FOTO Bianca Drăgușanu dă în judecată poliția pentru o amenda primită la o petrecere în pandemie

DE Alex Darvari | Actualizat: 23.02.2021 - 16:51

Bianca Drăgușanu a dat în judecată Poliția Capitalei, după petrecerea VIP din Herăstrău, în urma căreia a fost amendată pe baza unor imagini publicate chiar de ea pe o rețea de socializare după ora 23:00.

SHARE

Fosta prezentatoare susține că nu a încălcat legea și că a plecat de la restaurant, așa cum prevede legea acum, în vreme de pandemie. La party-ul de fițe au participat Antonia, Alex Velea, Adrian Minune, Puya, Andrei Versace și Adrian Copilul Minune.

Citește și

VIDEO Interlopii se „bat" pe Fb. Romi Neguș: Cine nu-i dă block lui Mircea Nebunu se mută în Berceni

Bianca Drăgușanu, în proces cu Poliția Capitalei după ce a fost amendată

În urmă cu trei zile, Bianca Drăgușanu a depus acțiunea în contencios la Judecătoria Sectorului 1 și vizează anularea unui proces verbal de contravenție de pe 6 februarie 2021. În acea noapte, ea a fost împreună cu sora sa, Oana Drăgușanu, și încă o persoană la un local aflat în zona de nord a Capitalei.

Citește și

Meciurile în care a jucat Florinel Coman în perioada în care zice că a luat permisul auto în Ucraina

A doua zi după petrecere, afacerista a negat că a fost amendată și a susținut că a plecat din restaurant înainte să descindă oamenii legii. În plus, blonda sexy a subliniat că s-au respectat măsurile de prevenire a infecției cu virusul SARS-CoV-2.

Citește și

Liderul clanului Motanu: „Când ucizi, arăți lașitatea ta în fața dialogului". Legătura cu Emi Pian

“Eu la ora 23 m-am ridicat și am plecat. Nu știu la ce oră a ajuns poliția. După cum am văzut, poliția a venit însoțită de televiziuni. Am înțeles că s-au dat și amenzi, au fost amendate 30 de persoane. Ce mi s-a părut un pic exagerat este că s-a spus că nu se purtau măști și că nu era distanțare. Eu am pus niște imagini și asta vreau să spun: că era distanțare. Aveam o masă între noi și ceilalți oameni, iar măștile s-au purtat de cei care ne-au servit. Cei care au venit la masă nu au purtat măști. Am consumat mâncare, am băut apă, alcool nu consum deloc. Noi eram trei la masă”, a declarat Bianca Drăgușanu la câteva ore de la party-ul la care au participat Antonia, Alex Velea, Puya, Adi Minune, Andrei Versace și Adrian Copilul Minune. Detalii AICI

Citește și: Fostul soț al Biancăi Drăgușanu era și locotenentul nașului de cununie într-o rețea de proxenetism

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.