Dedicații „explozive”, pe manele cântate de Tzancă Uraganul. Nuntașii s-au luat la bătaie

DE Răzvan Nicolae | Actualizat: 27.09.2021 - 11:07
Dedicații „explozive”, pe manele cântate de Tzancă Uraganul. Nuntașii s-au luat la bătaie. / Foto: wowbiz.ro

Manelistul Tzancă Uraganu a fost la un pas să fie martorul unui măcel la o nuntă. În urma unor „dedicații jignitoare”, invitații s-au luat la bătaie.

SHARE

Andrei Velcu, cunoscut de publicul larg drept Tzancă Uraganu, a făcut public scandalul care a ieșit la o nuntă la care a fost invitat să cânte, sătul peste măsură de pericolele la care sunt expuși el și colegii lui de breaslă.

Artistul a povestit un incident absolut șocant. Totul a decurs de minune la început, iar oamenii păreau că se distrează, dar nimeni și nimic nu avea să prevestească ceea ce urma să se întâmplă.

Citește și: Ilie Năstase, ambițios, mai vrea o fetiță la 75 de ani: „Vor zice ăștia că sunt Superman!”

Un conflict în toată regula a început, după ce un nuntaș a început să dea dedicații jignitoare. Spiritele s-au încins rapid. 

Ceilalți invitați nu au trecut cu vederea gestul bărbatului, iar microfonul lui Tzancă Uraganu a fost „victimă colaterală”. Nuntașul care a dat dedicații controversate a fost atacat chiar cu obiectul la care le-a rostit. 

Din fericire, artistul nu a pățit nimic, dar recunoaște că a fost aproape de a asista la o nenorocire în toată regula.

Citește și: Andreea Esca, despre posibilitatea ca fata ei să fie cu Tzancă Uraganul: Îl știu, dar nu se poate

„Cântam la niste oameni foarte liniștiți la niște băieți acolo la perecere. Dintr-o dată m-a chemat alt băiat și a început să dea niste dedicații jignitoare. 

Eu nu vreau să anunț dedicații jignitoare, dar un om când insista așa mai spui așa... Mi-a luat microfonul mie din mână băieții ăștia, eu nu știu dacă mai am microfon, l-au luat și i l-au aruncat direct în față și după aia au sărit toți pe el. 

A ieșit mare scandal și mare bătaie între ei și era să iasă un mare măcel sau putea să iasă o mare nenorocire. A sărit aproape toată petrecerea pe omul asta care a dat dedicația”, a povestit Tzancă Uraganu. 

Nu este un caz izolat. În trecut, Tzancă Uraganu a mai fost martor la evenimente la care poliția a spart petrecerea din cauza conflictelor. Nu demult, artistul a scăpat la mustață de furia nuntașilor, dar a fost și urmărit de ghinion în alte dăți și a fost victima agresiunilor.

Nu este singurul care a relatat astfel de povești absolut înfiorătoare. Celebri maneliști, printre care și Florin Salam, au povestit că au fost amenințati cu violența chiar de cei care i-au angajat să cânte, relatează wowbiz.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.