După ce au fost la un pas de moarte, Piersic îi cere Cezarei Dafinescu să divorțeze de George Motoi

DE Alex Darvari | Actualizat: 03.08.2023 - 21:33
Piersic îi cere Cezarei Dafinescu să divorțeze de George Motoi - Foto: Arhiva

Cezara Dafinescu ar fi trăit o poveste de iubire cu Florin Piersic. Actorul i-a cerut să divorțeze de George Motoi, care îi era soț. Cezara se va despărți de amândoi actorii și va fi fericită alături de un om de afaceri.

SHARE

Cezara Dafinescu a împlinit 75 de ani. A fost căsătorită cu George Motoi, de care va divorța după 20 de ani. Își va reface viața alături de un bărbat pe care l-a iubit enorm. Din păcate, acesta va muri într-un stupid accident. Actrița nu se va mai recăsători vreodată.

Citește și: Cezara Dafinescu renunță la căsnicia cu George Motoi pentru marea iubire. Vor fi împreună doar 7 ani

Florin Piersic ar fi trăit o poveste de iubire alături de Cezara.

15 ani i-a fost parteneră de scenă lui Florin Piersic. "Oamenii ne iubeau atât de mult, încât şi atunci când eu, jucând-o pe Wanda, amanta lui Mircea, Florin Piersic, în «Gaiţele», mă aplaudau, deşi n-ar fi trebuit, pentru că eu o jucam pe amantă... în sală erau numai soţii, dar ele mă plăceau pe mine, într-un rol de amantă..”, spune celebra actriţă. "Florin mi-a cerut la un moment dat să-l las pe George şi să mă mărit cu el, dar eu râdeam şi nu l-am luat niciodată în serios!”, a spus pentru jurnalul.ro

Citește și: Recunoașteți personajul? A jucat în cel mai frumos film românesc pentru copii. Va fi ucisă la 34 ani

Cei doi au fost la un pas să își piardă viața filmând o scenă

Acțiunea se petrecea pe un vapor cuprins de flăcări. Cei doi aveau de filmat o secvență în care trebuiau să fugă dintr-o cabină în flăcări.

„Flăcările încăziseră însă cabina atât de tare, încât Florin Piersic a scos capul pe hublou și a strigat echipei că ne sufocăm și că luăm foc. Ei însă, nu ne credeau, pentru că nu-și imaginau ce temperatură era acolo”, a mărturisit Cezara Dafinescu pentru Click!

Actrița mai spune: ”Într-un final, echipa și-a dat seama că ceva nu e în regulă. ”Abia mai târziu au sărit toți cu furtunele. Au reușit să stingă focul și totul s-a terminat cu bine”.

Rămas bun!

La moartea lui George Motoi, în 2015, actrița îi scrie o scrisoare de rămas bun:

„Totul în viaţă vine pe neaşteptate şi aşa se întâmplă până la sfârşitul ei!

De George m-am îndrăgostit în anul doi de facultate. Mai întâi, văzându-l în filme. Apoi, destinul a făcut să ne întâlnim şi aievea şi să formăm un cuplu, în viaţă, şi mai târziu, şi pe scenă. El a fost «Făt Frumosul» pe care îl aşteaptă orice fată să vină pe un cal alb…

Şi, pentru că era mai matur decât mine, în mare parte mi-a modelat cariera cu experienţa lui. Alături de el am învăţat că adevărata inteligenţă este asemenea unui izvor, de-a pururi nou, fermecat, adevărata inteligenţă este mereu copleşită de uimire.

Am învăţat de la el că libertatea nu este dreptul de a face ce vrei, ci de a face ceea ce se cuvine. Ea este asumarea unui risc. Înseamnă răspundere şi, de aceea, majoritatea oamenilor se tem de ea. Dar, mai cu seamă, George m-a învăţat că în teatru trebuie să intri pe uşa din faţă.

Îi voi fi mereu recunoscătoare pentru tot ce mi-a dat, dar… Sentimentele noastre, chiar şi cele mai puternice, mor… şi te uiţi la femeia care ai fost acum câţiva ani, cu indiferenţa şi curiozitatea cu care priveşti o femeie străină.

Nu ştiu când şi cum s-a stins dragostea noastră. Destinul nostru atârnă de un gest, de un cuvânt, la început cel mai mic efort este de ajuns să-l ţină în loc, apoi trebuie să pui în mişcare un mecanism gigant”, scria Cezara Dafinescu la moartea lui George Motoi în 2015.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te