe scenă. O explicație o reprezintă faptul că soțul a decedat, iar unicul fiu este în SUA, artista rămând singură.

Cei mai apropiați oameni au mai făcut o încercare pentru a o face pe Angea Similea să se răsgândească.

”Avem o relație civilizată, noi, artiștii, ne bucurăm când ne întâlnim. Am colegi cu care ne salutăm dimineața, vorbim la telefon, ne trimitem și glume, o știu pe Dida Drăgan de când aveam 19 ani și făceam lecții de vocalize. Și cu Angela Similea am un telefon unde putem să mai vorbim și să ne scriem, mi-e tare dragă, potrivit ego.ro.

Cum arată, azi, divele anilor '80

S-a retras, dar eu m-aș bucura să revină, totuși, într-o zi. Faptul că s-a retras un artist se ocupă repede locul, dar ea rămâne un etalon care nu poate fi dărâmat. Poate că s-a retras la timp. Pentru o femeie artistă este un timp când trebuie să știi când să te retragi. Mai bine să ți se ducă dorul…”.

Citește și: Ce i-a grăbit Angelei Similea decizia de a nu mai urca pe scenă. Lăsată singură de oamenii dragi

Iată că „minunea” s-a împlinit.

Stela Enache, s-a tot străduit să o readucă în lumina reflectoarelor, însă, în cele din urmă, i-a înțeles motivele retragerii:

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te