Elena Merișoreanu a amenințat-o pe amanta soțului cu cuțitul. „Azi, suntem prietene”

DE Alex Darvari | Actualizat: 10.03.2023 - 17:47
Elena Merișoreanu a amenințat-o pe amanta soțului cu un cuțitul - Foto: cancan.ro

Cântăreața de muzică populară Elena Meișoreanu a oferit o serie de declarații controversate admițând că a ierttat escapadele galante ale soțului ei. Soș care nici măcar nu a fost prima alege a artistei.

SHARE

Cântăreața de muzică populară Elena Meișoreanu spune că „într-o căsnicie trebuie să fi tolerant”, iar ea asta a făcut cu soțul ei.

Elena Merișoreanu s-a măritat la 25 ani cu bărbatul ales de propria ei familie să-i devină soț, colonelul Viorel Croitoru. La vremea aceea ea îl iubea pe Titu fratele regretatei Ionela Prodan.

Citește și: Ninsori și viscol puternic, în weekend. Care sunt zonele vizate de fenomenele meteorologice extreme

Acesta s-a retras: „Titu s-a prins… și când a plecat mi-a zis: te respect, știi ceva, dacă noi doi n-o să fim împreună, mărită-te cu ăsta! E un băiat frumos și inteligent, de perspectivă, milițian… din București, o să ai și tu o familie aproape. Și după trei luni ne-am căsătorit! A contat faptul că părinții mei l-au iubit mult”, a spus artista. Susa AICI

Elena Merișoreanu, declarații controversate despre căsătorie

Artista s-a măritat cu Viorel Croitoru acum 50 de ani.

„După o vreme încep lucrurile să meargă foarte bine. Nu ne mai interesează unul de altul, decât așteptăm când vine pensia să vedem cât avem de cheltuit. Într-o căsnicie trebuie să fii tolerant! Meseria mea a fost de așa fel încât am fost numai plecată, numai prin turnee. Imaginează-ți că stăteam în turneu și câte șase luni în străinătate...

Citește și: Geta din „Liceenii” renunță la facultate pentru film. Cunoaște cea mai mare durere a unei mame

Am avut momente în viață, după ce am născut cele două fetițe, erau mici, am vrut să divorțez. Și m-am dus la mama la țară, unde să mă duc… Și mi-a zis: Poftim?! Nu! Nu divorțezi! Ai două fete… fetele trebuie să aibă mamă și tată, ele cresc, fetele sunt tentate de una, de alta… Tatăl este cel care știe să le coordoneze. Indiferent cum ar fi, este tatăl lor, a spus artista, potrivit fanatik.

”Dacă nu ţi-l luam eu, ţi-l lua alta”. 

„Nu este proprietatea mea! Eu nu sunt proprietatea nimănui și nici soțul nu e proprietatea mea! El face ce vrea. Dacă nu știi să te canalizezi pe aceeași lungime de undă, normal că nu faci treabă. Prea repede se despart oamenii în ziua de astăzi. Găsești orice, dar dragoste pentru copii, cum e mama și tata, nu există!

Nu trebuie să te gândești numai la dragostea pentru tine, trebuie să te gândești și la viitorul copiilor, că de aceea i-ai adus pe lume, că ei n-au vrut să vină... Eram măritată, aveam prima fetiţă şi el a plecat cu altă colegă de-a mea. Am aflat cine este, dar nu o să spun. Când m-a văzut, ea fugea prin teatru să nu dea ochii cu mine…

O chem la mine acasă şi când ajunge, eram doar noi două. Iau un cuţit şi îi spun aşa: Ascultă, ori îmi spui ce s-a întâmplat, ori te tai bucăţi şi te arunc în Dâmboviţa. S-a ridicat şi mi-a spus: ”Dacă nu ţi-l luam eu, ţi-l lua alta”. Şi azi suntem prietene, nu i-am reproşat nimic, niciodată, bărbatului”, dezvăluia artista, potrivit sursei citate.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te