FOTO Andreea Esca are un confident secret. Se întâlnesc și la restaurant, și la colț de stradă

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 15.09.2021 - 12:17
Andreea Esca are un confident secret. / Foto: cancan.ro
Andreea Esca are un confident secret. / Foto: cancan.ro
Andreea Esca are un confident secret. / Foto: cancan.ro

Andreea Esca este, fără îndoială, una dintre vedetele veritabile ale României ultimilor 30 de ani. Una dintre prezentatoarele emblematice, poate cea mai importantă figură ”de pe sticlă”, cu o carieră imaculată și o viață privată așijderea.

SHARE

Este căsătorită, nu a trecut prin divorțuri ca alte vedete de top și debordează de energie, de fiecare dată. Andreea și-a ținut micile secrete cât de departe a putut de ”gura lumii” și de ”ochii presei”. Pentru ea, profesia a însemnat și înseamnă totul.

Dar pentru ca, profesional, să reziști în top atâta vreme, ai nevoie întotdeauna și de oameni puternici care să te susțină. Se spune că orice bărbat puternic are în spate o femeie puternică. De ce nu ar fi însă valabilă și reciproca? Andreea Esca face parte din categoria care are, probabil, în spate mai mulți bărbați puternici. Soțul, colegii, colaboratorii din radio, etc.

Citește și: Câți bani cer maneliștii celebri pentru o oră de cântat. Adi Minune și Vali Vijelie, cei mai scumpi

Printre aceștia se află și un colaborator, care, de mai mulți ani, este alături de ea. Acesta este un artist atât în meserie, cât și în momentele în care trebuie să îi aducă zâmbetul pe buze știristei.

Andreea Esca și Eugen Lumezianu sunt atât de apropiați încât ai putea crede altceva dacă nu ai ști că vedeta este căsătorită cu Alexandre Eram. Iar declarațiile Andreei Esca despre căsnicia cu Alexandre Eram îți alungă, imediat, acest gând.

Pentru că vedeta a avut și are și momente când nu se dedică doar familiei, ci și profesiei, iar Alexandre este prins cu afacerile, în profesie, Andreea și-a găsit un partener pe măsură. Eugen Lumezianu, președintele Asociației pentru Educația prin Artă, este cel care i-a câștigat încrederea. Și, nu de puține ori, cei doi și-au dat întâlnire. Fie la restaurant, unde au avut unele lucruri de discutat, fie chiar la colțul străzii, asta pentru că ar avea sediile firmelor apropiate.

Citește și: FOTO Lourdes, fiica cea mare a Madonnei, cu păr la subraț și rochie Moschino la gala Met 2021

Imaginile cancan.ro spun totul despre prietenia ce se leagă între Andreea Esca și Eugen Lumezianu, un adevărat confident al îndrăgitei vedete. La restaurant s-au întâlnit cei doi, în urmă cu ceva timp, acolo unde s-au retras la o masă. O cafea și un spumant au comandat Eugen și Andreea.

El a început ”discursul”, ea l-a ascultat, calmă. I-a răspuns, apoi, în timp ce a strâns ochelarii în mână. Eugen s-a aplecat, puțin, peste Andreea, căutând ceva în geantă. Ea nu s-a speriat de apropiere. El a revenit, iar discuția a continuat. După mai bine de o oră, au părăsit restaurantul. A condus-o până la colțul casei. Ea s-a retras, mulțumită fiind de felul în care a decurs totul.

O lună mai târziu, șoferul Andreei cobora, grăbit, din mașină. Și-a făcut de treabă fix când lângă bolidul de lux a apărut Eugen Lumezianu. Prin ochelarii fumurii a privit-o pe Andreea Esca, aflată pe bancheta din spate. A schimbat câteva cuvinte cu ea, după care s-a retras. Șoferul a primit acceptul să revină, iar mașina a demarat către locuința prezentatoarei. Acolo, omul cu volanul a ajutat-o pe super-vedetă cu bagajele până la intrarea în casă.

Citește și: Bianca Drăgușanu, închisă în casă de Bădălău Jr pentru a nu se întâlni cu Alex Bodi la o nuntă

Din nou la masă. De data aceasta, îmbelșugată. Întâlnirea cu partenerul ei s-a petrecut în urmă cu aproximativ două săptămâni. Un pub de pe lângă vila vedetei a fost provocarea, unde Eugen, ca un adevărat gentleman, a ajuns înaintea Andreei. A așteptat și a întâmpinat-o. Cârciuma, goală. Întâmplare, rezervare? Nici nu contează. Cei doi au urcat și au comandat. S-au înfruptat din bucatele alese, timp în care au conversat, preț de două ceasuri.

Apoi, Eugen a condus-o pe Andreea până la ”colț”, la doi pași de locuința celei care se confundă cu postul din ”Pache Protopopescu”. Apropierea dintre Andreea Esca și Eugen Lumezianu pare mai sudată ca niciodată. Și durează de ceva ani.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te