Chef Scărlătescu, alături de o „bestie”, la Poarta de pe plaja din Vama Veche. Zice că nu are permis

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 12.06.2023 - 18:10
Chef Scărlătescu, alături de o „bestie”, la Poarta de pe plaja din Vamă - Foto: Facebook/Chef Catalin Scarlatescu

Chef Cătălin Scărlătescu s-a fotografiat alături de o „bestie” la celebra Poartă de pe plaja din Vama Veche. Problema? „Bestia” are 4 roți și motor, accesul auto e cam interzis în acea zonă, iar bucătarul s-ar putea să nu aibă permis de conducere, făcând poza doar pentru imagine.

SHARE

Chef Cătălin Scărlătescu declara în 2020 că „nu am permis de conducere” și „îmi este frică de viteză”, potrivit wowbiz.ro.

Dacă și-a luat sa nu între timp carnet de șofer, nu se știe. Dar cert este că weekend-ul care tocmai s-a încheiat, cunoscutul bucătar din emisiunea „Chefi la cuțite” a fost în Vama Veche, s-a fotografiat alături de o „bestie” pe 4 roți la celebra Poartă de pe plaja din stațiune, aflată la intrarea în Cherhanaua Vama Veche, unde este patron și care se află într-o zonă a falezei în care accesul auto este restricționat, și apoi s-a lăudat pe rețelele de socializare. 

Citește și: Cât costă să mănânci la restaurantul lui Scărlătescu din Vama Veche. Clienții sunt supărați

„Asa a aratat weekend-ul meu prelungit #rangeraptor sa vedem ce va urma si in acest sfarsit de saptamana”, a scris Chef Cătălin Scărlătescu, pe pagina sa de Facebook, alături de imaginea cu mașina.

Fotografia cu Chef Cătălin Scărlătescu alături de „bestia” pe 4 roți  la celebra Poartă de pe plaja din Vamă a devenit virală și a generat un adevărat val de comentarii negative în social media:

- „La ce vă mai miră?? La câți cocalari, maneliști, pițipoance, vin acum în Vamă, bucătarul asta e pistol cu apă.”

- „Să-i spună cineva târtanului crăcănat că la Vamă nici cocalarii cu beamve nu îndrăznesc să urce până la poarta sărutului”.

- „Cam de prost gust asa, știm cu toții drumul ăla și nu pot decât să îmi închipui pe câți oameni ai deranjat, i-ai pus să se dea la o parte doar ca să treci tu cu mașina și să urci pe unde în mod normal se merge doar cu piciorul. Maxim tzărăneală de super prost gust!”

Citește și: Cătălin Scărlătescu a vrut să scape de o poreclă și a slăbit 50 de kg. La ce aliment a renunțat

- „Câți oameni ai deranjat să aduci mașina aia acolo?”

- „Chiar ca s-a stricat vama de tot”

- „Ce țărănoi… Oricum Vama a devenit a lor.”

- Daca erea BMW era tabloul complet🤭

- „Bai, e incredibil! Mai jos cu 10 m e cherhanaua, pe acolo pe lângă cele trei gratare și pe lânga mesele pentru clienti încape un 4×4??? Ce penibila situatie… Și cu ce fumuri pozeaza… jalnic”.

- „Ford tocmai a devenit marcă mai de cocalari decât BMW”.

- „Sti bancul cu barbatii care au masini mari si puternice?”

Cu ce „bestie” s-a fotografiat Chef Cătălin Scărlătescu la Poarta de pe plaja din Vama Veche

„Bestia” pe 4 roți alături de care s-a fotografiat Chef Cătălin Scărlătescu la Poarta de pe plaja din Vama Veche e unul dintre cele mai puternice și mai performante pick-up-uri 4x4, versiunea Raptor a celui mai vândut pick-up din Europa, Ford Ranger. 

Conform producătorului, noul pick-up Ranger Raptor are un motor EcoBoost V6 twin-turbo de 3.0 litri care oferă 292 de cai putere și 491 Nm pentru performanțe de excepție, atât pe asfalt, cât și în teren accidentat.

Sistemul de evacuare activ controlat electronic, unic în segment, oferă sunete de motor ajustabile, cu patru moduri pregătite pentru diferite scenarii.

Ranger Raptor oferă șapte moduri de conducere selectabile și suspensie reproiectată, cu amortizoare Ford Performance de 2,5 inch dezvoltate de FOX, controlate electronic și cu tehnologie Live Valve. 

Urmărește-ne pe Google News

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te