Fiul Mihaelei Rădulescu acceptat la două facultăți în SUA. A mers să vadă un centru de dezintoxicare

DE Alex Darvari | Actualizat: 02.08.2022 - 18:40
Miahela și Ayana FOTO: fanatik.ro

Fiul vedetei este de astăzi major, însă tânărul arată ca un bărbat în toată firea. Are o constituție atletică și e plin de mușchi, acesta practicând, ca și mama sa, diverse sporturi. Fiul Mihaelei Rădulescu s-a transformat într-un adevărat cavaler.

SHARE

Citește și: Cu un soț alcoolic și violent, Angela Similea l-a iubit pe Florin Piersic în afara căsătoriei

Ayan studiază în America, unde a fost acceptat la două universităţi din SUA.  Mihaela s-a despărțit cu greu de fiul ei, pe care acum merge să-l viziteze la New York. „El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea.”, a dezvăluit Mihaela Rădulescu în podcastul Amaliei Enache, în vara anului trecut. 

Citește și: FOTO Scumpiri de UNTOLD în Cluj. Camera: de la 500 la 2.300 lei. Apartament: de la 300 la 3.000 lei

Mihaela Rădulescu l-a crescut strict pe Ayan. Băiatul a locuit cu ea la Monaco de când avea opt ani. La 17 ani, acesta a decis sa meargă să studieze în America. 

Când fiul său avea 14 ani, Mihaela a făcut un gest extrem! Vedeta a decis să-și ducă fiul într-un centru de dezintoxicare, pentru ca adolescentul să vadă ce pot face drogurile dintr-un om.  

„Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj. Sunt oameni și copii și tineri care se dau cu capul de calorifer.  E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri.

Mihaela Rădulescu l-a crescut strict pe Ayan. Băiatul a locuit cu ea la Monaco de când avea opt ani. La 17 ani, acesta a decis sa meargă să studieze în America. 

Când fiul său avea 14 ani, Mihaela a făcut un gest extrem! Vedeta a decis să-și ducă fiul într-un centru de dezintoxicare, pentru ca adolescentul să vadă ce pot face drogurile dintr-un om, arată click.ro

„Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj. Sunt oameni și copii și tineri care se dau cu capul de calorifer.  E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri, scrie click.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.