Fostul iubit al Andreei Marin, condamnat pentru tentativă de omor. A lovit, repetat, cu cuțitul

DE Alex Darvari | Actualizat: 02.02.2021 - 11:44
Andreea Marin/FOTO: Facebook

Decizie uimitoare în cazul milionarului care și-a înjunghiat contabila. Judecătorii Curții de Apel București au hotărât să-i majoreze pedeapsa lui Mihai Tufan, ex-iubitul Andreei Marin, care a fost găsit vinovat de tentativă de omor.

SHARE

În luna aprilie a anului trecut, milionarul Emil Mihai Tufan și-a înjunghiat contabila, în mașină, pe DN1, în zona Băneasa. În primă instanță, fostul iubit al Andreei Marin  a fost condamnat, în luna octombrie, la închisoare pentru tentativă de omor. 

Citește și: FOTO&VIDEO Vali Vijelie, concert de manele pe plajă în Zanzibar. „Ne răsfățăm și, iar, ne îmbătăm”

Judecătorii Tribunalului București au decis că agresorul trebuie să stea după gratii 2 ani, 2 luni și 20 de zile. Totodată, magistrații au aplicat și o pedeapsă complementară.

La apel, s-a ales cu o pedeapsă majorată
În urmă cu doar câteva zile, magistrații de la Curtea de Apel București au admis apelurile declarate de inculpat și de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și au decis majorarea pedepsei aplicată milionarului. Astfel, afaceristul s-a ales cu o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare, screi cancan.ro.

Citește și

Forțate să transporte droguri în vagin, puse să mânânce bani și violate. Ororile clanului Săndulache

 

A înjunghiat-o în mod repetat cu un cuțit”
Prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul București nr.1359/P/ 2020, din data de 30.06.2020, s-a dispus trimiterea în judecată – în stare de arest preventiv – a lui Tufan Emil Mihai, acesta fiind acuzat de tentativă de omor.

În actul de sesizare s-a reținut – în esență – că în seara zilei de 9 aprilie 2020, în jurul orei 20.40, milionarul român se afla într-un Range Rover condus de D. H., pe care, în momentul în care au ajuns în dreptul magazinului Bricostore Băneasa, ”a înjunghiat-o în mod repetat cu un cuțit, cauzându-i astfel multiple plăgi la nivelul toracelui anterior, a brațului și mâinii drepte, precum și în zona cervicală anterioară cu consecința unui pneumotorax bilateral”.

Citește și

Patru români au furat plumbul de pe 36 de biserici istorice din Anglia. Paguba: 2,1 milioane de lire

S-a iubit în secret cu Andreea Marin
În urmă cu aproape 17 ani, multimilionarul-cuțitar s-a iubit în secret cu una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Mai exact, în perioada 2003-2004, pe vremea când ”Zâna Surprizelor” era „liberă” din punct de vedere sentimental, Mihai Tufan și Andreea Marin au trăit o frumoasă poveste, departe de ochii curioșilor.

Mihai Tufan este acționar la mai multe societăţi, printre care se numără Elsid Titu și Electrocarbon Slatina.

Citește și

Recompensă de un milion de dolari pe capul călăului care l-a împușcat în cap pe Aly Sadoveanu

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.