Eva Kiss, viață tulbure cu final fericit. Orfană de tată, mamă la 18 ani. ”Nu regret niciun moment!”

DE Elena Petrescu | Actualizat: 26.08.2024 - 15:45
Eva Kiss, viață tulbure cu final fericit. Orfană de tată, mamă la 18 ani. ”Nu regret niciun moment!” - Foto: colaj Newsweek, realizat din capturi Youtube(imagine cu rol ilustrativ)
Eva Kiss, viață tulbure cu final fericit. Orfană de tată, mamă la 18 ani. ”Nu regret niciun moment!” - Foto: colaj Newsweek, realizat din capturi Youtube(imagine cu rol ilustrativ)

Eva Kiss, viață tulbure cu final fericit. Orfană de tată, mamă la 18 ani. ”Nu regret niciun moment!”. Eva Kiss, acum în vârstă de 71 de ani, a acordat recent un interviu în care și-a pus sufletul pe tavă, parcă mai sincer ca oricând. Artista a vorbit în detaliu despre viața ei.

SHARE

Eva Kiss, viață tulbure cu final fericit. Orfană de tată, mamă la 18 ani. ”Nu regret niciun moment!”

Citește și: Cântăreața Adele se retrage din muzică pentru o vreme. De ce a decis artista să ia o pauză?

Povestea unei mari artiste:

Eva Kiss, acum în vârstă de 71 de ani, a acordat recent un interviu în care și-a pus sufletul pe tavă, parcă mai sincer ca oricând.
Artista a vorbit în detaliu despre viața ei personală și greutățile prin care a trecut, încă din fragedă copilărie.

Eva Kiss, viață tulbure cu final fericit. Orfană de tată, mamă la 18 ani. ”Nu regret niciun moment!”

Totul a început pe când Eva, care a crescut alături de alți 4 frați, a rămas orfană de tată pe când avea numai 7 ani.

”Nu cred că am realizat chiar atunci momentul acesta dificil. Mama a avut grijă să ne fie bine nouă, copiilor, dar pierderea tatei a însemnat necesitatea de a ne muta la Târgu Mureș. Într-un fel, eram prea ocupați să supraviețuim ca să ne gândim prea mult la cât de greu ne este”, și-a început confesiunea cea care făcea furori în anii 80 cu melodia ”Puterea dragostei (E scris în stele)”.

Eva nu a copilărit prea multă vreme, devenind pentru prima oară mamă pe când avea numai 18 ani.

Citește și: ”Am fost țapul ispășitor și preșul lui Ilie Năstase dintotdeauna”.Fiica lui din SUA îl desființează

Mai exact, În 1971, pe data de 16 iunie, Éva Kiss dă naștere pentru prima oară, aducând pe lume primul său copil, o fetiță.

În prezent mamă de 3 copii, Eva Kiss rememorează trăirile de la 18 ani, cu bune și dificile deopotrivă: ”Nu a fost ușor, dar acum, privind în urmă, este exact cum a trebuit să fie.

Mă uit la prima mea fiică și la ceilalți copii ai mei și mă simt împlinită. Cred că am făcut tot ce am putut și tot ce am știut eu mai bine în acele momente.

Sigur că ar fi putut fi mult mai bine, sigur că poate aș fi putut face altfel lucrurile, dar nu regret niciun moment existența copiilor mei. Sunt o mamă mândră de copiii ei și sper că toți trei simt și știu acest lucru.”

În 1979 se căsătorește, însă mariajul nu este unul fericit. În 1980 dă naștere celui de la doilea copil, un băiat. În 1982 Éva Kiss pune capăt primului mariaj și se întoarce la Târgu Mureș.

Trece printr-o perioadă extrem de dificilă alături de fostul soț care, sub presiunile amenințărilor, îi ia băiatul.

“Primul meu soț m-a amenințat cu moartea și a vrut să mă țînă departe de fiul meu, Andrei.
El era un om violent din toate punctele de vedere și am divorțat de el, dar în urmă divorțului mi-a interzis să mai țin legătura cu băiatul meu.

Citește și: Eva Kiss, amenințată cu moartea de soțul violent care îi ia copilul. I se va spune mamă după 20 ani

Dacă aș fi încercat să mai păstrez contactul cu fiul meu, el mi-a zis că mă omoară și eu l-am crezut, pentru că era un om puternic și avea legături cu Securitatea.”

Doi ani mai târziu, în 1984, Éva Kiss se căsătorește cu Radu Constantin, fost basist în orchestra Romanticii, cu care este și în prezent.

Soţul ei a fugit în Danemarca în februarie 1988, iar ea a rămas singură cu cele două fetiţe (Eva, de 16 ani, şi Alexandra, de 1 an).

”Eram suspendată de la apariţiile tv şi radio şi nu mi-a fost deloc uşor. Am depus atunci actele ca să-mi urmez soţul, dar hârtiile şi aprobările mergeau foarte greu", îşi amintește solista.

"Încercam să supra­vie­ţu­iesc. Am cântat prin nişte baruri de noapte (Salonul Spaniol, Intercontinental, pe Litoral), astfel ca să am din ce trăi cu fetele mele.

Să-i dea Dumnezeu sănătate dlui Nicolae Bădoi (şeful Salonului Spaniol şi al Restaurantului Doina), care nu s-a temut să angajeze o solistă "cu probleme" şi astfel câştigam şi eu un ban cinstit, ca să-mi cresc fetele - după cum spuneam -, dar şi să plătesc pensie alimentară pentru băiatul meu, dintr-o căsătorie anterioară."

În 1990, cântăreața părăsește definitiv România și se mută la Copenhaga, unde o aștepta soțul ei.

Google News Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te