Fosta balerină Vica Blochina și-a făcut trei operații estetice, plus lifting-uri și injectări

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 17.11.2021 - 10:36
Fosta balerină Vica Blochina și-a făcut trei operații estetice, plus lifting-uri și injectări. / Foto: sport.ro

Fosta balerină Vica Blochina a mărturisit că pentru a arăta așa cum arată la 46 de ani a trecut prin trei operații estetice, plus o serie de liftinguri și injectări cu acid hialuronic și botox. Unele proceduri nu le-ar mai face, însă, dacă ar putea alege din nou.

SHARE

„Am făcut rinoplastie, fese, ridicare de sâni și cam atât. Trei, dar au fost dificile, grele. Pe unele dintre ele nu le-aș mai face. N-aș mai face transformare de grăsime în fese niciodată. Am fost într-un reality-show și aveam nevoie de conținut. De nebună ce am fost, m-am dus să mă operez. Acum îmi pare rău. A fost foarte dureroasă intervenția, mi-a fost foarte rău. Niciodată nu aș mai repeta experiența”, a afirmat Vica Blochina.

Citește și: „Faraonul de la Madrid”, acuzat de furt de identitate de „Bodyguardul lui Dumnezeu”

„Am trei intervenții mari și la late. În schimb, mă întrețin tot mereu, botox, acid, vitamine, tot ce am nevoie să am o piele perfectă”, a explicat fosta balerină, infomrează unica.ro.

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă și are un băiat cu acesta

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuiește de mai bine de 20 de ani în România. A devenit cunoscută ca balerină la clubul Melody, în cadrul unei trupe de balet din Lituania.

În aceeași perioadă, Vica l-a cunoscut pe Victor Pițurcă (65 de ani), devenind amanta lui. Antrenorul și Vica au împreună un fiu, Edan, în vârstă de 14 ani.

Citește și: VIDEO Nunta anului, în Iași: tanti Sofica, 76 de ani, i-a spus „Da” lui Miluță, burlacul satului

Fosta balerină a devenit persoană publică în anul 2012, când l-a dat în judecată pe selecționer pentru refuzul de a-și recunoaște fiul. În urma testului ADN, Victor Pițurcă a fost obligat să plătească o pensie alimentară de 50.000 de euro retroactiv și câte 2.900 de euro pe lună pentru creșterea fiului său. Acum, Edan are o relație apropiată atât cu mama, cât și cu tatăl lui, relatează unica.ro.Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.