De ce a fost condamnat un bărbat după ce și-a filmat soția în pat cu amantul? Ce greșeală a făcut?

DE Eduard Niculescu | Actualizat: 21.08.2024 - 17:45
De ce a fost condamnat un bărbat după ce și-a filmat soția în pat cu amantul - Foto: Pixabay - cu rol ilustrativ

De ce a fost condamnat un bărbat după ce și-a filmat soția în pat cu amantul? Întâmplarea a stârnit multe discuții în mediul online, mai ales că, la prima vedere, vinovată de situația creată era femeia. Dar când a vrut să ceară divorțul, omul a avut parte de o surpriză neplăcută.

SHARE

De ce a fost condamnat un bărbat după ce și-a filmat soția cu amantul? O instanță a decis în cazul acestuia o sentință de 3 luni de închisoare cu executare. Justificarea judecătorilor a fost că omul a invadat viața privată a soției sale adulterine prin instalarea de camere video ascunse în locuința comună.

De ce a fost condamnat un bărbat după ce și-a filmat soția în pat cu amantul? Ce greșeală a făcut?

Presa chineză a relatat recent povestea neobișnuită a unui taiwanez pe nume Fan, care a reușit „performanța” să ajungă în spatele gratiilor, pentru că a îndrăznit să dezvăluie înșelăciunea soției sale, instalând camere în casa în care cei doi trăiau. 

Cuplul era căsătorit de mai mulți ani și avea doi copii mici, când, în 2022, Fan a început să suspecteze că soția sa avea o aventură.

El a instalat o cameră video sub pianul din camera de zi a casei familiei și o alta lângă computerul din dormitorul principal.

Citește și: Camere video în mașini care detectează dacă șoferul e beat. Volanul se blochează. Când se întâmplă?

Aproximativ două săptămâni mai târziu, camerele au surprins-o pe soția lui Fan și un bărbat misterios întreținând relații intime în locuința familiei, imagini pe care soțul le-a folosit ulterior ca probe pentru divorț.

Camerele video montate în casă fără știrea soției l-au băgat în închisoare pe bărbatul înșelat - Foto: Pixabay - cu rol ilustrativ

În februarie 2022, Fan și-a invitat soția, alături de avocatul acesteia, la negocieri de divorț, dar ce doi nu au reușit să ajungă la un acord, așa că Fan a intentat un proces civil împotriva soției sale, solicitând daune civile.

Fan nu știa că soția sa avea un as în mânecă, iar „contraatacul” acesteia a fost neașteptat și dur, totodată.

Citește și: 5.000 de lei amendă pentru turiștii care fac acest gest. Vor fi camere de supraveghere

Femeia a mers la o secție de poliție locală și și-a acuzat soțul că i-a invadat viața privată prin instalarea de camere ascunse în locuința lor, fără consimțământul ei.

La sfârșitul anului trecut, Tribunalul din Taoyuan l-a condamnat pe Fan la 3 luni de închisoare - cu executare - pentru că a filmat în secret activitățile private ale altor persoane fără consimțământul acestora și fără un motiv valid, informează odditycentral.com.

Taiwanezul a făcut apel la decizie, însă Înalta Curte Taoyuan i-a respins recent apelul și a menținut verdictul inițial. Fan trebuie să petreacă acum 3 luni în spatele gratiilor, pentru că și-a surprins într-un mod ilegal soția înșelându-l în propria casă.

Citește și: „Legea Big Brother” pentru șoferi: Drumurile din România, împânzite de radare. Unde le veți găsi?

Acest caz ciudat a stârnit o dezbatere aprinsă pe rețelele de socializare taiwaneze și chineze cu privire la limitele dintre viața privată și colectarea de dovezi ale adulterului, precum și la impactul tehnologiei moderne asupra problemelor legate de familie.

Urmărește-ne pe Google News
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te