Fosta nevastă a lui Ilie Năstase, ridicată de mascați de la un botez: „Eram cu peștele în gură”

DE Alex Darvari | Actualizat: 02.03.2021 - 14:12
Fosta nevastă a lui Ilie Năstase și sportivul / fanatik.ro

Fosta nevastă a lui Ilie Năstase a fost un botez unde nu s-au respectat normele de distanțare impuse de pandemia de coronavirus. A intervenit poliția.

SHARE

Brigitte și Florin Pastramă îngroașă și ei rândurile vedetelor prinse și amendate de Poliție la o petrecere ilegală. Cei doi au mers, vineri seară, la un botez organizat în familia Pastramă, unde nu s-au respectat măsurile de protecție din pandemie.

Citește și: Ilie Năstase, la un pas de faliment: firme închise, pierderi, credit neplătit. Și părăsit de soție


Mai multe echipaje de Poliție au descins la fața locului și au oprit petrecerea, scoțându-i afară din local pe petrecăreți. “Noi am participat la creștinarea fetiței vărului lui Florin, nu aveam cum sa refuzăm invitația. El a fost și la noi la nuntă. Soțul meu este de etnie romă, iar familiile lor sunt foarte mari. Noi am stat la o masă cu șase persoane. Când a venit Poliția, noi eram la masă. Chiar nu știu cine a chemat Poliția. Eu am postat un video de-abia a doua zi. Am fost legitimați și scoși afară masă cu masă. A fost ciudat”, a declarat Brigitte, pentru Xtra Night Show, potrivit click.ro. 

Brigitte a trăit un adevărat șoc atunci când mascații au săltat-o de la masă. “Noi nu ieșim în cluburi. Poliția ne-a găsit la masă, eram cu peștele în gură. Au fost și mascații, au fost multe echipaje. Poliția a zis că restaurantul trebuia să funcționeze la 30 la sută din capacitate”, a mai spus vedeta. La petrecerea de botez a familiei Pastamă a cântat manelistul Adi Minune, care a adunat până la această oră peste 20 de amenzi din partea Poliției, aplicate în urma unor petreceri ilegale. 

Citește și: Soția lui Ilie Năstase povestește ce s-ar fi întâmplat în noaptea scandalului: O ploaie de palme!

Dacă în 2010 stăteau fericiţi în faţa ofiţerului de stare civilă, opt mai târziu, Brigitte Sfăt (Pastramă) şi Ilie Năstase erau în sala de judecată pentru unul dintre cele mai mediatizate divorţuri din România. În urma discuţiilor de la tribunal, cei doi au semnat o convenţie prin care bruneta a rămas cu numele şi doar cu lucrurile cumpărate în căsnicie. Astfel, actuala soţie a lui Florin Pastramă a “câştigat” câteva imobile, genţi şi pantofi de lux. Sursa AICI

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.