Fiica cea mare a Anamariei Prodan, Rebecca, îl desființează pe Laurențiu Reghecampf

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 09.01.2022 - 15:55
Fiica cea mare a Anamariei Prodan, Rebecca, îl desființează pe Laurențiu Reghecampf. / Foto: prosport.ro

Fiica cea mare a Anamariei Prodan, Rebecca, a oferit un interviu presei din Polonia despre cariera ei, dar și despre divorțul mamei sale de actualul antrenor al Universității Craiova, Laurențiu Reghecampf. Ea l-a desființat pe încă tatăl său vitreg.

SHARE

Primul termen de judecată al divorțului este programat pe 7 februarie.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împreună un fiu, Laurențiu Reghecampf Junior, în vârstă de 13 ani.

Citește și: Țeparul care se dădea procuror DIICOT, ziarist și preot, arestat pe când slujea la o înmormântare

Din fostul mariaj cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, Anamaria mai are două fiice, Rebecca și Sarah. Rebecca a absolvit Institutul Maragoni din Italia în toamna anului trecut și, de curând, și-a deschis propria afacere. Iar Sarah este în prezent studentă în SUA.

Recent, Rebecca a vorbit despre aspirațiile sale profesionale, dar și despre divorțul dintre mama ei și tatăl său vitreg, într-un interviu acordat Transfery.info, relatează unica.ro.

Citește și: FOTO Bianca Drăgușanu, show lasciv toată noaptea, în Dubai, pe muzică orientală

„Pentru mine, acum, domnul Reghecampf este departe de omul cu care ne-am obișnuit. De ceea ce a construit, de ceea ce s-a străduit, și anume să facă familia mândră de poziția sa. Faptul că a alunecat într-o altă lume ne întristează, pentru că era soarele acestei familii. Mama a fost și rămâne numărul 1. Ea este creierul acestei familii”, a declarat Rebecca Prodan Dumitrescu.

„În viață, dacă iei decizii greșite, poți suferi. Ne rugăm pentru el, să nu se destrame complet. Sperăm ca într-o zi să înțeleagă că familia este cel mai important lucru din lume. Când faci ceea ce a făcut domnul Reghecampf, ridiculizezi munca, demnitatea și numele familiei tale”, a punctat Rebecca.

„Când lumea arată cu degetul spre tine din cauza iubitei tale, este greu să ții pasul cu cerințele vieții și cu cele ale locului de muncă. Păcat. Vom continua, eu și frații mei, să fim mândri de tot ceea ce am construit. Vom continua munca familiei. O femeie întâlnită întâmplător este temporară și poate duce la distrugerea unei persoane care nu știe cum să se mențină pe calea cea bună în viață”, a mai spus fiica Anamariei Prodan.

Citește și: Dacă Viviana Rădoi are BMW Alpina B7, Mirel Rădoi și-a luat Rolls-Royce Wraith de +300.000 €

Rebecca Prodan Dumitrescu se află în prezent la conducerea echipei de fotbal Academica Clinceni, din Liga 1.

„Clubul trebuie să supraviețuiască. Trebuie să venim cu o strategie perfectă și să aducem jucători de calitate. Mama mă va ajuta, la fel ca și ceilalți parteneri, să construim ceva. E o situație dificilă acum, dar trebuie să salvăm echipa”, a mai declarat tânăra.

„Ne rugăm să-și revină și să salveze cel puțin jumătate din ceea ce i-a oferit mama. Când vom juca unul împotriva celuilalt? Cel mai bun să câștige. Sper să mai aibă un loc de muncă până atunci. Îi doresc mult noroc și toate cele bune”, a încheiat Rebecca, potrivit unica.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te