Declarații cutremurătoare ale fostei soții a lui Mihai Constantinescu. „Am plâns în fiecare zi”

DE Alex Darvari | Actualizat: 26.09.2023 - 01:04
Declarații cutremurătoare ale fostei soții a lui Mihai Constantinescu - Foto: Colaj

Prima soție a lui Mihai Constantinescu a mărturist că îl poartă în suflet pe artist și că alături de el a trăit cele mai frumoase clipe ale vieții.

SHARE

Mihai Constantinescu a murit pe 29 octombrie 2019, în jurul orei 19:00, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală, după un stop cardio-respirator neresuscitabil. Avea 73 de ani și era în comă indusă.

Artistul a fost căsătorit de două ori. Prima căsătorie a durat 28 de ani. Monica și Mihai au divorțat în anul 2003, dar Mihaela Constantinescu nu și l-a putut scoate de la suflet.

Declarații cutremurătoare ale fostei soții a lui Mihai Constantinescu. „Am plâns în fiecare zi”

„Îmi este cumplit de dor de el. Am fost în vacanță unde mergeam cu el. Aveam locul nostru de suflet și am fost acolo unde mergeam împreună. Am plâns în fiecare zi… pentru că îmi aminteam clipele frumoase petrecute cu el. Nu am cum să îl uit, timpul pe mine nu m-a ajutat la acest lucru. Eu am avut norocul să am un soț și niște părinți minunați, deci nu am cum să uit așa ceva.

De exemplu aleg să dau de pomană în ziua când noi doi ne-am căsătorit, tot timpul fac pe 24 iulie pentru că pe 24 iulie 1980 ne-am cunoscut noi și pe 24 iulie era și ziua de naștere a mamei mele și tot așa“, a declarat Mihaela Constantinescu. 

Ea a povestit care a fost cheia relației minunate dintre cei doi

„Noi am avut o relație care a evoluat treptat și foarte frumos: am fost admiratoarea lui, după care ne-am cunoscut, după care am avut o relație profundă și tot așa. Mihai a fost un om atât de bun, a fost un om special. Am fost împreună timp de 40 de ani într-o anumită formă. Mihai este o lipsă acută în viața mea”, a spus Mihaela.

Mihai Constantinescu și-a refăcut viața și a cunoscut o mare durere fiind evacuat din casă în ultimii ani de viață.

Citește și: Un copil a sunat la salvare după ce mama s-a prăbușit în casă. Operatorii l-au ameninațt cu poliția

Locuinţa sa a fost retrocedată, după ce cântăreţul a pierdut procesul cu foştii proprietari. Cântăreţul rămânea fără casă la 60 de ani. Artistul considera, că era normal să primească în schimb un apartament cu două camere, pentru că, atunci când s-a mutat în casa din care pleca acum, a dat la schimb o locuinţă cu două camere.

Cântărețul s-a mutat, ulterior, într-o garsonieră. El a trăit alături de soția sa, cu 20 de ani mai tânără. A fost unul dintre artiștii simbol ai muzicii ușoare românești din anii 1970, alături de cântăreți precum Dan Spătaru, Margareta Pâslaru, Angela Similea, Cornel Constantiniu.

Citește și: Iubit de copiii României, Mihai Constantinescu a fost aruncat în stradă. Ar fi împlinit 76 de ani

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te