Fiica lui Andrei Gheorghe, mesaj emoționant după ce și-a pierdut și mama: „Erau cuplul perfect”

DE Alex Darvari | Actualizat: 23.09.2023 - 12:19
Fiica lui Andrei Gheorghe, mesaj emoționant după ce și-a pierdut și mama - Foto: fanatik

Fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe a participat la o emisiune-concurs prilej pentru a vorbi despre fostul om de televiziuen și despre mama sa. Katarina a spus că părinții ei se potriveau perfect.

SHARE

Katarina Dyer este fiica vitregă a lui Andrei Gheorghe care s-a stins în urmă cui 5 ani. Ea a vorbit despre relația minunată dintre Andrei și mama ei care a decedat de curând.

”Mama și tatăl meu s-au combinat atât de perfect, n-am mai văzut la doi oameni cu o asemenea energie! Nimic nu s-ar putea compara cu sentimentul acela. Mama era foarte mult pe partea emoțională și Andrei era foarte amuzant, degajat, era într-un fel ce voiam și eu să fiu!

Fiica lui Andrei Gheorghe, mesaj emoționant după ce și-a pierdut și mama

Eram o casă foarte energică, tot timpul se dădeau petreceri, veneau prieteni de-ai lui pictori, scriitori, a fost super plin de viață până în ultimul moment.

Ce s-a întâmplat a fost spontan, așa cred că a vrut el, sincer, că el era un om puternic și cu mintea făcea foarte multe lucruri, iar dacă a simțit că ăsta e timpul, asta a fost”, a povestit Katarina în fața juraților X Factor.

Mama sa a decedat în irmă cu 7 luni, Katarina rămânând orfană de ambii părinți.

”A murit de cancer acum șapte luni, a dus-o patru ani, a fost foarte puternică, iar piesa pe care o voi cânta era preferata ei, mereu îmi cerea să i-o cânt, iar eu nu aveam chef. M-am gândit să o cânt, poate acum mă aude”, a mărturisit Katarina, pe scena X Factor.

Andrei a plecat prea devreme

Andrei Gheorge a murit în luna martie 2018 la vârstă de 56 de ani. A fost o plecare neașteptată dat fiind că în spațiul public nu apăruseră informații despre o eventuală stare precară de sănătate a acestuia.

Sunt un sceptic, sunt aici de atâta amar de vreme, nu m-ai prins niciodată contrazicându-mă. Zic multe despre mine, dar niciodată altele. Sunt acelaşi. Nu suport proştii, reacţionez repede, mă rog la Dumnezeu să mă scape de mânie şi de furie, care mă mănâncă pe dinăuntru, să-mi dea înţelepciune. Ăsta sunt. Şi dacă îţi sunt prieten, nu sunt dur, arogant, din contră sunt calin şi pupăcios“, spunea într-un interviu.

Citește și: FOTO Cum arată Sophia Loren la aproape 90 ani. Părăsită de tată, crește printre ruinele războiului

„Mie îmi place România, îmi place muzica românească, îmi plac manelele, îmi place să beau vin cu prietenii şi să mănânc gogonele şi brânză. Dar n-am nicio treabă să sparg seminţe. 

Care-i problema? E foarte mişto, ia lăsaţi-mă în pace. Nu am nicio jenă, mă simt bine. Şi eu sunt ăla care a ascultat Deep Purple, Led Zeppelin, Gentle Giant, Tangerine Dream, tot”, mai spunea Gheorghe.

Citește și: 5 ani fără Andrei Gheorghe. Îi plăceau manelele și avea două lucruri care „mă mănâncă pe dinăuntru”

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te