Fostul soț i-a lăsat Valentinei Pelinel datorii de sute de mii euro. Borcea nu s-a uitat la mărunțiș

DE Alex Darvari | Actualizat: 11.03.2023 - 20:25
Fostul soț i-a lăsat Valentinei Pelinel datorii de sute de mii euro. - Foto: libertatea.ro

Cristi Borcea a povestit, în mai multe rânduri, cum s-a îndrăgostit de Valentina Pelinel pe când aceasta era soția lui Cristian Boureanu. Fostul șef de la Dinamo a fost atât de îndrăgostit încât nimic nu i-a putut sta împotrivă.

SHARE

Cristi Borcea a povestit, în mai multe rânduri, cum s-a îndrăgostit de Valentina Pelinel pe când aceasta era soția lui Cristian Boureanu. 

Dar cel care a oferit toate detaliile despre cum a pierdut-o pe Valentina Pelinel este fostul soț al acesteia.

„Pe Valentina am iertat-o. Nu am știut ce s-a întâmplat. Am aflat mai târziu că ei de prin 2011 au început să aibă o relație. 

Citește și: FOTO Povestea triunghiului amoros dintre Boureanu, Borcea și Pelinel. „I-am zis: se dă la tine”

Nu știu exact de când, nu m-a interesat mai mult de atât. Pe plajă, în prima zi de vacanță, îmi aduc aminte că i-am spus Valentinei, m-am uitat la ea și i-am zis: «Vezi că ăsta vrea să te... și nevastă-sa se dă la mine».

A zis: «Nu există, ești tâmpit, ești prost», că nu știu etc. Femeia alege, poți să te dai peste cap, dar ea alege. Noi facem pe cocoșii, ne încordăm, dar ea alesese demult. După aia, ce urmează e un joc pe care îl facem, mai mult sau mai puțin”, a declarat Cristian Boureanu, conform gsp.ro 

Relația cu fostul soț o urmărește pe Valentina

La nouă ani de la divorțul de Cristian Boureanu, fostul manechin încă mai plătește pentru creditele împrumutate de la bănci de către fostul său soț. Ultima pagubă? 300.000 euro, valoarea a 50% dintr-un teren situat în sectorul 3.

Cristian Boureanu făcea un credit imobiliar cu fratele lui, Sorin, iar codebitor au fost soția lui, pe atunci, Valentina Pelinel, și cumnata lui. Au pus gaj pentru credit mai multe terenuri.

Pe care le-au pierdut, pe rând. Recent, ultimul va fi scos la licitație publică pe 5 aprilie și este vorba despre un teren intravilan, arabil, liber de construcții, cu o suprafață de 5.000 de metri pătrați, în valoare de 600.000 de euro, situat în Sectorul 3 al Capitalei.

O bancă din Olanda, unde Boureanu a făcut creditul, a cerut executarea silită, pentru suma de 683.316 euro și 3.639 de lei, precum și dobânzile calculate până la achitarea integrală a datoriei.

În timpul căsniciei cu fostul manechin, Cristian Boureanu a contractat, în total, credite de peste 3 milioane de euro. Toate acele credite erau garantate, în calitate de codebitor, și de Valentina Pelinel, potrivit cancan

Fostul soț i-a lăsat Valentinei Pelinel datorii de sute de mii euro

Cristi Borcea a recunoscut la începutul acestui an faptul că tot timpul a simțit că Valentina Pelinel îi este menită.

„Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul.

De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu”, declara fostul acționar al lui Dinamo, potrivit prosport.

Citește și: Borcea, despre cum s-a însurat a treia oară: Când a fost vorba de Valentina nu am avut scrupule

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te